Mamici de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Andreea - in principiu daca ai cazut in fund nu ar avea ce sa se intimple, mai mult sperietura ta - insa pentru linistire, du-te la medic si fa o ecografie!
getutza - am uitat sa spun ca am vazut si eu pozele tale, esti o gravida tare frumoasa! Vreau sa-ti spun ca, desi tu esti mult mai avansata decit mine ca sarcina, burtica mea e aproape la fel de mare ca a ta, daca nu si mai mare... mama, ce o sa trag cu kg in plus dupa...
Andree27 - eu m-am vopsit in fiecare luna pentru ca sunt blonda si nu suport sa mi se vada radacinile inchise la culoare - si la sarcina trecuta si acum, dr. mi-a spus ca nu e niciun pericol - vopselele de acum sunt mult mai performante decit cele cu amoniac de acum citiva ani...asa ca eu zic ca te poti vopsi cu incredere, mai ales ca ai trecut de trim.1!

Fetelor, azi ma duc sa vorbesc despre rezervele de la maternitatea CMU din Elias, asa ca pe dupa-amiza va spun ce si cum. M-a speriat o fata de aici de pe forum care mi-a spus ca nasterea acolo costa 2000 euro...eu habar nu aveam ca se plateste si nasterea? Dar va spun cind ma intorc de la intilnire!

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

La CMU nasterea naturala costa parca 1600 E sau 1650 si cezariana 1950 sau 2000 euro. Eu mi-am facut rezervare la ei dar nu mai stiu exact suma, am retinut cam 1600 natural 2000 cezariana. Au propria sala de nateri, rezerve parca 2 dar bebelusii stau cu cei din Elias la un loc.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Merci mult Gabitzule pt ajutor!!!Nu ma stresez dar eram curioasa ce si cum!!!
Foarte bine faci Leeloo.Si daca stai sa te gandesti meritam si mai mult,nu?
Getutza si eu am 1.63 si chiar ma gandesc ca oare eu o sa arat ca un dopul care mai bine il sari decat sa-l ocolesti mai incolo.Tu la sapt tale areti chiar super bine dar eu deja am 64kg,;))

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Vai fetelor, ce preturi au astia !!! mai ceva ca in strainatate, acolo e mai ieftin, 1000 euro parca in Viena, dar se compara ???? nu cred... Ma intreb si sunt curioasa, oare aici in arad cum o fi ??? cat scot din buzunar ??? eu zic ca cei mai importanti sunt doctorul, moasa si neonatologul?, asa i zice?.... si in caz de epidurala, bineinteles anestezistul... merita sa le dai oricat ca sa iasa bine, vedeti cate cazuri sunt de neatentie sau nepasare a medicilor...nui asa??

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Andreea, cine stie, poate mai incolo ma voi ingrasa si eu... ca normal de acuma tre sa incepi cu kilele... nici eu nu am cu mult mai putin decat tine... 60 kg...

Feteor, dc vreti sa vedeti o frumusete de fetita, nepotica mea...

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Mai fetelor eu cred ca toate suntem frumoase gravide, mai ales ca purtam in pantece ceva al nostru, ceva din carnea si oasele noastre:)

Eu cred ca sunt cea mai pitica mamica de aici am 1.57 cm inaltime si pe langa faptul ca eu cand am ramas gravida aveam deja 60kg, asta pt ca eu am si avut pb cu glanda tiroida si anul trecut aveam 45 kg, iar in cursul unui an am pus peste 10kg....noroc ca de cand am ramas gravida am pus doar 3 kg pt ca oricum avea surplus si cred ca bebe David are de unde sa pape lejer:) acum la 18 sapt de sarcina am 63kg, dar pana la urma tot ce conteaza este ca bebeul sa fie sanatos, caci apoi avem noi timp si motivatie sa dam jos surplusul!

Lori18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

Vai fetelor, ce preturi au astia !!! mai ceva ca in strainatate, acolo e mai ieftin, 1000 euro parca in Viena, dar se compara ???? nu cred... Ma intreb si sunt curioasa, oare aici in arad cum o fi ??? cat scot din buzunar ??? eu zic ca cei mai importanti sunt doctorul, moasa si neonatologul?, asa i zice?.... si in caz de epidurala, bineinteles anestezistul... merita sa le dai oricat ca sa iasa bine, vedeti cate cazuri sunt de neatentie sau nepasare a medicilor...nui asa??

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi

si mie mi se pare f. scump. Poate ca sunt zgarcita?? :))
Acum 2 ani, am stat o noapte in spital. Si nu am dat nimik. Am fo f. nesimtita... bine, ma stia medicul. Dar daca ati sti ce m-a durut capul de la barfele asistentelor...dr chiar imi zicea:"spitalul asta e condus de brancardieri".

Pt nasteere, eu asha am estimat: 6 bulioane medic(chiar mai mult, ca nu i-am dat nik pana acu, toate vizitele au fo la clinica particulara, si vb cu tati: MERITAAAA), 3 mil anestezist (cu tot cu kit de anestezie!!), moasha 1 bulion (x 2 daca nimeresc 2 moashe..., vad si functie de cum se poarta; daca ma supara nu le dau nimik!! SI SUNT IN STARE) , la dr neonatal 1.5 bulioane (chiar mai mult..ca mie acolo mi se pare f. important), iar la asistente..fara numar, fara numar, fara numar. I-am explicat lui tati: 2 bulioane sa le schimbe: in hartii de 10 lei+ 5 lei.
Sperantsa mea e ca prind o asistenta la bb-lushi, si dau in buzunar 2-3 hartii, vad cum pot,si o rog sa imi arate: alaptat, spalat, schimbat.
Si deja imi fac lista..de ce imi tre in spital. Imi fac lista de mult, acum incerc sa vad ce e strict necesar, sa nu iau lucruri inutile; probabil iau camasha+ papuci+bani+ vata + prosop in prima runda, si a2a zi zic lui tati sa aduca restul a 2a zi zestrea.

25+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Meey, fete frumoase si burticoase, sa nu va mai aud de kilograme. Pai eu aveam 63 de kilograme cand eram fata mare! Pana nasc bat lejer un kintal, astea sunt kilograme, nu ce aud la voi. Voi astea usurelele sa puneti mana sa mancati, slabelor!
Din fericire n-am luat decat vreo 2-3 kilograme pina acum de cand am ramas gravida.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza, serios ca as manca, dar si cand mamanc, simt cas plina si apoi nicirespira nu mai pot... ce sa zic... inainte puteam sa manc muuuult mai mult... poate de cand cu alea 3 luni cand nu puteam pune nimic in gura,nici macar apa, mi sa micsorat stomacul... si acuma, serios, eu nu cred ca sunt slaba... dimpotriva, greutatea ideala pt mine in stare normala de functionare era de maxim 50 kg, ideal 48... asa ca eu aveam 64 cand am inceput... mult, domle, mult...altele au mai putin... hihihihi... ca sa radem putin...

Ca sa ma corectez... asa prin haine nu arat ca as fi grasa sau ceva, sunt bine, dar eu cand ma vad dezbracata, mult prea multa celulita domle, numi dau seama de unde, si atunci asa un aspect nasol... si burta.... mare de tot.... in primele luni de sarcina cine stia cum arat, nici nu zicea cas gravida, zicea ca e burta mea de toate zilele... si soancele de pe coapse... asta numi place mie de fapt... si atunci, dc vroiam sa imbrac si eu maieute si pantaloni cu talie fff joasa, clar aratam zici ca eram indesata in hainele alea, nicicum, oribil... si eu inainte chiar eram slaba, aveam 45 kile, in cateva luni am pus foarte mult pe mine.. deductia mea: de unde le aveam, de fapt, acum 2 ani am facut un avort, din pacate, mam lasat de fumat si in iarna urmatoare acelei veri tragice am stat la soacramea, care e obisnuita sa bage in toti la mancare, si nu asa, macar dc ar fi mancarea sanatoasa, dar ea o face cu muuuult ulei si faina, asta e baza la ea, foarte nesanatoasa... si eu mai timida, nu puteam sai zic sami puna mai putin (ca ea imi punea in farfurie...) si asa cateva luni 2-3, iarna, veneam de la birou, stat pe scaun 8 ore, acasa la mancare, apoi in pat la televizor si asa incontinuu... va dati seama acum de unde cele 13 kile in plus... si am incercat apoi sa le dau jo cu detoate, cure drastice de slabire, saloane cu electrostimulari si bai de aburi... degeaba... apoi am ramas insarcinata, si spre binele nostru nu am slabit atunci, ca de slabeam cat vroiam, la 50 kile, acum cred ca aveam vreo 45 maxim... nu era deloc bine pt noi... asa ca Doamne Doamne stie ce face...
Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitzule nu imi fac probleme de kg ca oricum le dam noi jos si ,si daca as vrea sa nu mananc ,ca am mai auzit pe unele ca vai sa nu ma fac cat o vaca mai bine mananc putin sa nu ma ingras cat sunt insarcinata.Eu nu sunt din aia.Mananc cat ini trebuie si cat de des imi trebuie.De exemplu acuma il pap al 3lea sendwiciurel cald pus de sotul meu!!!Eu pap mai des si mai putin.Oricum nu stiu ce am de ieri in coace dar atata as manca intruna.hihihi

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu una n-am reusit sa slabesc un gram dupa prima sarcina, desi am alaptat 14 luni. Si peste cele 7 kilograme ramase am mai adaugat eu 3 cand am inceput serviciul. Ce sa fac? Munca sedentara, stat cu dosul pe scaun atatea ore.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput