Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Roxana, spor la pregatirile pentru munte. Ce inseamna mai grav? Uffff. Pai sa zicem ca din ce inseamna detresa respiratorie, al meu le avea pe toate: 70-80 respiratii pe minut (superficiale: inspiratie scurta, expir luuuung), tiraj (tragea de coaste: se vedeau toate costele, pielea se adancea pe si sub coaste), haraiala in plamani, nari frematande, etc. De tuse nu mai zic! Oribila. Si saracul nu reusea sa tuseasca pentru ce avea el in plamani. Tuseam eu pentru el, cand il vedeam cum se chinuie. Nu am ajuns cu el degeaba la oxigen. Cu muntele si la noi e complicat, ca si al meu are concediul aprobat, dar am batut din picior sa schimbe!
Magda, am citit si eu link-ul tau, inca de acum 2 sau 3 zile. Cu medicamentele astea de care vorbeai: adrenalina, cortizon, dexametazona, toate trebuie date fix la nevoie, doar cat sa amelioreze starea copilului. Ca boala in sine, nu de la ele trece. La noi a fost o porcarie, ca poate nu chiuiam bebele daca-i faceau dexa mai devreme. Asa cu adrenalina a fost un chin (ca sa nu spun ca nu a fost ce trebuia, ca doar nu toti bolnavii raspund la fel la tratament).

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Danielle ce ma bucur ca ai scris sper ca esti ok si tu nu numai scumpa de Ebonee, eu nu am timp si de mess bebelusa mea e fff solicitanta. Astept totusi sa ne mai scrii despre tine.Teodora tu ce mai faci, Sabina, ma gandeam ca poate totusi v-ar face bine sa scrieti sa va mai descarcati de ganduri negative (zic si eu), noi suntem aici sa va sustinem cat putem.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Danuta eu am luat cereale dar inca nu am desfacut cutiile, scrie pa ele ca se pastreaza 3,4 sapt dupa desfacere. Deci eu am luat de la milupa si cu lapte si fara lapte, fara lapte le amestec cu lapticul meu si le dau cu lingurita ca noi nu bem biberon, sau cu suc de fructe, cele cu lapte la fel tot cu lingurita. Dar cel mai simplu se dau cu biberonul in loc de lapte cu o tetina mai larga cred. Scrie pe ele cum se pregatesc.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vero, bine ai venit! Cum sa nu te primim?
Betty, ce smecheras e Mraio…pare asa mare!
Sim, felicitari pt scaunul de masina al lui Stefan.
Roxana, si eu zic ca erai buna de doctorita….Cred ca ai dreptate, iti urmez sfatul si imi chem. Prietenii in vizita…Mai vin ei, dar nu asa des…
Tomita, am auzit de un copil cu problema asemanatoare celei lui Naty, s-a rezolvat in timp. Sint sigura ca va fi bine.
Myral, eu mi-o imaginam pe pitica ta bruneta...

Si ca si cum nu eram deja destul de abatuta, am fost azi la ofta, unde nu am primit vesti bune deloc, si am luat un taxi la intoarcere, ca nu m-am dus cu masina, si am uitat in taxi plasa cu cumparaturile si reteea de la ofta pe care nu o scosesem. Nu era mare lucru in plasa, laptele praf, Klorane gelul de dus si laptele de corp si 2 tetine de la Nuk, dar simplul fapt ca am fost zapacita si le-am uitat m-a facut sa imi dea lacrimile acolo in plina strada. Am retinut firma de taxi si am sunat, am recuperat plasa, imi trebuia neaparat reteta, dar tot am ramas asa cu un gust amar…

Cred ca de fapt sint trista ca Sara nu mai vrea tzitzi…Treptat, de vreo luna a supt tot mai putin si tot am marit completarea, dar vad ca acum nu mai vrea, se enerveaza cand o pun la san si plange. Stiam ca se va intampla si asta, dar tot ma intristeaza…Simt ca am pierdut…ceva. Legatura aceea speciala, care o facea sa fie NUMAI A MEA!

O sa-mi revin eu, rational ma incurajez si imi spun ca totusi e minunat ca a supt pana la 5 luni aproape, in conditiile in care a dat de bibe din prima luna.
Va pup ca iar ma apuca jalea….

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by andreea_deea

buna seara fetelor

lamuritima si pe mine cu o problema....pe data de 13.01.2008 mi s-au terminat cele 126 de zile de prenatal. Azi m-au sunat de la servici sa ma intrebe cand le trimit adeverinta cu stagiul de cotizare sa mi-o ataseze la dosar si sa ma duc sa-mi dea dosarul sa mi-l depun la primaria de sector pentru indemnizatia de 6 mil. Mi-au spus ca si asa am intarziat cu dosarul ca trebuia depus imdediat dupa ce s-au incheiat cele 126 de zile ori la mine a trecut deja 2 sapt. Nu trebuia sa-l depuna cei de la serv? Oare o sa am probleme cand o sa depun dosarul? Voi cum ati procedat?

andreea, mami lui Andrei David (12.10.2007)

Andreea deea, ti-au spus niste prostii cei de la servici.Inseamna ca inspectorul de resurse umane nu prea stie meserie.
Tu trebuie sa le duci intr-adevar adeverinta aceea(formularul necompletata), pe care o iei de la directie de protectia copilului si ocrotire sociala etc de sector ( vezi ca exista formular tip si pe mailul nostru comun, poti sa il ieie de acolo).Cei de la servici trebuie sa iti treaca pe ea stagiul de cotizare, data ultimei zile din cele 126 si inca o data, cea kla care se implinesc 42 zile de la nastere, ma rog, sunt rubrici tip...
Tu trebuie sa depui dosarul, care contine si copii dupa CI ale parintilor, copie dupa CN al copilului si copie dupa CN ale celorlalti copii daca exista), precum si un formular pe care ti-l dau ei acolo si il completezi pe loc si care contine practic transcrise toate datele astea de stare civila si care reprezinta de afpt cererea ta de a primi indemnizatia. de asemenea poti atsa un extras de cont de la BCR, Transilvania sau Procredit Bank ca sa primesti banii pe card.
Nu-ti face griji ca nu ai intirziat deloc, dosarul se poate depune in termen de 60 de zile de la ultima zi a concediului postnatal.
Iar in plata intri incepind cu a 127-a zi, indiferent de data la care ai depus dosarul.
Dar pe acesta trebuie sa il duci tu, nu etraba celor de la servici.
Treaba lor e sa duca cererea ta de suspendare a contractului de munca pin vederea intrarii in CIC la ITM.

Mergi la inceput