PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
nicolica spune:
buna dimineata soare....buna dimineata!....cunoasteti cantecul?
Azi m-am trezit foarte bine dispusa, fredonand....chiar daca aici nici urma de soare, poate pe la pranz.
Julax, felicitari, iti dorim o sarcina frumoasa.
Cristina, ti-am mai spus e super costumul tau de ski dar si peisajele...
Ieri am facut o proba cu Piticul meu, nu prea e incantat de costum si nici nu stiu daca sa-i mai fac barba. Ma gandesc sa nu se sperie sau sa-i sperie vineri pe ceilalti copii. De azi ma apuc si de rochia mea. Pun curand si o poza.
Dragi mamici va imbratisam si va dorim o saptamana excelenta!
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gina_butnaru spune:
'Neata fetelor,
Hai ca azi am intrat si eu mai devreme.
Va astept la o buna, dau la toata lumea, ca e din partea casei!
Iulia, felicitari pentru bebe! Sa fiti sanatosi amandoi! Si eu vreau peste vreo 8 luni sa-l fac pe bebe2, ca sa fie diferenta mica intre ei. Dar de la vrut si pana la putut, sa vedem... Tibi nu prea mai vrea acum, dar eu imi doresc mult, asa ca nu se stie, eu cam ce-mi pun in cap si fac.
Babee, mai ai un picut si apare bebe3. Odihneste-te bine. Imi pare rau ca nu te simti prea bine. Sanatate multa!
Sabina, iti tin pumnii sa iasa testul pozitiv!
Fetelor, eu ma gandesc acum numai la plecarea de lunea viitoare la Viena. Daca ati sti de cand astept vacanta asta, doar noi doi! Va dati seama! Dar stiu ca o sa treaca repede, ca tot ce e frumos. Oricum, deocamdata nu vreau sa ma gandesc decat ca o sa ne simtim bine si la intoarcere o sa am ce sa va povestesc si o sa va arat poze.
Singurul lucru de care mi-e teama este ca piticul meu nu a mai stat fara noi noaptea. Dar o sa se acomodeze el repede la mama. E nasol ca la mama o sa doarma in patul mare cu ea si abia se invatase sa doarma singurel in patutul lui, fara leganat, fara nimic. Dar asta e, invatul are si dezvat, nu?
Eu o sa fiu pe-aici, chiar daca am de lucru.
Pupici,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
nicolica spune:
Piticul Happy
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie
norocuta spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaru
'Neata fetelor,
Hai ca azi am intrat si eu mai devreme.
Va astept la obuna, dau la toata lumea, ca e din partea casei!
Stai ca vin si eu la cafea
![](advocat.gif)
![](icon_smile.gif)
Cat despre vacanta vezi la "vacante, calatorii..." sunt niste topicuri ...sa nu ratezi nimic.
Revin ca Dl. Nour ma invita la Barney...
Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)
norocuta spune:
quote:
Originally posted by nicolica
Piticul Happy
Piersicoiul Philipwww.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie
Ce sa laud mai tare, ca imi place si piersicuta, dar remarc si ca ai un talent aparte pentru design hainute?!
E super
![](dual.gif)
nicolica spune:
norocuta, multumesc. Chiar asa talentata nu sunt. Avem un pitic din plus dupa care m-am inspirat si am mai cautat pe net poze.
Acum plecam sa vizitam o cresa.
Revenim pe la pranz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doniro/doniro.jpg)
doniro spune:
quote:
Originally posted by julax
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Felicitari!!!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
Uff, ieri a fost cumplit... S-a trezit Daria pe la ora 17 si de cum am dat-o jos din patut a inceput sa miertaie. Cum ma vedea ca intru la bb in camera incepea sa urle si sa zica "nani", adica sa il culc pe bb. Pur si simplu nu stiu cum sa reactionez. Daca o cert ca plange, face mai rau; daca ii vorbesc frumos si ii explic, degeaba o fac ca ea tot plange. Daca o pedepsesc, nu intelege de ce si tot asa..... Ne-a capiat aseara. Noroc ca a venit mama si a stat ea cu bb si eu cu Daria si doar asa s-a potolit. Mi se rupe sufletul cand o vad; sper sa se obisnuiasca in timp cat mai scurt, pt ca nu se poate asa... Eu sunt si obosita (bb doarme destul de bine, dar tot 4-5 ore pe noapte apuc sa dorm calumea) si nu prea mai am nervii la locul lor... Problema mare cu bb e ca papa f mult (ca timp ma refer). Il pun la san, adoarme; il pun in patut, plange de foame; iar la san, iar adoarme si tot asa ne apuca 2 ore la masa. In timpul asta Daria face ca toate alea.........
Sincer abia astept sa termin cu alaptatul; nu ma judecati ca zic asta, stiu cat e de bine sa pape bb laptele meu, dar in conditiile astea ajung la nebuni sigur.
POZE
norocuta spune:
Daca il tii pe bebe in brate si te joci in acelasi timp accepta Daria? Sau vrea sa fii ochi si urechi numai pentru ea.
E dificil acum, iar hormonii si oboseala iti iau si tie cheful si rabdarea...of, of...lasa-te ajutata de mama, sot, prietene.
Legat de alaptat, bebe cel smecher adoarme dupa bibe?
Sa nu cumva sa faca la fel si la alt lapte. Eu am vrut sa cedez in prima luna de laptat, dar Dumnezeu m-a luminat si nu am facut-o si bine a mai fost apoi. Nour a avut alergie la proteina laptelui de vaca, plus ca alptarea e cea mi buna cura de slabire, si cea mai comoda forma de "readormire" cand se trezea peste noapte. Altfel ar fi sculat toata casa, poate si vecinii .
Numai bine si o multime de pupici la cei mici
doniro spune:
quote:
Originally posted by norocuta
Daca il tii pe bebe in brate si te joci in acelasi timp accepta Daria? Sau vrea sa fii ochi si urechi numai pentru ea.
E dificil acum, iar hormonii si oboseala iti iau si tie cheful si rabdarea...of, of...lasa-te ajutata de mama, sot, prietene.
Legat de alaptat, bebe cel smecher adoarme dupa bibe?
Sa nu cumva sa faca la fel si la alt lapte. Eu am vrut sa cedez in prima luna de laptat, dar Dumnezeu m-a luminat si nu am facut-o si bine a mai fost apoi. Nour a avut alergie la proteina laptelui de vaca, plus ca alptarea e cea mi buna cura de slabire, si cea mai comoda forma de "readormire" cand se trezea peste noapte. Altfel ar fi sculat toata casa, poate si vecinii.
Numai bine si o multime de pupici la cei mici![]()
Daria ma vrea numai pt ea. Am incercat sa ma joc cu ea in timp ce il alaptam pe bb, nu tine.....
Ref alaptat, eu il pun prima data la san, trage un pic si adoarme. Se trezeste numai daca il pun jos. Il iau din nou la san, iar papa putin, iar adoarme si tot asa. Pana la urma cedez pt ca nu am incotro si ii dau completare. Din biberon papa super bine, il termina repede si adoarme bine dupa. Nu ma las, ii dau in continuare san, dar sper ca in timp sa pape si el mai repede :)
Ziceai tu de cura de slabire. Stau bine la capitolul asta, din fericire; am ajuns deja la dimensiunile/greutatea de dinaintea sarcinii si chiar sper sa nu mai slabesc, pt ca de mancat nu prea apuc si nu vreau sa ma bata vantul...
POZE