Mamici de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 20
Lorich spune:
Buna burtici!
Am admirat si eu poze cu mamici frumoase si fericite!
Doloress, ce guritza scumpica are bebe Patrick!!
Daria, cum a fost Bulgarica?
Va pup si va doresc zi scurta la serviciu.
Lori
22+
onyxg1998 spune:
‘Neata, burtici,
Raportam si noi o noapte cam zbuciumata, cu multe arsuri…. Vai, tare rau este! Orice mananc sau beau… desi, aseara am baut un pahar si jumatate de lapte si m-a calmat cateva ore, apoi cand m-am trezit sa merg la baie, gata, am inceput. M-am trezit pe la 4, si cred ca am mai adormit pe la 7 si la 8 a sunat ceasul. Oricum nu aveam nici ce sa vad la tv, numai sexi. Oboseala la greu, dar bine ca azi este vineri si maine dorm putin mai mult, sper. Maine ma duc la tuns! Am parul pana la jumatatea spatelui si m-am saturat de el, am sa ma tund scurt, baietel! Si asa dupa nastere cade o gramada si mai ales ca mie imi creste parul foarte repede…
Am sa incerc sa va trimit poze, poate oi reusi in week-end-ul asta ca de mult tot spun ca o fac.
Pupik de la Onyx si Vlad
26+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
leeloo2004 spune:
Multumesc fetelor!
gabitzam - da, faci rezervare - mie dr. mi-a spus sa rezerv intre 22 si 26 mai (pentru ca am cezariana) - si in apropierea datei stabilim exact cind. In principiu nu e problema cu rezervarea (bine, cu cit ti-o faci mai repede, cu atit e mai bine!), mi-au spus ca, in cazul cind se intimpla ceva si trebuie sa ma opereze mai repede de data rezervarii, vor aranja ei sa fie totul ok. Voi naste cu dr. meu, adica cu Badiu - au dreptul sa opereze acolo toti medicii care au contract cu CMU, chiar daca nu lucreaza la Elias.
Am uitat sa va spun ca pentru nastere naturala au propria lor sala, diferita de cea a Elias-ului, dar pentru cezariene este sala de operatii a Elias-ului.
getutza - recunosc cinstit ca nu pot renunta la cafea...
, alt viciu nu am....
Beau zilnic o cafea mare cu mult lapte si indulcita - deocamdata stau bine cu Ca - sper sa stea si bb...!
Gabriela
22+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
gabitzam spune:
Nici eu n-am renuntat la cafea, am tensiunea foarte mica, 9 cu 6.
Beau acasa o cana, jumate-jumate cafea si cu lapte. Iar la servici inca una tot asa juma-juma cu lapte. Si cu o lingurita de zahar. Inainte beam cu indulcitor, la acela am renuntat pentru o lingurita de zahar.
Am citit www.babycenter.com/0_caffeine-during-pregnancy_3955.bc" target="_blank">aici un articol despre cafeina in timpul sarcinii. O cantitate moderata de cafea este ok, zic ei pina la 300mg de cafeina pe zi (adunate din cafea, ciocolata, ceai, bauturi cu cofeina). E acolo si un tabel cu continutul in cofeina a diverse bauturi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lilly79 spune:
Netaza burtici frumoase.
Nici eu nu pot sa renunt la cafea, dar si eu am tensiunea mica (10 cu 6) si asa de mult imi place (mai ales aia 3 in 1).
Ieri ne-am mandrit la toata lumea cu bebelusa noastra cea draguta, iar tati s-a obisnuit cu ideea ca va avea fata (desi tare mult i-ar fi placut un baietel sa se joace cu masinutele cu el
).
Iar am intrat pe furis, si ma tot uit la colegi sa nu ma surprinda pe forum.
Lilly
22+ 
Lorich spune:
Lily79 buna! Ma bag si eu cu un sfat (sa nu ma bati) evita cat poti tu chestiile alea de gen 3 in 1; si mie imi placeau tare, mai ales una Mild, cu mult laptic, dar cum sunt o obsedata a e-urilor, am citit eticheta, ingredientele... o armata de fosfati, difosfati si muuulte alte chimicale mult mai periculoase pentru bebic decat cofeina continuta. Daca poti fa-ti singurica 3-ul in 1:apa+lapte+cafea. Pup
Lori
22+
gabitzam spune:
Daca tot stati cumintele ma duc sa deschid capitol nou ![]()
Magnetism79 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Luminel, ti-am pus numele fetitei pe lista
Magnetism, te-am trecut si pe tine pe lista. Bine ai venit in grup
Multumim mult , nu stiu insa cum sa-mi trec datele acolo, DPN:22.06.2008, UM: 13.09.2007, DN;22.07.1979
Multumesc mult, sper sa ramana baiat ca e foarte dorit.
Magnetism79 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Magnetism79, bine ai venit! Eu inca am DPN 30 iunie, dar pe 11 februarie am analizele de 20 de saptamani si atunci cred ca-mi va corecta si mie DPN-ul mai spre 22-23 iunie. Chiar, de unde si eu si sotul spuneam inainte ca vrem orice zodie, numai Rac nu, acum ne obisnuisem cu ideea ca va fi Rac (noi doi am fost traumatizati de experiente cu Raci, el cu sora lui, eu cu fostul sot) si sa vezi rasul de pe lume daca pana la urma David se va grabi si va iesi Gemeni. Alta dandana!
Cat despre burta mea, cu mare rusine trebuie sa-ti spun ca jumatate din burtica este de fapt a mea (adica o aveam si inainte, dar o sugeam de ma durea coloana!!) si doar jumatate e David. Eu nu am fost inainte supla ca tine (aveam 71kg la 1,61m), dar am luat doar 3,8 kg pana acum. Oricum, mai e timpEu am aflat dupa amniocenteza 100% ca e baiat, in aceeasi zi ne spusese si doctorul la ecografie ca e baiat, dar am vrut sa asteptam rezultatul pe baza analizei cromozomilor, ca sa stim sigur ca nu se mai poate schimba nimic (ca eu pe ecografie oricum nu identificasem decat pete)... Totusi, la 13 saptamani e cam devreme sa-ti spuna cu precizie ca e baiat, au fost pe topicul nostru vreo 5-6 fete ale caror "baietei" au devenit cateva saptamani mai tarziu fetite...
Stai linistita, ca eu mi-am incheiat deja socotelile cu parintii mei, nu am nici un pic de remuscari sau sentimente de vinovatie, ei nu-si asuma nici acum raspunderea pentru nimic si deci imi vine si mai usor sa nu regret nimic. Dupa ce rupsesem legatura cu mama, careia ii scrisesem pe vreo 15 pagini tot ce aveam pe suflet, am avut norocul sa pot citi niste mailuri pe care i le trimitea ea tatalui meu (ei au divortat in conditii destul de urate, dar comunica prin chat - evident pe PC-uri cumparate de mine, ca doar sunt si ei niste pensionari amarati si de ce sa duca lipsa de "strictul necesar"?). Ei bine, in nici un mail al mamei nu era vorba de regrete, de vreo intrebare gen "cum i-o mai fi fetei noastre?", nici urma de introspectie sau autocritica; nu, singura ei problema o exprima asa (dau citatul exact): Ca o proasta ce sint am tot sperat ca fata noastra va reveni la sentimente mai bune si se va gindi sa ma sponsorizeze macar cu 100 euroi. Ba chiar am fost si la Banca dar... nimic! Am in cont 50 euro pe care a trebuit sa-i las acolo ca sa nu-mi inchida contul. Daca o fi si-o fi pina la urma desfiintez contul si mai supravietuiesc putin. Sint asa de suparata cum nu-ti inchipui! Dupa cum se vede clar, eu pentru ea eram un fel de bancomat, ea nu era suparata ca se stricasera relatiile cu mine, ci ca nu o mai sponsorizam.Si nota bene, dumneaei are PC, are combina muzicala, are TV color, fumeaza doua pachete pe zi, bea ness-uri ca pe apa si are bani si ca sa consume zilnic vodca sau coniac, deci prea rau nu o duce. In plus, alte femei la 62 de ani pot f. bine sa faca baby-sitting pe undeva, ca sa mai scoata un ban. Dar cine o ia pe ea, alcoolica si fumatoare la greu? Ehei, sunt multe de spus, dar ma opresc aici, caci nu vreau sa-mi stric ziua si nici pe a voastra.
cleo78,si te inteleg cum nu se poate mai bine!! Ai perfecta dreptate, noi nu vom repeta greselile mamelor noastre in primul rand pentru ca suntem constiente, ne punem intrebari, vrem sa nu facem aceleasi greseli! Si avem cele mai bune sanse sa reusim!!
Eu mai bine ma inteleg cu fosta mea soacra, e o comoara de om, altruista, intelegatoare, afectuoasa. A facut si ea multe greseli cu copiii ei (mai ales ca a fost prea moale si naiva si i-a permis sotului ei - un alcoolic nenorocit - sa-i distruga pe copii), insa ea macar acum realizeaza consecintele si incearca sa le repare, ceea ce e de admirat!!! Mama mea nu recunoaste nimic, ea o tine ca surda pe mormant ca "Felicia trebuie sa ma respecte, ca eu sunt mai batrana (!) si eu am facut-o pe ea (!)" (ca si cum aveam un contract si eu nu mi-am indeplinit partea mea!!!) si - cand varul meu a confruntat-o "E adevarat ca ai batut-o pe Felicia si cu papucul cand era mica?", ea a raspuns plina de ura: "Da, si bine i-am facut". Pai daca e pe asa, ce am de regretat, fetelor? Nimic. Asa ca, pentru cele care stiu prea bine despre ce vorbesc eu, daca vreti sa cititi niste materiale care m-au ajutat pe mine f.f.f. mult sa-mi mai vindec din ranile sufletesti, dati-mi pe PM adresele voastre de mail si va trimit cu drag tot ce am tradus eu de prin diverse carti, de pe diverse site-uri, va trimit link-uri etc.
Getutza, ne place si de tine mireasa, erai ca o printesa, dar acum esti ca o regina :-))
Andree27, scumpa de tine, chiar credeai ca mama ta se va schimba peste noapte afland ca tu esti gravidutza?? Tin'te tare si renunta la sperante din astea inutile. Si mama mea - cu care nu mai am contact din noiembrie 2004 - a aflat intre timp ca sunt gravida. Imi si imaginez ca primele ei ganduri au fost, in ordine: "Aoleu, saracuta de mine, ce soarta amara am, o sa fiu bunica si nu o sa-mi pot vedea nepotelul sau nepotica!!" (dar evident ca nu va face absolut nimic pt. a repara starea de lucruri!!) si apoi imediat urmatorul gand: "Aoleu, acum o sa aiba si un copil, chiar ca nu mai am sanse sa ma sponsorizeze!".Dupa cum vedeti, eu am reusit sa ajung la stadiul in care fac haz de necaz... Asta e, cum zici si tu, sa avem bebei sanatosi si soti iubitori, ca altceva nu ne mai trebuie!
Va pup mult pe toateFelicia
17+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Merci mult de incurajari, , am insa o mare indoiala ca baiatul meu se va transf in fetita, simt ca e baiat, si e ff. dorit desi socra mea si-a dorit o fetita pt ca al meu e singur la parinti.Eu acum chiar nu mai am nevoie de parintii mei pt ca socrii mei sunt mai mult decat niste parinti, sunt niste prieteni si niste oameni extraordinari, exact ce imi lipsea din viata asa ca .... ce sa mai zic, sper ca toate fetele sa iaba parte de asa socrii cum am eu.
pupici

Si nota bene, dumneaei are PC, are combina muzicala, are TV color, fumeaza doua pachete pe zi, bea ness-uri ca pe apa si are bani si ca sa consume zilnic vodca sau coniac, deci prea rau nu o duce. In plus, alte femei la 62 de ani pot f. bine sa faca baby-sitting pe undeva, ca sa mai scoata un ban. Dar cine o ia pe ea, alcoolica si fumatoare la greu? Ehei, sunt multe de spus, dar ma opresc aici, caci nu vreau sa-mi stric ziua si nici pe a voastra.
si te inteleg cum nu se poate mai bine!! Ai perfecta dreptate, noi nu vom repeta greselile mamelor noastre in primul rand pentru ca suntem constiente, ne punem intrebari, vrem sa nu facem aceleasi greseli! Si avem cele mai bune sanse sa reusim!!
Dupa cum vedeti, eu am reusit sa ajung la stadiul in care fac haz de necaz... Asta e, cum zici si tu, sa avem bebei sanatosi si soti iubitori, ca altceva nu ne mai trebuie!