Un mic sfat doresc

Un mic sfat doresc | Autor: enescu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Georgiana ma numesc si a-si dorii un mic sfat
Sunt diacnosticata cu epilepsie morfica,adica in 11 ani de zile am facut 3 crize,acum vreau sa fac un copil iar medicul meu neurolog mi-a recomandat in timpul sarcinii fenebarbital de 100 mg 1 pastila pe seara.
Cumva atzi fost vre una dintre voi in situatzia mea ,sau atzi luat fenobarbital in timpul sarcinii ?
Multumesc pentru ajutor
Adevarul este ca sunt putzin cam speriata
Astept raspunsurile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pai dr. neurolog ce-a zis ?
Eventual intreaba un ginecolog daca e sau nu riscant sa iei fenebarbital in timpul sarcinii. El e cel mai in masura sa-ti dea un raspuns corect.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Georgiana, am gasit ceva pentru tine, uita-te aici: http://www.zentiva.ro/default.aspx/ro/productwide?Kod=RO12161&DetailType=detail&Type=10
oricum , intreaba medicul ginecolog neaparat, daca poti, incearca sa afli chiar mai multe pareri, din ce am citit eu e destul de serios si riscuri pe masura.
Sanatate maxima si Dumnezeu sa te ajute sa iti indeplinesti visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enescu spune:

La medici ginecologi am fost uni imi spun sa intrerup fenobarbitalul in primele trei luni,altzi imi spun ca am sanse ca orice mama normala sa fac un copil sanatos ,dar pe mine m-au bagat mai mult in ceatza ,nu stiu ce sa fac.
Multumesc oricum pentru sprijin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Georgiana, daca ai citit prospectul de pe link-ul pe care ti l-am trimis, ai vazut ca se spunea sa se inlocuiasca, din cauza efectelor teratogene. Ar fi interesant sa te sfatuiesti cu medicii in aceasta privinta, sa ii intrebi daca exista un inlocuitor pentru fenobarbital, care sa nu fie atat de periculos.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.

Mergi la inceput