Bucurii de sept-oct 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Scumpik cu dedicatie:

Deci Bomboloni

ptr 10-15 buc
1 ou
300 gr faina
15 gr de drojdie
1 dl lapte
30 gr unt
30 gr zahar pudra
sare
ulei ptr fript
marmelada sau crema vanilie

Desfaceti drojdia intr-o cana in laptele caldut
Spargeti oul batandu-l lejer,rasturnati-l peste untul topit,drojdia(amestecata cu laptele),zaharul si un pic de sare si mestecati bine.Puneti faina in ploaie si cand aluatul a devenit gros transferati-l pe planul de lucru,framantati-l cu mainile adaugand faina,panz devine o pasta elastica si omogena.Faceti o bila si o pudrati cu faina si o puneti in castron la dospit 2 ore,inchisa intr-o punga de plastic
Luati coca si o intinteti intr-o foaie cam de 1 cm grosime.O taiati cu forma rotunda (cam 6-7 cm in diametru)
Pune-ti viitoarele gogosi(rondelele) pe jumatate pe marginea castronului (jumatate inauntru,jumatate afara)asta dupa e ati dat castronul cu faiana sa nu se lipeasca si mai lasati-le la dospit 1 ora asa.Ar trebui sa fie acoperite cu o punga de plastic.
Incinge_ti uleiul,bagati cercurile,trebuie sa se friga imediat dar nu sa devina foarte repede maro,intoarceti-l pe partea cealalta,cand sunt gata ai scoateti pe hartie de bucatarie sa iasa uleiul din ele.
Cand nu mai sunt foarte fierbinti cu un "poche" (corn de panza) sau siringa de patiserie introduce-ti marmelada inauntru.Se pudreaza cu zahar vanilat.

E greu fetelor dar ies bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Mamilili si drum bun

Sephora ink nu...baia papusicii, culcatul ei...s-a facut prea tarziu...maine dimi

NOAPTE BUNA ...WHEREVER YOU ARE!

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Asa-i Drum bun Mamilili sa ne vedem sanatosi (uni cu muci,alti cu tuse)

Ok Itzy somn usor tuturor,sper ca si copilului meu,oricum ne apropiem de ora minunata.

Mergi la inceput

Va vine sa credeti?Abia acum l-am dat gata////

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by Sephora

Va vine sa credeti?Abia acum l-am dat gata////

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Nu pot sa cred...

Sandra si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata fetele si aveti de la mine multaaaa, ca vad ca ati stat pana tarziu azi-noapte

Lili- Drum bun, sa reusiti in sfs sa va vedeti, si pozeee multeeee

Sephora - cum tu??de abia la 1 azi-noapte a adormit Matti?? Dar cat a dormit ieri pe zi?

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata si la noi.

Alexutza multumimde cafea.

Mirabela motocicleta am luat-o de la un supermarket nu mai stiu de la care exact vre-o 2 milioane parca asta toamna de ziua Cosminei.

Pai mai Alina dupa mine care am facut mai mult sport ca tine mi se par mult mai epuizante Pillates decit sa te sui pe bicicleta. Adica aia e mult mai comoda de utilizat. La pillates cum zicea si Sephora te cracanezi imediat crede-ma ca am incercat.

Eu as vrea sa-mi iau asa ceva http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&srcint=tvp&pid=29763

Noi azi mergem sa ne injectam un D3 ultimul pe care il avem pe stoc.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alex merci de cafea si ma bucur ca ti-ai gasit bona, sa speram ca va fi ok si o s-o accepti.

Itzy eu is cam lenesa de felul meu, rabd de foame dar miscare nu fac!

Xandrutza pai da, slabanoagele se faca galerie.

Lili drum bun si sa aveti o intalneala placuta!

Pt. slabit, are cineva ceva diete sau cum facem? Nu mancam seara sau facem miscare, ce propuneti? Eu zic sa incepem de la 1 februarie pana la 1 martie. Eu m-am pregatit.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.68 m), Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Mirabelac eu zic fiecare sa zica momentan cite kg are si cit ar vrea sa slabeasca. Dupa amiaza imi fac planul de bataie sa vad ce metoda adopt. Ideal o cura ar fi cam asa : miscare, regim alimentar ( eu drastic nu pot sa tin doar sa nu maninc prajeli sau dulcuri si eventual nu dupa 6 seara )si multe lichide ( apa in mode special). La mine isi mai face efectul si spirulina ...adica taie pofta de mincare.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Mirabelac eu zic fiecare sa zica momentan cite kg are si cit ar vrea sa slabeasca. Dupa amiaza imi fac planul de bataie sa vad ce metoda adopt. Ideal o cura ar fi cam asa : miscare, regim alimentar ( eu drastic nu pot sa tin doar sa nu maninc prajeli sau dulcuri si eventual nu dupa 6 seara )si multe lichide ( apa in mode special). La mine isi mai face efectul si spirulina ...adica taie pofta de mincare.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Perfect de acord cu tine, eu m-am conformat. Interesant ar fi sa vedem ce metoda o sa dea cel mai bun rezultat, pana atunci ne hotaram si cum facem, da e buna spirulina.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.68 m), Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.

Mergi la inceput