Bucurii de sept-oct 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, saru-mana mult. Te invit la o felie de pizza, cand o fac. Ce zici, dai o fuga?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Monique, acum vorbind serios, mie nu mi se par complicate Pilates. Ba chiar sunt cele mai "pasnice" exercitii pe care le-am executat. In sensul ca depui numai efortul exercitiului in sine, nu alergi, nu te transpiri pe banda/bicicleta sau boxanad cu tae-bo...
Exact ca la abdomene, cum zice Sephora, e mai simplu si realizabil.

Sa ma pui acum sa-mi organizez altfel programul, sa alerg, sa merg la fitness sau aerobic spun PAS din prima. Nu am timp, pierd o gramada cu traficul infernal din Bucuresti si as putea sa merg numai samb-duminica (ceea ce nu e de ajuns).

Pe cand la Pilates, 20min (si alte 20min mai tarziu) le gasesti sigur libere intr-o zi.

Sandra si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Deci ati tras cu ochiul la calendarul satului, ai? Era demult acolo, vi le-am mai aratat, uitasem de ele.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.68 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Deschide cineva cap nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Sandra nik de zis gasesti 20 min,atata e cursul/pe zi,nu sunt grele dar te rup frate,dupa 20 min esti sudata toata,ziceam ca,cand te uiti la ele zici mama ce usor,dar cand le faci rupere,ptr ca se fac foarte usor ,lent si daca le mai faci si cu respiratie (adika corect) e si mai si.Sanatate multa piticei,vezi ca circula o viroza groaznica,am anuntat deja.

Poate Mira ca io habar n-am.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

Sandra nik de zis gasesti 20 min,atata e cursul/pe zi,nu sunt grele dar te rup frate,dupa 20 min esti sudata toata,ziceam ca,cand te uiti la ele zici mama ce usor,dar cand le faci rupere,ptr ca se fac foarte usor ,lent si daca le mai faci si cu respiratie (adika corect) e si mai si.Sanatate multa piticei,vezi ca circula o viroza groaznica,am anuntat deja.

Poate Mira ca io habar n-am.

Eu am inceput cu Basic la pilates, am invatat sa le fac corect. Apoi preferatele mele sunt cele pt maini, si cele pt coapse/solduri/fund. Am incercat si abdo dar pana nu am dat 10kg jos nu reuseam sa duc la capat cele 20min. Acum pot, dar mi se par cele mai grele .

Mergi la inceput

Hai ca incerc sa deschid cap nou. Daca nu mai stiu, tip AJUTOR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

105

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara

Mergi la inceput

105

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

105

Asteptam primavara

De-asta am si intrebat cine deschide cap nou.

Hai ca-l sterg pe-al meu.

GATA

Mergi la inceput