Mamici de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buna fetelor!
Am mers si noi azi la eco, dupa vestile despre fetite, de la Lily, de la Luminel, a trebuit sa vina si un baiat, nu? Ca nu ne lasam noi mai preajos. Felicitari fetelor care si-au vazut puisorii, Luminel sunt sigura ca totul va fi OK!
Deci puiul meu e tot baiat, cum mi-a zis prima data, ne-am hotarat si la nume, Patrick, am incercat sa ma loghez sa schimb eu prima pagina dar nu am reusit, asa ca tot pe Gabita am sa o rog frumos sa ma ajute A ramas 100 la 100 baiat, chiar statea cracanat, sa ii vedem toate alea, apoi dupa un timp s-a mai rusinat si si-a pus mana intre picioare, radeam de muream cu totii.
In plus mi-a modificat si data nasterii, unde am zis ca sunt in saptamana 18 , mi-a zis ca dupa toate masuratorile sunt in saptamana 20 si DPN-ul mi l-a schimbat pe 11 iunie. Nici nu mai stiu ce sa cred, acuma nici nu stiu ce sa le zic la rude, mamei si sorei mele ca vor sa isi ia bilete de avion din timp sa vina la mine, insa nu au idee cand. Oricum mie tot mic mi se pare, fata de ai vostri, are 322 de grame, deci pare mai mic de 20 de saptamani dupa graficele in care m-am uitat eu. IN fine, nu mai imi bat capul, am sa il pun pe doctor sa imi zica mai exact. Imi pare bine ca doctorita mi-a zis ca e totul OK, i-a masurat toate organele, s-a uitat si pe o parte si pe alta si pe muchie, mi-a dat vreo 10 filmulete si 120 de poze, am pus cateva, aici in link, daca vreti sa-l vedeti pe Patrick.
: http://community.webshots.com/user/Doloress15
Deci totul pare OK, ne-am topit dupa el, parea ca rade la noi, cel putin are o poza cu piciorusul imi vine sa i-l pap prin ecran! Mi-a zis doctorita ca placenta e sus si ca din cauza pozitiei in care sta el nu prea am cum sa il simt asa des. Deci m-am linistit si in privinta asta, ca eu il simteam , insa rarut de tot. Deci cam asta despre bebita al meu.

Lcazangiu hehe, eu bat recordul la inaltime, cand am vazut ca Getuta si Andree27 se plangeau de 1.63, ma gandeam unde nu as avea si eu macar 1.60, ca eu am 1.50 atata si nimic mai mult, cred ca sunt intr-adevar cea mai piticuta, mai putin de atata nu cred ca are nimeni. Am fost mereu complexata, am purtat mereu niste tocuri de mi-am nenorocit coloana si spatele, mai ales ca sotul meu are 1.86. La nunta, a propos de ce zicea Getuta am stat de la 5 dupa amiaza pana la 7 dimineata pe tocuri de 13 centimetri, aveam apoi niste besici mai mari ca degetele. Baba sufera la frumusete, ce sa-i faci. Tot am zis sa nu par chiar ridicola pe langa sotul meu.
Acuma normal ca nu mai port si lumea se uita asa mirata la mine la servici, ca deja se obisnuisera cu mine cu tocuri. Ma striga acuma petite maman. Si normal ca ma simt ca un dop de la 10 saptamani!

Fetelor, am vazut ca ati vorbit de mame, imi pare rau pentru cele care nu au o relatie buna cu mamele lor, , un pupic de la noi toate, imi inchipui cat v-a fost de greu si va este!
Eu din fericire ma impac tare bine cu mama, ca si Alysh nu am cordonul ombilical taiat inca, si nici macar departarea asta nu l-a rupt! Eu chiar obosita moarta, nu ma pot culca fara sa scriu e-mail mamei, daca se trezeste dimineata si nu gaseste mesaj intr-o zi, imi si da telefon! E over-super-protectoare, asta e defectul ei. Insa ma simt bine asa, ca sunt iubita si ca stiu ca intr-adevar contez si eu pentru un suflet acolo in lume care ma iubeste neconditionat. Cand eram adolescenta imi venea sa imi iau campii, acuma inccep sa o inteleg din ce in ce. Insa nu s-a opus plecarii mele, asta am apreciat la ea, desi de multe ori ma simt vinovata, e ca si cum as fi parasit-o. Dar mereu zice ca ea e fericita daca sunt eu fericita, oriunde si orice as face, deci o cred pe cuvant, desi ii reprosez cateodata ca prea s-a dedicat noua cu trup si suflet si acuma o simt asa, golita de viata parca. Oricum acuma are ocupatie, nepotul, de abia asteapta sa vina la mine, si o sa stea si 2 luni, un trai si-o viata pe mine!

Cam asta de la mine fetelor, ma duc sa ma culc caci sunt tare obosita, dar nu m-am lasat pana nu v-am scris si eu ce am facut la eco .

Doloress 20+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele. Sunt la sot la serviciu, in drum spre analizele de sange pe care le voi face la Municipal. Trebuie sa plec intr-un sfert de ora. dar nu m-am abtinut sa va citesc. Mie mi s-a stricat calculatorul, sper insa sa-l faca astazi sotul...
Am fost ieri la Dr Corina Grigoriu, nu m-a consultat, nu mi-a facut eco, mi-a vazut doar analizele facute si mi-a mai recomandat un sir de analize... Va trebui sa merg si la Cantacuzino pentru o parte din ele. Astazi imi fac o parte din cele uzuale de singe si am sa vad poate pot face si o ecografie, il simt foarte jos pe bb si sunt putin ingrijorata, nu l-am mai vazut de o luna jumate, parca pierd controlul.
Andreea, ce ai facut la eco?
Va pup pe toate, nu mai am timp sa stau.
Missparkerma bucur ca-ti place numele, imi prinde bine ce mi-ai spus, pentru ca ti-am spus parca nu-s asa convinsa de numele asta...
Acum chiar va lasa, sper macar in we sa am calculatorul gata.

Aaaa, si dr mi-a dat program de 6 ore, deci luni cind merg la sv primul lucru este adresa pentru reducerea programului la 6 ore. Nu ma intereseaza daca cineva va strimba din nas.

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Buna dimineata la "fetite"!

Va citesc in fiecare zi...aveti un spor sa nu fie deochi!Mai greu cu scrisul...de la serviciu nu apuc deloc..sunt intr-o fuga de cand vin si pana plec iar de acasa sincer...nu apuc...ma sting ca o lumanare si nanita!
Vad ca sunteti bine toate si ma bucur tare.....bebica al meu vad ca e bine dar cam puturosel..ieri am facut 19 saptamani si nu stiu (o sa radeti)daca l-am simtit sau doar am avut impresia ..oricum nu a fost ceva evident si as vrea tare sa il simt mai bine si sa stiu ca el este.
La ecografie mi s-a zis ca e baietel dar sa nu o iau de buna deocamdata.Eu asta am simtit de la inceput acum practic mi-a confirmat...sa vedem.Am trecut si eu prin mii de emotii dar dr.m-a asigurat ca totul e ok.
Alta nebunie cu triplu test ..in care v-am mai zis ca mi-au trecut alte valori ...ma rog, indolenta specifica a majoritatii din acest sistem.Oricum HCG-ul mi-a iesit un pic sub limita ..adica 7780 fata de 9040(limita minima prevazuta in buletin).Dr.a zis sa stau linistita ca e in regula,rau era daca trecea limit amaxima.Pe 8 februarie sunt programata l amorfologia fetala de trim.II,la iasi.Sper sa vin cu vesti bune...si linistita.
MSBB tu ce faci?Cum merge sarcina?Ce experiente dragute ai mai avut in acest minunat oras?Ca mie imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii cand vad cati idioti sunt si in locuri in care ar trebui sa fie numai oameni pregatiti....Tu ai idee cum e la noi in spital?Cum pot sta la o rezerva?Care mai sunt"tarifele"?
Fetelor mie mi-a dat dr.utrogestan in continuare ...2 pe zi ,intravaginal,dim si seara.Mai ia vreuna ?Prenatale mai luati?Eu am luat o luna dup acare dr.a zis ca lasa la latitudinea mea daca mai iau sau nu ...asta daca stiu ca ma alimentez bine ...si slava domnului o fac ...chiar prea bine..Apropos de kg ...si eu am luat cam 7 dar vorba voastra le dam noi jos(ma incurajez eu ...).Si sunt si "inaltuta"rau...am 1,60 m deci acusica o sa fiu asa ceva rotund si nedefinit.
Acum ma apuc si eu de treaba..sper sa apuc sa mai scriu desi de pe la 14.00 gata pic.Si insomniile isi spun cuvantul....
Va pup pe toate....sanatate multa voua si ingerasilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

buna dimineata ,
nu am avut inca timp sa citesc din urma ...dar voi citi cu siguranta .
Acum plec sa imi fac analizele pentru sarcina ...si sa imi iau o pereche de cizmulite noi ca astea pe care le am li s-au rupt fermoarul.
O zi buna in continuare la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Scuze ca intru asa tarziu..treaba multa!
Multumesc ptr.gandurile voastre
Deci,am fost la Albu..nu eram decat eu si o gravidutza cu gemeni..deci,contrar asteptarilor,am intrat repede..si contrar celor aflate,a vorbit o gramada cu mine,chiar a fost bine dispus di comunicativ..mi-a explicat ce e cu TT asta asa cum nu a mai facut-o nimeni..mia- explicat ca risc de 1;1000 nu inseamna ca-i sanatos BB,nici riscul de 1:2 nu inseamna ca BB e cazul nefericit....amniocenteza e singura in masura sa spuna daca e bine sau nu.Chair si ecograful(va spuna cum excat cum a spus..)oricat de bun ar fi aparatul sau ecografistul,acopera maxim 90% din malformatiile depistabile..ma rog,asa mi-a vb 10-15 minute.Amniocenteza nu-mi poate recomanda..e cu risc de avort de 1:200..Ideea e ca ma facut eco si mi-a recoltat din nou ptr.TT...chiar si el mi-a zis ca se poate ca acel 1:287 sa provina din decalajul de 2 saptamani intre eco si recoltare..acum astept pana miercuri sa vedem..sper sa nu ajung la amniocenteza....Cred ca aveam o fata disperata ca saracul imi zice'doamna,nu faceti atac de inima...se pare ca BBlusa(mi-a confirmat ca-i fata..) e bine..ecografic vb".Are cam 250g,dezvoltata normal,mi-a masurat pana si osul nazal.Oricum,mi-a placut,am ramas muta de uimire in fata lui..un adevarat profesionist mi-a parut.Mi-am facut o alta programare la el ptr.sapt.22-23 la 3D morfologic.Ref.la cazatura..e bine fata va spun textual'e ca un pestisor in acvariu acum',deci protejata.
Felicitari celor care au aflat ce se ascunde in burtica(parca Lilly..da' nu stiu sigur)
Simona,cum e D-na Grigoriu?Ti-a placut?Nasti la Municipal pana la urma?
Pupici

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata,

Intram repede sa va salutam ca azi avem o toneta de treaba.

Simona, Daria, bafta la analzie, sa iasa toate in limite normale..dar sa nu va speriati daca mai ies pe ici, pe colo valori mai mari, e normal in sarcina.

Fecian, de ce sa dam cu rosii in tine cand povestesti asa frumos. Si eu cu tati avem multe momente romantice, pacat ca nu mai avem voie sa face dragoste .avem deja 6 luni de cand nimic, nimic p planul asta si ne e asa de dor unul de celalalt..numaram zilele.........si speram ca la 1 iunie sa avem voie, daca eu nasc in jur de 8 mai, Doamne ajuta, cam la 3 saptamani dupa cezariana stiu ca e voie. e, scuze, eu am deviat putin de la subiect ca tu vorbeai de romantism pur. Oricum si eu imi imaginez cum o sa plecam la mare, la munte cu bebitzul......o sa-l luam mereu dupa noi. Cu toate ca lumea din jur ma sperie si ma ameninta de cat de greu va fi. Dar nu conteaza, sanatosi sa fim!

Doloress, ce frumos ai vorbit de mama ta. M-ai impresionat asa mult, mai ales ca stiu cat o iubesc si eu pe mami a mea si mi-amintesc ca la fel, cat am stat in FRanta, 3 ani, mereu ne scriam mailuri, de cateva ori pe zi si eu cu banutii pe care ii castigam din greu ii dadeam pe telefoane, nu-mi mai trebuia nimic. Oricum eu m-am chinuit rau prin strainataturi si cred ca cea mai buna decizie din viata mea e ca m-am intors in tara......cu furea mea n-as fi rezistat strainanatii, as fi luat-o pe cocalai cu siguranta. Si asa a cateva sigurante sarite de pe vremea aia mostenite!

Alina 25+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele! Ce de vesti despre fetitze - ma bucur mult!

In sfirsit m-am invrednicit si eu sa pun 2 poze cu burtica mea de acum - va invit sa facem cunostinta...http://good-times.webshots.com/photo/2199320510050279906eGQdcW?vhost=good-times

In alta ordine de idei sa va spun ce am vorbit ieri la CMU despre maternitatea lor de la Elias. A inceput evident cu pretul (probabil se gindea ca plec dupa ce-l aud...) - cezariana e 1900 euro (cu reducerea de pe abonamentul meu e apx. 1700), eu voi veni la spital in ziua hotarita cu pijamaua si papucii (plus hainutze pentru bb) in rest nu-mi trebuie nimic - ei se ocupa de toate medicamentele necesare (daca nu le are spitalul), tarifele la medic, anestezist, mina a doua, neonatolog, asistente, etc (Doamne si cit vreau sa scap de jena penibila a spagilor...), consumabilele pentru bb (pampersi, servetele, etc). Rezerva e de tipul garsoniera (au doua, o sa ma duc sa le si vad la un moment dat) - ai TV, frigider, aer conditionat, toaleta cu dus. Cineva poate sta cu tine permanent, poti primi cite vizite vrei. BB poate sta cu mine de la prinz pina seara, noaptea sta laolalta cu toti bb-ii la neonatologie. Mesele (ma rog, cit o sa maninc eu, respectiv in ultimele zile) sunt asigurate de o firma de catering. Cam asta ar fi...

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenmami spune:

Bun gasit tuturor. M-am gandit ca nu ar fi rau sa ma alatur si eu voua, nu de alta, dar in mai o sa vina pe lume bebelina ...Si tare mult m-ar ajuta sa schimb impresii cu cele care asteapta ca si mine sa fie mamici ...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vazut burtici rotunjoare si mamici fericite, leeloo si Dolores

Leeloo, la CMU la Elias faci programare pentru rezerva cu pricina? Daca nasti inainte de DPN si nu e liber? Nasti cu cine e acolo sau vii cu medicul tau?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Doloress, Leeloo, sunteti superbe ! Eu sunt de parere ca toate mamicile avem un aer cald, linistit, se vede pe noi cat suntem de fericite... Doloress, nu se vede din poze ca esti micuta si iti sta asa bine cu burticuta, esti asa de linistita, Leeloo, la fel, si cum e cu cafeaua ? sper ca cu foarte muuuuult si indulcita, sau decofeinizata, sau cel mult una la 2-3 zile, ca ii mananca tot calciul la bebe, stii, nu ?... si nu vrei asta....
Fetelor, eu azi tre sa merg la spital sami fac internarea pt comisie, ultima in sfarsit si intru in prenatal. Nu raman in spital, stiti voi.... numa asa pe hartii... o sa il rog pe dr sami faca si un eco rapid sa vad cum sta bebe ca mor de curioasa ca nu reusesc sami dau seama.. Leeloo, se pare ca e putin mai mult piperat dar sunt convinsa ca merita... as fi vrut sa fie aceste conditii in toate spitalele si platite din contributiile noastre lunare, ca eu zic ca sunt destule... daca as calcula, cred ca am platit deja dublu sau triplu suma asta lunar din salar... asta e, la noi in tara orice e posibil... bine ca banii nostrii se duc pe plata spitalizarilor bosnegilor care nau ce face, sau se prefac bolnavi, ca sunt o gramada sunt convinsa...
In fine....
Succes la fetele cu eco, analize, etc...
Poate azi nu mai intru, sa vad cum am timp, pana una alta, pupam burticile (mai ales alea cu fetite ! :D) si o zi buna sa aveti !

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput