Bucurii de sept-oct 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 5
mi_ro spune:
Sa aveti o zi buna ca eu ma duc la culcare de abia acum. Voi va sculati. Crisa sa ai o zi extraodinara si sa treci cu bine de operatie.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Monique_new spune:
Buna dimineata si haideti la oluta ca nu am mai apucat de mult sa o dau , dar azi am fost mai matinale.
Ieri am avut o gramada de treaba , ne-am montat niste termopane si s-a facut o mizerie de nedescris asa ca am stat la smotru.
Sephora ai vazut ca se poate sa iesi din starea aia naspa de depresie. Tine-o tot asaAzi sa sti ca incerc bomboloni dpoar ca nu stiu cum sa bag gemul in ele ca nu am siringa....oi gasi eu o varianta.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
alexutza_26 spune:
Buna dimineata fetele si poftiti la o ca-n vremurile bune......
Am un moment mai liber sa va mai zic 2 vorbe despre noi...am gasit o femeie pt grasan, incepe de azi de la 8:30, a fost singura care mi-a dat putina incredere..acum trebuie doar sa o si vad in business
Multumesc celor care au intrebat de noi: MamiLili, Mirabela, Gety, Ramo, Xandrutza, Cristina...sunteti niste scumpe si promit ca ma pun iar pe scris....
Despre grasan ce sa va mai zic - este intr-o continua alergatura, am stat sapt trecuta cu ceva emotii din cauza tovarasului de joaca, care a facut enterocolita virala, a fost internat si pus pe perfuzii...dar se pare ca suntem ff rezistentia si nu avem nimic
Noi cu somnul ne luptam - adik dormim pana nu ne mai oprim, asta cred ca este defectul lui major de cand l-am nascut..inca mai doarme de 2 ori/zi...in total 3-4 ore, iar noaptea de la 10 seara pana la 6 de dimi, fapt pt care dimineata fac toneee de cafea
P.S. - pt Crisa si Doamne ajuta sa scape, sa se bucure de copilarie si pe aceasta cale tot respectul pt Beatrix care se ocupa de cauze nobile
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
microbu spune:
Buna dimineata!
Noi ne-am trezit cu ceva febra si o tuse vaga. Nush cum am capatat raceala asta, poate din parc zilele trecute ca era mai rece ca de obicei. Ma oftic rau ca luni trebuia sa mergem la vaccin si in mod sigur ne va amana dr.
Sandra si gargaritza (10oct2006)
GETY spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Gety pot sa ti le dau io am 9,deci ati trimit 4,se cheama ADISTEROLO 100 fiola are 1 ml (vit A Acetato+Vit D3) scade in 06-2008 (sunt bune si din punctul asta de vedere),deci mie mi l-a recomandat directorul de la Grigore Alexandrescu.Mai am si Vicotrat (asta e nemtesc) dar asta scade in 04/08 deci s-ar putea sa nu-ti fie de folos.IO in posta nu prea am incredere si cred ca mai degraba ajung de la Mamilili decat de la astia,cum zici...!
Da se face una pe luna
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora, am intrebat-o pe sora-mea si m-a rugat sa te intreb ce concentratie (sau U.M.) scrie ca are o singura fiola, ca se pare ca are importanta si asta.
Lilina, multumesc si tie mult de tot.
MamiLili, multumesc ca te-ai oferit sa te faci dealer pentru mine.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! Multumesc pentru cafea, Monique si Alexutza.
Alexutza, bine ai revenit!
Monique, sa va fie de bine termopanele.
Fetelor, ce mult ati scris, sper sa am timp sa recuperez tot, trebuie sa plec la stomatolog ceva mai tarziu.
Un gand bun pentru Crisa, sa o ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste operatie.
Beatrix
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
microbu spune:
quote:
Originally posted by lilina
cand mi-a zis Itzy ca vine MamiLili in the city, m-am sculat din morti.....
GETY spune:
Sandra, poate scapati de febra pana luni. Pupam pe Ruxi bolnavioara.
Noi am sunat la dr. si ne asteapta maine dupa-amiaza la vaccin.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
xandrutza_76 spune:
Lili si fetele din Bucuresti va doresc intalneala placuta! Sa nu uitati de poze!
Mihaela, bine ai venit!
UsorLili, ma bucur ca ai rezolvat problema jobului.
Sandra, va doresc multa sanatate!
Gety, ma bucur ca ai rezolvat problema vit. D3, fetele care au sarit sa te ajute (Lili, Sephora, Lilina).
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
microbu spune:
Vreau sa va multumesc fff mult pt raspunsurile despre vaccinare.
INTREBARE intrebatoare: ce dati bucuriilor care tusesc?