Bucurii de sept-oct 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirabelac spune:
Nepoata-mea are si o bicicleta eliptica care mi-o poate imprumuta, o sa incerc si asta, poate merge. A mai stat la mine vreo 2 luni si era perfecta pt. tinut hainele pe ea, acuma sper sa ma pot mobiliza.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.68 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Am nervi ca am pierdut reteta de pizza a Xandrutzei...Off, aiurita mai sunt!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Lexi, am cautat eu si dau un copy/paste ca mi-e lene sa scriu; nu uita sa lasi aluatul la dospit, dupa ce l-ai framantat, macar o jumatate de ora; in acest timp il mai poti framanta o data sau de doua ori.
Pizza eu o fac asa: intind in tava un strat de aluat -dospit- (daca vrei sa-ti scriu cum fac eu aluatul sa-mi spui), deasupra torn suc de rosii daca am, daca nu dizolv niste bulion in apa, torn in asa fel incat sa acopar foaia, inclusiv marginile ei. Deasupra presar salam, pastrama, sau ce mai am, cubulete; daca o vreau cu ton, pun continutul unei conserve de ton in ulei, maruntit, pe toata suprafata; pun si ciuperci daca am in casa; rad branza (eu folosesc mai mult branza sarata, pusa la borcan, decat cascavalul), torn deasupra niste oua batute, restul de suc de rosii, presar oregano, si ornez cu felii de rosii, sau ardei, sau masline, depinde ce am. Cand o scot din cuptor o pun pe un fund de lemn si o acopar cu tava in care am copt-o, o las cateva minute asa.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Nepoata-mea are si o bicicleta eliptica care mi-o poate imprumuta, o sa incerc si asta, poate merge. A mai stat la mine vreo 2 luni si era perfecta pt. tinut hainele pe ea, acuma sper sa ma pot mobiliza.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
P.S. Imi place semnatura!
poze cu noi
itzy-bitzy spune:
Mirabela deschid eu tacticoasa linkul sa vad bicicleta si imi atrage atentia poza urmatoare... am vazut tot catalogul ala cu barbatii fermieri. Am ras in birou cu o poftaaaaaaa
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Mirabelacquote:
Originally posted by anangel_lexi
Ma inscriu si eu la slabit, dar abia peste 2 saptamani. Ma mai primiti?
De ce? Vrei sa gusti intai din toate specialitatile de acolo si apoi te bagi?
Asteptam primavara
nu, dar trebuie sa-mi rezolv niste probleme medicale si abia saptamana viitoare le rezolv.
Xandrutza, saru-mana. Da' aluatul? Plssss...
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
beatrix spune:
gety, am facut rost de retete! Sephora, nu mai e nevoie sa le rescrii!
MamiLili, multumesc mult!
Reteta de slabit: aveti voie sa mancati absolut orice; la mine nu se poate regim strict ca daca m-i se face pofta de ceva efectiv imi vine rau daca nu mananc! ca sa nu mai zic ca daca imi zic ca nu am voie sa mananc banana de exemplu pai numai la aia ma gandesc de nu ma pot concentra la nimic! Dar niciodata sa nu mancati pana la saturatie!
6.30-7 dimineatza mic dejun cu ce va doriti voi, mai ales sunt permise dulciurile, prajiturile ca doar e nevoie de energie
9.30-10 -o cafea normala (adica cum o bea fiecare cu lapte, zahar ) sau un ceai de preferintza antioxidant
12-12.30 - mancare un singur fel (orice) cu 1-2 felii de paine!
15-15.30- un fruct (oricare)
18- max 18.30- cina! e aici e aici! eu cum ii fac lui eric legume la abur, fac si pt noi! la care adaug ori branza, ori iaurt natural, ori cascaval, ou fiert si in cele pt mine, un varf de sare, o linguritza de ulei! sau fac o salata si mananc cu o felie de paine! sau un castron de supa tot asa cu o felie de paine! oricum seara mananc usor ca sa zic asa! urmata evident de joaca cu Eric, care efectiv imi arde toate caloriile!
eu am un job la care trebuie sa fac si multa miscare! ceva de genul, in zilele cu reactii la fiecare 15 minunte, cobor/urc un etaj plus cat ma plimb pe holuri si prin laboratoare dupa diverse! si asta cred ca m-a ajutat!
evident ca am mai trisat si eu, dar cam 1-1.5 kg pe luna slabiti!
asa ca fetelor, faceti prajituri seara sa le mancati dimineatza!
la mine ideea a fost sa nu fiu frustata, sa imi faca placere adica sa am un tonus bun! nu ideea sa imi iau de la gura si sa rabd! am vrut ciocolata, foarte bine desi era ora 22 m-am dus am luat o bucatica, dar nu toata tableta! ideea in mare e mancat orice dar cu masura in acelasi timp plus miscare!
cam asa a functionat la mine!
spor si succes va doresc!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
xandrutza_76 spune:
Lexi, tot copy/paste, in plus pun si cantitatile date de Ramo.
pun faina intr-un castron si in mijloc fac o adancitura in care pun drojdia; drojida, o dizolv cu putin zahar, si o amestec cu putin lapte caldut cand o pun in adancitur respectiva. Acopar vasul si las la dospit, pana incepe sa se umfle maiaua. Apoi framant aluatul dar adaug si putin ulei, neaparat un praf de sare, mai pun lapte (merge si apa minerala), pun si un ou daca vreau si pe parcurs pun faina pana aluatul devine vartos, sa-l pot intinde cu sucitorul.
Acum, ce a scris Ramo:
la aluatul de pizza eu pun 500-600gr faina, faci cuibusorul acele pt a dizolva drojdia sau daca folosesti drojdie uscata (praf-la plic)o amesteci cu faina si o lasi sa stea vreo 10 minute, apoi incepi sa moi aluatul. In cuibul acela de faina pun drojdia, peste apa sau laptele si o las aprox. 10-15 min, apoi adaug o lingurita sare, o lingura zahar si apa sau lapte (aprox. 200-300ml, nu sunt sigura) pana vezi ca aluatul e nici tare, nici moale, ca sa il poti intinde. Eu il pun la dospit ori la cald, ori mai nou il pun in frigider, mi se pare ca iese mai fraged. Mai poti pune pe pizza porumb, ceapa, ardei felii, in functie de preferinte.
poze cu noi
Sephora spune:
Va pup fetelor
Acu m-am trca o putoare internationala,astept copilul la kaka si sa-i dau via afara.
Itzy super tare calendarul,noroc ca zisesi ca altfel pierdeam ocatia,mie mi-a placut ala cu spagatu pe capitle de fan ,dar si ala cu bou e marfa.Ai facut ce ti-am trimis?
Mira io nu ma bag ca stiu ca la mine nu merge cu diete si etc,nu reusesc sa tin un regim,io mai bine nu mananc decat sa ma pui sa mananc anumite lucruri si,sau cantitativ.Singura chestie am zis ca bag banca in casa si incep abdomene ca sa scad burtoi,in res nu stiu daca ma intereseaza kg (ca orcium targhetul meu e sa ajung la 55 kg) asa ca n-o sa mai ajung niciodata acolo sau cine stie poate ma ajuta Matteo....
Ma duc iar la smotru,mai am un rest.
microbu spune:
Buna dimineata si de la noi!
Itzy, recunosc ca abia la 11 m-am trezit dar ma inntrebi cate ore am dormit legate? Se trezea Ruxa din jumatate in jumatate de ora cred...Nu-mi dau seama cum a putut raci in halul asta. Acum are si muci, abia poate respira micuta.
Mirabela, e buna bicicleta. Sa o folosesti cu spor.
Sandra si gargaritza (10oct2006)
microbu spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
Fetelor m-am gindit..... arde multe calorii asa ca dupa o masa copioasa o partida zgomotoasa sa vedeti ce suple ajungem
Si eu ce fac?
Imi iau 5 amanti sub 25ani???
Sandra si gargaritza (10oct2006)