Copilasi din 2002 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
Cristina_C spune:
Aida scumpa, tinem pumnii sa fie bine. Hai ca nu mai e mult pana joi cand o sa faci controlul si-o sa-i iei de-o grija, pana atunci nu te mai necaji, gandeste pozitiv si distreaza-te cat incape.
Si Ema l-a convins pe tati sa-i cumpere ce vroia?
Si noi am avut o vizita ieri, a venit prietenul lui Robert si nu a stat 2 ore ca de obicei, ci 5, va dati seama cate nebunii au facut in timpul asta si cum arata casa dupa aceea! Asta dupa ce se jucasera impreuna inainte inca 5 ore la gradinita, ca i-am luat pe amandoi la pranz.
Asa ca weekendul asta o sa stam linistiti, azi mergem prin magazine si mancam in oras, iar maine mergem undeva la plimbare, doar noi 3.
Un weekend placut la toata lumea!
ruxij spune:
Aida, o sa fie OK, nu iti fie teama! Incearca sa fii ocupata zilele astea. Ce draguta e Ema!! Auzi, pfff lol
Cristina, cum mergeti in magazine in weekend, parca in Germania tin minte ca era totul inchis in weekend. Doar sambata mai era deschis pana pe la 2 sau asa ceva. Asta ma cam enerva, in rest totul frumos :))
Si noi ne bucuram ca e weekend. Eu parca traiesc pentru weekenduri si vacante. Asa de lenesa sunt, asa nu m-as duce la munca daca n-am avea nevoie de bani. Cel mai mult ma supara stresul de la munca,nu munca in sine.
Noi am fost ieri la prima lectie de pian. Incepe la 4 si tb ca eu sa plec la servici de la 3. Sa vedem cat oi putea sa o tin asa, ca tare n-as vrea sa renuntam. Deocamdata in prima lectie a fost ca la prima lectie. Chestia e ca mamicile trebuie sa fie prezente, e lectie de grup si dupa ce ne explica ea ce tb facut,noi mamicile tb sa facem exercitiile alea cu copiii. Cred ca o sa invat si eu sa cant la pian in conditiile astea :))
Dupa pian am mers si am mancat undeva pe drumul catre inot, ca nu mai era timp sa ajungem acasa. Apoi inot, o ora. Iar am uitat camera de filmat, dar o sa va pun un filmulet cu prima ocazie cand imi aduc aminte sa iau aparatul. Barbata-miu zice ca obosesc copilul prea mult si ca il cresc in stil americanesc "tampit" Dar vorba ceea, cand esti la Roma tb sa faci ca romanii si asta fac si eu.
Cristina_C spune:
ruxij, iaca ne-am intors de la shopping ca aici numai duminica e inchis, azi, sambata, nu, slava Domnului. Acum cativa ani sambata magazinele aveau program mai scurt, pana la amiaza si tare rau era, acum insa majoritatea au program normal, pana la 8 seara. Duminica e inchis peste tot, dar daca vrei neaparat sa iei ceva poti merge la aeroport, gasesti acolo un supermarket deschis de dimineata pana seara sau, pentru maruntisuri, la benzinarie. Si, din cand in cand, mai este cate un Marktsonntag pe undeva si atunci sunt deschise magazinele din orasul ala pana la 2.
Succes la orele de pian, sigur o sa invatati amandoi in felul asta!
ruxij spune:
Ah, super ca nu mai e inchis sambata devreme. Eu am fost in Germania in 2002, pentru 6 luni, in Wuerzburg si cum eram singura cuc ma supara ca duminica nu prea aveam ce face. Sambata se inchidea totul devreme. Cum Wuerzburg e un oras mic, nu prea aveai unde sa mergi sa iei ceva ce iti trebuia, poate doar la gara puteai sa iei o paine ceva.
Anina_n spune:
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
katty spune:
La Multi Ani, STEFAN! Multa sanatate, fericire si implinire iti urez, si din partea lui Andrei, care a aflat ca e ziua ta !
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Dodo-pui spune:
La multi ani!Stefan
Sa fii sanatos,sa ai o copilarie frumoasa si linistita
iar azi sa primesti multe cadouri.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
aidaciolac spune:
Stefan multa sanatate si fericire , party cum iti doresti si cadouri pe masura
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Cristina_C spune:
Stefan! La multi ani! Sa cresti mare si sa fii mereu sanatos si fericit! Felicitari, Nicoleta, pentru un baiat asa mare, sa-ti aduca numai bucurii!
khristin spune:
La Muli Ani Stefan, sa cresti mare si voinic si sa ne povestesti cum a fost la party .
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB