Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
radcarmen spune:
Mai Lumi m-ai speriat ingrozitor. Pe langa ca citisem de Ana dimineatza ca e bolnavioara, vii si tu cu ochii siroinde de lacrimi de am crezut ca s-a intamplat o tragedie. Serios m-am speriat. Ca in ultimele zile numai despre boli am citit si deja is paranoia. Tre sa dam cu ceva in stupul asta sa nu mai atace bolile puiutii nostri.
Loradin multi pupici Anei sa sa se faca repede bine.
Lumi draga cred ca greu se va obisnui dl George sa pape din biberon, dar trebuie sa te gandesti si la sanatatea ta, ca puiul are nevoie de tine sa fii bine. Uite un sa iti treaca supararea si cred ca daca vorbesti cu Amma, iti spune ea ce si cum cu dorul de tzitzi la pui.
Duamna Biky, am extramtriculat-o pe Cati din clubul fotomodelelor. E de-a dreptul grasuna la 8,3 kg. Noi cu greu tragem catre 8 kile
. Si mai suntem si lungi ca sa aratam ca ruda de mazare
.
Si acum sa revenim la ale noastre, multumim celor care ne-au vizionat foiletonul, adica celor care au avut curiozitatea si rabdarea de a vedea cum se joaca Vlad cu tati lui de-a v-ati ascunselea.
Si Vlad este in grupa cu Rares, adica la cei amenintati de repetenta, asta e, el sa fie sanatos. Si daca tot nu stie nimic, ia uitati ce cu pofta radem.
Pupici si o noapte linistita.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iunita spune:
lumiiii tu fata, ce ne-ai facut? ai grozavit liota de forumiste. ntz ntz ntz. asa zic si io ca roxanici, grija la nr. tetinei. eu iarinei ii dau acum laptele cu tetina cu flux variabil de la avent. pot fi o solutie pt ca ai o sg tetina cu 3 "viteze" si asa iti poti da seama cu ce viteza papa el, care panaa cum a fost obisnuit cu sanul.
lapte am inteles ca ai luat milumil. daca nu l-o vrea si nu l-o vrea incerci altul..si in curand o sa poti sa treci direct la cel de vaca daca nu accepta formula.
Si da, gandeste pozitiv.. ai alaptat 10(zece)luni adica cu..10 mai mult decat mine spre ex. stiu nu te incalzeste cu nimic, dar io incerc...ce sa-ti mai zic... sa nu mai plangi ca te doare capul(aia mi-o baga mie mama cand eram mica) si mai imi zicea ca sunt urata cand plang.
Acu serios vorbind, trebuie sa te gandesti si la tine , sa te gandesti ca tre sa ramana acolo material si pt bb 2 .
un pupacioi maare maaare pt tine si unu si mai maaare pt George.
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
Mihael@ spune:
Radcarmen, m-a binedispus Vlad...ce mi-a placuuuut! eu rareori o pot face pe stefi sa rada asa cu pofta...ea rade mai retinut asa...seamana cu ma-sa
Lumi, Georgica o sa se obisnuiasca pana la urma si cu formula sau cu lapte de vaca...stiu ca e ingrozitor de greu, ma pun in situatia ta ca nici stefi nu accepta alt lapte si nici biberonul, dar tu trebuie sa ai grija mare sa nu ai probleme cu laptele ramas in sani...stiu ca sunt niste pastile care se iau pentru intreruperea lactatiei, dostinex parca, ti-a recomandat dr. ceva?
Biky, eu ii spun "voiosul" piticului cu trompeta ca si noi avem pitici pe pereti, 6, ca al 7-lea mi s-a parut demonic de urat si nu l-am mai cumparat
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
riloasa spune:
LUMI, s-ar putea sa nu vrea biberon pentru ca e destul de mare sa il accepte daca nu a papat pana acum cu el. Eu cu canita i-am dat si laptele care nu a baut mai mult de 60ml. Iar suc in maxim 2 minute bea 120ml.Eu zic ca e mai bine cu canita decat cu biberonul.
Puiul meu are doar 7200. Asa ca fetele care zic ca au fotomodele, al meu cum o fi? Dar e si mic de statura.
LORADIN, tu i-ai mai dat tratamentul de la dr. Stanciu? Retin ca ii dadeai ceva, ii mai dai?
MIHAITA 31 MARTIE
Lumi_Nag spune:
Va multumesc fetelor ca imi sunteti alaturi.Nu am mai avut asemenea galerie de cand am nascut .Imi pare rau ca v-am speriat (nu asta mi-a fost intentia).Am vrut doar sa imi vars amarul si bine am facut ca intre timp mi-a mai trecut.
Ma simt penibil ca acus are 1 an ficiormiu si eu habar n-am ce-i ala biberon si de care lapte praf...dar m-a invatat Iunia si Roxi.Sar'mana inca o data.
Mihael@, dr nu mi-a zis nimic despre problemele ce le-as putea avea .In schimb am vorbit cu Amma si mi-a zis ea ce trebuie facut.Pastilele alea de care zici tu o sa imi iau maine ca azi...e cam tarziu.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
Adevarul ca in ultimele zile nu am avut chef de nimic, sunt necajita, Giulia e suspecta de intoleranta la gluten, acum ma agit sa-i fac testele, azi noapte pe la ora 2 stateam in mijlocul camerei pe covor si derulam scenarii triste: Giulia uitandu-se la ceilalti copii mancand tort, Giulia in parc uitandu-se cu pofta la ceilalti copii care mananca ceva ce ea nu are voie, problemele de la gradi... Ma stiti voi - eu sunt cea din povestea cu drobul de sare care sta sa cada, dar nu mai e vb numai de mine, pediatra banuieste ca asta este si in plus Giulia nu a mai avut asa kk ok decand am inceput diversificarea - acum de cand nu ii mai dau nimic cu gluten.
Dupa aproape 4 saptamani de diaree am ajuns ca ma enervez cand vad kk cel perfect - pt ca o iau ca pe o dovada ca glutenul e de vina, nu va spus ca am rupt netul in doua (vorba clasicei in viata Iunia) dar nu ma prea incurajeaza ce citesc. Astept acum informatii de la Diana a carei sora a trecut printr-o problema asemanatoare.
Doresc sanatate la toti piticii si putere la toate mamicile, credeti-ma ca am suspinat cu fiecare veste trista si am zambit la fiecare poza si filmulet, dar acum nu pot sa le iau la rand, sunt obosita, nedormita si necajita...trebuie sa culc puiul...sper ca maine va fi o zi mai buna pt tot stupul!
Lumi , te inteleg, draga mea, gandeste-te ca ai facut si faci tot ce e mai bun pentru puisorul tau! nu mai plange!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Amma23 spune:
Fetelor, hop si eu.Merci muuul, muuult de tot pentru gandurile bune si pentru rugaciuni.Sper din tot sufletul sa scap odata de chestia asta.
Maine ma mai duc la un scanner, acum pentru tot corpul.Nu stiu de ce-l fac, o sa aflu maine.In rest nimic nou, astept si programarea pentru scannerul la cap.Sper sa nu fie afectat osul.Asta-i tot ce-mi doresc acum.Doamne ajuta.
Lumi, ti-am zis, varza, varza , varza...nu tu... foi pe sani.Hai ca ai alaptat destul , ce vroiai statuie de laptareasa stupului ? Glumesc, Lumi, sa nu te superi.E fooooarte bine, cum imi zicea mie cineva, Mihael@ cred, tre sa fie bucurie pentru amandoi, suptul, nu un chin pentru tine.
Pupa-l pe George din partea mea.
No, va las ca maine dimineatza sunt pe el( scanner) gramada.Doamne ajuta, tineti-mi pumnii.
Puuupp, somn usor.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
alexia3 spune:
nu stiu daca v+am multumimt pr sfaturile cu dr orlist. adica dupa incheierea votarii, cu un nr unanim de voturi a castigat dr Gheorghe de la budimex (multam marta si iunita) asa ca acum suntem in preparai de intalnire cu faimosul dr...adica am facut analize, radiografii...asteptam rezultate..mai trece si vremea gripelor...si cat de curand ne operam de polipi...Alexia , nu Bryan , dar tot puiul si emotiile mele sunt .
am mai citit , am mai vazut poze, realizari, schimbari in look, aparitii noi...vazut, apreciat, minunat....
fac si eu ca Aliona...intru miercurea si vinerea si citesc. nu mai am timp sa ma ocup de Alexia ca alta data...si de Bryan ce sa mai vorbesc ...noroc ca nu ii place lui sa ii " predau" si daca ma duc cu carti, jucarii, cuburi...fuge de mine...
multam ioana de pontul cu elastic la spate..nu stiam..voi cere si eu la urmatorul bax de pillo
pa
kmi78 spune:
Amma, tinem pumnii pt maine, sa fie totul bine!!! sanatate iti doresc
Lumi, eu cred ca renuntam de mult sa fi fost in locul tau, cat te-ai chinuit si tu cu ranile si alte probleme, la tine nu te gandesti deloc? nu sunt destui copii ce cresc cu lapte praf, numa' sa-i prinda gustul si sa vezi ce-o sa-i placa si la George; si cumnata mea care a nascut acum are pb pt ca ii sunt sfarcurile ombilicate si cu maaaare efort scoate cate 40 -50 ml , nu stiu zau cat va reusi sa se chinuie asa;
la tine 10 luni e mai mult decat bine;
Vlad e un scump cu rasul lui in hohot, dar spre final mi s-a parut mie ca a dat in plans?
Karla ce vitamine pt pofta de mancare ii dai lui Luca?
Tzuna, imi imaginez ce greu trebuie sa fie sa nu vrea Maria sa manance din lingurita , sa nu-i placa mancarea , sai ii dai prea des, probabil sunt niste intrebari banale dar e rau destul daca la 11 luni nu vrea din lingurita; daca ii dai ceva ce ii place fff mult tot te refuza;
din ce citesc la voi imi dau seama ca noi mancam bine si frumos, Timi chiar deschide gurita pana iau cu lingurita din bolul ei , dar niciodata nu o fortez daca nu mai vrea; iar mancarea o pasez cu furculita
loradin spune:
Neatza,
in primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru toate mesajele voastre si de aici si de pe yahoo.Ana este mult mai bine.Acum dimineata pata ii disparuse .Sper sa nu revina! Cu urechiusele continuam tratamentul adica nurofen si otocalm.A dormit toata noaptea insa cred ca si de la tratamentul cu peritol.
Lumi-draga mea draga ce-mi facusi? Mi-a stat inima.Stiu ca e greu dar mai stiu ca ai facut tot ce se putea face.Gata ! Georgica e mare deja.Vrei nu vrei trebuie sa accepti asta.Plus de asta vorba fetelor, mai lasa si pentru bb2.Nu are sens sa te necajesti.Si inca ceva ,nu a fost dcizia ta ci a doctorului.Asa ca...Te felicit oricum pentru perseverentza ta.Are Georgica o mamica.....de nota 10
daraban-bine ai venit in stupul nostru.Am citit mesajul tau si nu pot sa-ti spun decat ca-mi pare rau ca nu-i dai de cap.Am vazut si poze .....Frumoasa mama....frumoasa fata!Multumesc pentru incurajari.
Riloasa-tratamentul l-am facut insa ramane sa vb iar cu dr Stanciu deoarece analizele au iesit fix la fel.Deci.....
Cam atat deocamdata.Citesc si mai revin!