Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Gabriela, stiu cum e. Poate asta m-a doborat, iar am stat numai in casa, iar sunt puii bolnavi, singurele iesiri au fost la examen si alea iesiri stresante. Ma rog, am fost si la film dar si ala prost. Poate te ajuta sa primesti vizite, la mine asta functioneaza.
Pinacolada, multumesc, am reprogramat intalnirea cu 7 ani pentru cand ma intorc, sa vedem cum ma ajuta. Ti-am zis ca am rezolvat la Mobexpert, nu?
Maruntzika, orezul se da de la 4 luni.
Moldoveanca, nu prea cred ca face de la vaccin dupa atata timp. Poate e bine sa mergeti la un control, sa nu fie o raceala.
Sabina, eu paream mai bine dupa somn, am si citit pentru examen, dar iar cad in depresie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Betty, e tare dulce roscatelul tau! Si maricel bine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bernix spune:
Bee, Gabitz, Rox, Sabina, Ana multa sanatate bolnaviorilor, sa se faca repede bine!
Doamne, cati pui bolnavi!
Ce luna urata e si ianuarie asta! Nici n-am iesit afara azi. Mi se pare ca Degetzica e tot ragushita si m-a apucat si pe mine depresia.
Plus ca mi se pare ca nu mai am lapte aproape deloc in sanul drept. Degetzica nu-l mai vrea decat noaptea si de doua zile tot incerc sa mulg si nu ies nici 10 ml. Sabinescu, heeelp!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
betty78 spune:
Fetelor, eu pana acum nu m-am bagat si nu vreau sa polemizam, dar totusi, cum a spus Yaia s-a luat apararea uneia dintre parti, ceea ce nu este normal. Amandoua sunt femei mature si pot sa isi poarte singure de grija si prin urmare sa actioneze in nume propriu. Oricum faptele sunt consumate, iar noi nu facem decat sa dam amploare. Piciulika nu a fost deloc implicata in povestea asta...Imi pare sicer rau ca s-a ajuns aici...noi ar trebui sa fim unite. Este pacat...si cred ca am spus destule.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bernix spune:
betty, ca baiat mare ai!
Da, si inca un motiv de depresie e ca .,llllfata mea nu mai creste in inaltzine (parerea mea). Ii vin aceleasi haine ca si acu' o luna.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
myral spune:
Bernix eu chiar am masurat-o pe a mea si nu luase decat un cm in 2 sapt jumate. Si eu am mai putin lapte intr-un san (stangul ) dar de ceva timp suge din ambii sani la o masa si i-l dau intai pe asta, degeaba l-am tot stimulat ca tot asa produce mai putin (dar la mine e veche treaba asta si nu am ramas fara lapte in el). Si alta chestie la mine de cand doarme noaptea cam 7 ore nu prea mai produc sanii ca la inceput imi explodau dimineata acum au laptic normal, eu sper ca doar s-a reglat productia la nevoile bebelinei ca ziua e la fel productia nu a scazut.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Betty cate mutrite face Mario! E un scump. Si a mea e mai blondina.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Maria.. micuta ta cu cine sta cat esti la serviciu?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
sta cu cumnata mea ,vine ea la noi si sta 4 h ,momentan atat lucrez ,este o fata de exceptie si am incredere in ea ,de fapt cred ca nu as avea incredere in altcineva
myral spune:
Mai fetelor mai lasati depresiile. Apropo de asta si Danielle ce o mai face ca si ea zicea ceva de depresie. Danielle ce mai faci tu si printesa ta?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Maria, calculatorul e de genul masculin nu?Si m-a distrat si Andries cu analiza psihologica a desenelor animateMai fetelor fetita mea cea mare statea destul de putin la tv, avea program, de fapt si acum la calculator la fel.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)