Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
riloasa spune:
TZUNA, nepotica mea are 1 an si 3 luni. In fiecare lun face febra 39,4 de la maselute. Stie si ziua cand ii iese . Asa ca fac febra mare si de la dinti.
Eu am incercat sa ii dua lapte praf seara ca am zis ca se trezeste de foame. Am incercat toate tipurile. Nu vrea nici unul, doar Milumil a baut intr-o seara 60ml. Binenteles ca tot s-a trezit. Asa ca nu cred ca de faome se terzeste . Mai spuneti-mi si mie ce le mai dati sa pape , ca eu nu mai stiu ce sa ii fac.
Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
loradin spune:
'neata
Ufffffffffff ce de vesti proaste.Numai mamica sa nu fi!
Tzuna- draga mea draga si sora mea de suferintza imi pare nespus de rau ca Mariuca nu se simte bine .Dupa ce am citit mesajul tau mi-am spus "Doamne cata fortza are fata asta! " Stiu ca desi iti este greu ai sa treci cu bine si peste asta si mai stiu ca iti putem face diploma de "CEA MAI PUTERNICA SI BUNA MAMICA". Nu stiu ce sfat ti-as putea da dar stiu ca pot fi alaturi de tine macar cu gandul.Ai o fata absolut minunata(eu o numesc"sora Anei")si in timp se vor rezolva toate aceste probleme.Totul este sa mai rezisti tu si intre noi fie vorba ,nu prea ai de ales.Va pupam dulce si va uram multa multa sanatate!
Martutza-ce face Victoras cu ochii albastri? Cum se mai simte.M-am intalnit ieri cu Iuni si Mada. M-am gandit ca ti-ar fi mai usor sa iei orajelul de la Iuni.Asa ca i l-am dat ei.Mi-ar fi facut mare placere sa te cunosc insa stiu ca ea sta mai aproape de tine si am vrut sa-ti fie mai usor.Multa sanatate puiului tau.
Karla32- pana numar la 5 te rog sa iesi dina starea nasoala in care te afli.Da? Pai cum vine asta? Noi te asteptam pe aici si tu suferi acolo singurica.Te asteptam la raport! Noi de de suntem aici? Numai sa radem si sa ne laudam? Deci.....sunt cu ochii pe tine!
Cat despre noi, ne luptam cu dintzisorul 8.Cred ca fi-mea tine musai sa-i aibe pe totzi pana plec la servici.
Aseara ne-a facut sa radem cu lacrimi.Vorbeste exact ca o curca.Are acelasi limbaj.Dar faza cea mai tare a fost cand fara sa vrea a scos un strigat de genul " Baaaaaaaaai haida"! Era sa cadem din pat de ras.Apoi a venit faza cu cutia de servetele.Adora sa i-o deschid(ea nu poate) si sa inceapa sa-i arda palme la greu pana o vede inchisa.Deci....nu vreti sa stiti cum face.Insa eu nu am sesizat un lucru.De fiecare data cand i-o deschideam bagam degetul in cutie sa infund servetelele ca sa nu ajunga la ele.Bineinteles ca "maimutza" face fix la fel.Cum deschid cutia primul lucru care-l face baga degetzelul ei mic in cutie si abia apoi incepe sa-i dea palme.Cand vede ca reuseste isi arata toti dintzii si striga "ute,ute".Si iar o ia de la capat.Poate dura si o ora joaca asta.O ustura palmele dar nu renuntza. Si noi dam milioane pe jucarii......De ce oare?
Cam asta...Va doresc o zi linistita si frumoasa !
A...apropos era sa uit AMR 5 ZILE
loradin spune:
Am uitat,
Miki- Pe Ana o las cu mama soacra care s-a pensionat special sa stea cu ea.Plec linistita pentru ca timpul mi-a demonstrat ca au relatie speciala amandoua.Si de ce sa nu recunosc.....mama are mai multa rabdare cu ea decat mine.Le aud cum rad ,cum vorbesc si daca altadata am avut surprize neplacute din partea mamei soacre(fetele stiu la ce ma refer) m-am trezit intr-o noapte si am auzit-o pe mama cum o pupa si ii canta.Deci.....Doamne Doamne a aranjat lucrurile de asa maniera incat din punctul asta de vedere sa plec linistita la servici.Dar.....ce ma fac cu gelozia bat-o vina? Ma macina in continuare(desi stiu ca nu e normal) intrebarea"oare nu se va atasa mai mult de ea decat de mine?" Hopa ...am simtzit o rosie in cap! E de la tine Iuni nu?
loradin spune:
acum am vazut....
Gabdyd-ai o fetitza absolut adorabila.Sa-ti traiasca.Si daca te mai prind ca o necajesti vin peste tine..... Ce-ai cu maslina ei?! Sa-ti traiasca minunea! Am sperat s-o vad si pe surioara ei dar m-am multumit sa-i aud glasul si sa ma uit la fotografia cu ele. Ce familie frumoasa! Cat de fericita trebuie sa fi!
loradin spune:
Cine e ? Cine e? Tot eu!
Fetelor am tot vrut sa va spun si am uitat.Am o cunostiinta care are un stand in Flora cu scutece.Pentru ca i-am facut un serviciu mi-a trimis cadou un pachet.Se numesc Pillo maxi si sunt ffff bune.Ana care este f sensibila la scutece se intelege de minune cu ele.Care vreti sa incercati sa-mi spune-ti si o rog sa-mi aduca .Pachetul este de 50 de bucati si costa 32 ron. Sunt f bune.In primul rand ca nu se aduna si nu stau mototolite.Sunt pentru 8-18 kg.Daca piticii vostri se inteleg cu ele va puteti lua singure din Flora.O s-o intreb la ce stand vinde.Sunt italienesti .Are si momi insa mi-a zis ca acestea vin in saci si sunt ambalate aici.Pe cand pillo vin direct ambalate.Deci ca igiena sunt ok.Eu zic ca raportul calitate pret e super ok.Va pup.
karla32 spune:
buna dimineata!(poate ptr voi ca ptr mine...)
Am o durere de cap de imi vine sa ma tavalesc!
loradin, la cat ai ajuns cu innumaratul??? As incerca si eu pamparsii aia de care zici tu!!!
Ultima veste: Luca a cazut azi noapte din pat! Am auzit la un moment dat un zgomot la calorifer, buf si un urlet. Deschid ochii, Luca nu-i! Cred ca intr-o fractiune de secunda am sarit si l-am ridicat. Era pe burta. A tacut intantaneu si s-a culcat. LA mine, pa somn! Noroc ca aseara tot 'mnealui a daramat perdeaua si mi-a fost lene sa o prind, asa ca am tras-o intr-o parte si i-a atenuat din cadere. Plus ca locul este f stramt si s-a harjait si de calorifer. Dar totusi a cazut! De deseara, in patutz cu el! CA nu e de gluma. e prea frichinit. Sa vezi urlete, dar mor daca mai cade o data!
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
Luca luna IX
Andreea20 spune:
Buna fetelor
Sper ca ma mai stiti....
Imi cer mii de scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata de foarte mult timp, dar am avut tot felul de probleme care nu m-au lasat. In primul rand am foarte multa treaba la servici, zilnic abia apuc sa ma duc la toaleta, este foarte mare agitatie....
In al 2 lea rand, tatal meu a facut un accident vascular si a trebuit sa umblu cu el prin spitale si doctori....multumesc lui Dumnezeu ca a fost ceva usor si este bine acum.
Iar cel mai grav lucru este ca o verisoara de a mea de 18 ani a murit...a avut cancer la plamani....este cumplit, am trecut prin niste clipe de cosmar....Am fost la inmormantare si nu-mi revin nici acum....m-a marcat disperarea parintilor care vroiau sa se arunce cu ea in groapa....offf Doamne cat este de nedreapta viata asta.
Si totul a plecat de la o simpla raceala netratata.
Ce sa mai zic....in rest suntem binisor...
Pe Rianna am dus-o vreo 3 zile la cresa....pt ca nu aveam cu cine sa o las. Am cautat foarte mult o cresa care sa o primeasca de la 11 luni fara ceva....am gasit una particulara care este in piata Alba Iulia...nu spun numele ca nu cred ca am voie. Ce sa zic....am fost foarte multumita....8 copii la 3 ingrijitoare, foarte frumos foarte cald....mancarea facuta in incinta cresei....vorbeau cu copii aproape numai in engleza (Ziceau ele ca trebuie sa se obisnuiasca de mici cu sunetele si cu accentul)
In a 3-a zi cand am luat-o de la cresa am simtit ca parca are un pic de febra dar am zis ca mi se pare....seara a inceput sa-i curga nasul si toata noaptea a facut febra, imediat am chemat doc si a bagato pe antibiotic pt ca avea rosu in gat foarte rau si amigdalele umflate...2 zile nu i-a scazut febra cu nimic, am incercat cu nurofen, cu supozitioare, cu sosete si impachetari cu spirt si otet...nimic, am sunat-o disperata pe doc ca deja avea 39.1 si mi-a zis sa-i dau 3 pic de algocalmin....imediat i-a scazut febra. A 2-a zi i-a schimbat antibioticul cu zinat care imediat a pus-o pe picioare....acum este bine....ii mai curge un pic nasul si este slabita ca nu a mancat decat lichide. Multumesc lui Dumnezeu ca si-a revenit ca nu am fost om cat a fost ea bolnava.
Acum nu stiu daca a racit din cauza scosului afara dimineta sau a luat virusul de la cresa...oricum la cresa nu cred ca o mai duc....chiar nu stiu ce sa fac
Acum sa va mai zic si de bine...bubulina mea merge singurica de la 10 luni si o sapt...este asa haioasa merge cu mainile pe sus de zici ca este lautar, are 8 dinti si se pregatesc inca 2 sa iasa, arata cu degetul spre persoanele despre care o intrebi, arata urechia si nasul cand ii spui, aduce jucariile pe care le ceri, ne da papa sa mancam si noi....intelege foarte foarte multe dar mai greu cu vorbitul...vorbeste numai pe limba ei, spune decat mama si tata cand e suparata....Mananca de toate...dar mai ales ciorba cu bors, este innebunita dupa ea.
Sper ca nu v-am plictisit prea rau, dar chiar mi-a fost dor de voi si am simtit nevoia sa va mai povestesc despre noi
O sa pun si poze cat de curand cu bubulina care merge
RaisaFudulu spune:
quote:
Originally posted by loradin
Am sa va rog sa-mi permiteti ca acest mesaj sa il adresez Lui Amma in intregime.Stiu sigur ca nu va veti supara asa ca ii dau drumul.
Nu cred ca se poate descrie in cuvinte ceea ce simtim toate acum.E un amalgam de sentimente pe care nu ni le putem controla.Sunt multe intrebari pe care ni le punem dar la care nu avem niciun raspuns.Suntem furioase,ne este ciuda ca suntem atat de" mici".si am vrea sa avem puteri care sa-ti alunge tristetea.Cu toate astea o voce ne spune continuu " O sa vedeti ,va fi bine"! Nu ai cum sa nu depasesti acest moment cand zeci de suflete se vor ruga pentru tine.Dar noi stim un lucru ESTI PUTERNICA AMMA SI VEI TRECE PESTE ACEST OBSTACOL! Vom fi zi de zi alaturi de tine,te vom cauta si daca tu nu ne vei putea da vreo veste il vom ruga pe sotzul tau sa ne scrie un rand cat de mic ar fi el numai sa stim de tine.
Astfel de vesti eu le compar cu acel bocanc care striveste o floare.Privesti,oftezi si singurul lucru care il poti face este sa continui sa o uzi,s-o iubesti si sa ai incredere ca isi va reveni.Iar tu Ama esti floarea noastra si noi promitem sa facem tot ce ne sta in putintza sa fim alaturi de tine.Deschide-ti bratele si vei vedea cum toata caldura noastra vine spre tine.Este caldura rugaciunilor si ai sa te convingi ce minuni poate face ea.
Stim ca astazi e o zi grea pentru tine,cu emotii,cu trairi puternice dar mai stim ca deasupra ta vor sta toti ingerasii pe care noi i-am rugat sa te insotzeasca.
Ti-am promis ca-ti voi sta alaturi toata aceasta perioada si sunt sigura ca si fetele isi doresc acelasi lucru.Te rugam doar sa ne primesti in viata ta.
Iti tinem pumnii astazi si sa stii ca la 4 dimineata ma rugam Domnului sa aibe grija de tine.Si va avea! Sunt convinsa!
Te pup dulce si eu si Ana si te rugam sa fi puternica asa cum te stim noi
INGERASUL MEU DRAG
Amma suntem alaturi de tine...ruga]
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Salutare
In sfarsit la zi...vizionat toate filmuletele si vazut pozici....Iarina e campioana la filmulete si progrese...pupam pe mama ei ca are timp....Winni mic felicitari pentru mers si pupici la bubita sa treaca
Avem si noi o problema Raisa ...cand paseste ...asta foarte rar ca nu are chef sa mearga decat de-a busilea ...merge cu picioru drept pe varf si celalalt normal.....parca ar sciopata...am chemat dorctoru...a controlat-o...a verificat sa nu fie unu mai scurt , a verificat la sold si nimic...a zis sa nu ne facem probleme...dar poti oare....a mai patit cineva asa.....sa mai mergem si la alt doctor????
Imi pare rau dar acu ma duc sa ii dau sa maamnce.....va pup si Amma inca o data sunt cu gandu la tine.....chiar daca nu scriu sa stii ca citesc si asteptam vesti..
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by RaisaFudulu
Salutare
In sfarsit la zi...vizionat toate filmuletele si vazut pozici....Iarina e campioana la filmulete si progrese...pupam pe mama ei ca are timp....Winni mic felicitari pentru mers si pupici la bubita sa treaca
Avem si noi o problema Raisa ...cand paseste ...asta foarte rar ca nu are chef sa mearga decat de-a busilea ...merge cu picioru drept pe varf si celalalt normal.....parca ar sciopata...am chemat dorctoru...a controlat-o...a verificat sa nu fie unu mai scurt , a verificat la sold si nimic...a zis sa nu ne facem probleme...dar poti oare....a mai patit cineva asa.....sa mai mergem si la alt doctor????
Imi pare rau dar acu ma duc sa ii dau sa maamnce.....va pup si Amma inca o data sunt cu gandu la tine.....chiar daca nu scriu sa stii ca citesc si asteptam vesti..
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
si la stefi e asa..piciorul drept il pune bine, pe cel stang pe varf...cred ca se remediaza pe masura ce stau mai bine pe picioare
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei