PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
julax spune:
Mada ,am vazut pozele,foarte frumoase,tu nici n-ai zice ca esti insarcinata,ca arati fresh.
mfloruta,frumos colajul,frumosi si voi
in alta ordine de idei nu i-am dat inca antibioticul lui Alex.Ii dau doar eurespal si vit3+nurofen seara.am fost azi si la medicul de familie care a zis ca e putin rosu in gat ,mi-a prescris si el repede acelasi antibiotic"ca sa fie sigur".cand l-am intrebat daca e musai sa-i dau a spus ca daca se simte bine sa mai aman.in fine.Sper sa fie bine.Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ioana5255 spune:
Salutare,
Mada am vazut pozele. tare draguta Ari
Eveniment: pici a mea a sarit ieri patul ei. A fost prima data. M-am trezit cu ea in sufragerie. O auzeam tot mai aproape si ma gandeam ca mi se pare, cand colo ea venea super vesela. Am dus-o inapoi in pat sa imi arate cum a facut. Si-a pus un picior pe marginea patului, apoi l-a adus si pe al doilea, s-a pus paralel pe margine, ca la gimnastica, s-a tinut bine in maini, a pus un picior aproape jos, ajunge cam cu varful si apoi si pe celalalt. Am ramas masca.
In alta ordine de idei, tot pici, ieri imi mangaia burta si zicea mama bebe, si a pus urechea pe burta, sa asculte. Eu m-am dus sa imi iau test si e negativ, dar ciclul mi-a intarziat pana acum 6 zile. Ce o fi de acum incolo o sa vedem, daca a avut dreptate copilul sau testul. Va tin la curent.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
julax spune:
Sabina si mie mi-a intarziat 3 zile,ceea ce nu prea se intampla ,dar nu am facut inca test.Poate zilele astea...Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MissJJ/MissJJ.jpg)
MissJJ spune:
Iulia ms. Atunci nu se vedea ce si cum acuma se cam vede. Da na acusi ajung la jumate deci cam trebuia.
Sabina multumim!
Anasia ms mult!
Fiicamea ieri a avut o tentativa de sarit din pat, abia se trezise si m-am dus sa o schimb sa o aduc jos si ea pac a si suit piciorul pe sus. Tre sa luam patutz acusi ca altfel acusi ma trezesc ca tipa la mine de pe scari.
Azi a dormit de la 12 si 10 pana la 16:55. Wow record de somn, a papat bine un castronel de spaghetti bolognese si o cutiutza de crema de fructe de la heinz si a ras un bibe cu ceai de musetel si acu e tare happy se joaca pe aici. Am ajuns la performanta sa pape dim pe la 6-7 un bibe de laptic apoi pe la 9 9 si ceva cereale cu lapte sau fructe cu biscuiti sau biscuiti cu lapte apoi la 12 alt bibe cu lapte, intre mai rontaie fructe, si cand se trezeste papa cum a papat si azi un castronel papa plus desert si sucutz/ceiutz si apoi la 7 la nani inca un bibe. Uff sper sa reusim sa evoluam si noi odata si odata ca m-a terminat pe mine diversificarea asta.
Am incercat diverse sandvisuri, salate, legume asa fresh de rontait alea nu is bune. Mai gusta de la noi dar inca nu le papa efectiv.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babee/Babee.jpg)
Babee spune:
Buli am vazut pozicile.Of mititelul ce-a fost pe el, ati mai albit o bucata.Si ce mult seamana Rares cu tine.Si cateva poze din vacanta, ne-am uitat cu drag la Praga si parca am da si noi o fuga dupa ce vine bebe ca tare mult ne-a placut.
Mada si pozele voastre tare frumoas,e zapada multa si veselie.Ari seamana bine bine cu tati, poate bebe seamana cu tine.
Sabina uite eu n-am patit asa cu niciunul, nu stiu cum e.Aveti grija pe viitor doar sa nu cada, ca daca s-a invatat ehe...va mai face.Si Doamne ajuta sa fie bebe!Eu aveam 5 saptamani de sarcina, Phillip inr-o dimineata m-a mangaiat pe burtica si a spus:are mami bebe la burtica.Am fost socati, nici macar nu ne auzise vorbind, stiam de cateva zile.Uneori simt bine.
Julax vezi cum ii e si poate nu va fi nevoie de antibiotic.E pacat sa ii dai asa sa fie.
M.Floruta si voi sunteti frumosi si dragalasi.Daca am inteles eu bine, e mica diferenta de varsta la voi, nu?
Crissa fruntea sus!
Sa mai citesc ca uit ce si cui trebuie sa zic...
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
crissa71 spune:
Babee:multumesc!
Mada:pupcici.
Sabina:aveti grija cu patutul!Si bafta cu testul..sa dea domnul sa fie..ca acum e momentul!
Julax:si tie la fel!Va tin pumnii!
Larissa:sper sa te auzim...
Doniro:pupici la familion...
revin ca nu ma las cipic in pace!
Trebuie sa vorbesc cu voi ceva neaparat!
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele!
Mi-era dor de voooooi!
Am lipsit ceva, am fost in Austria la schi 10 zile, apoi am alergat cu trebi si am avut si laptopul in service.
In rest, nimic important, suntem bine sanatosi.
Ioana, multumesc pt tel si sms, am avut niste pb si nu prea mi-a ars de nimic.
Miruna, pup gagica Tre sa recuperam cu tocatu' biiig time.
Babee, ai nascut?? Sunt in urma cu cititul, sorry
Cristina_Ioana spune:
Am citit si eu pe diagonala nitel, repejor
Emilia, esti mortala, te pup si iti multumesc ca ai intrebat de moi
Doniro, sa iti traiasca bijuteria aia mica si cea mare, normal. Cred ca esti tare fericita si implinita
Babee, m-am lamurit, nu ai nascut
Sabina, ti-ai facut cont nou cu Ioana?...sa bag la cap
Ioana, la multi ani cu intarziere si scuzele de rigoare
Mada, si eu tot pentru rokia 3 sunt....daca nu e prea tarziu
Anasia, Adela, Crisa, Zuzunaki, Genie, Andreea, Raluca, Buli si toata gasca, va pup tare, sper sa nu fi omis pe nimeni si daca da, sorry!
Ioana5255 spune:
Neata fetele,
multumim ptr aprecierile legate de pozele cu pici.
Pici a mea a facut panaritiu la unul dintre degetele de la mana. Azi am vazut, cand am spalat-o pe maini, a pleznit singur sub apa calda, dar apoi am mai incercat si eu sa storc. I-am pus si rivanol, dar mi-e teama sa nu se infecteze iarasi. Daca pun leocoplast o fi bine sau rau? Voi ce forfecuta folositi la pitici, tot din cea cu varfuri rotunjite?
Cristina welcome back! Da, am cont nou cu Ioana.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
norocuta spune:
quote:
Originally posted by anasia
norocuta, ti-am trimis alt colaj, pe mailul comun;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
Multumesc mult
![](cool.gif)
Ma intorc la lucru
![](advocat.gif)
Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)