Mamici de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Andree27,eu ma vopsesc blon!Si am facut-o si al prima sarcina...asa ca,daca vrei..nu cred ca sunt probleme.
Leeloo,bafta azi..nu stiu cat costa nasterea la CMU..la Medlife pe site scrie 3500 ron nasterea normala..rezonabil fata de Euroclinic,spre ex.
oricum azi mergeam la eco la Dr.Albu..oscilam intre el si Herghelegiu.daca nu picam pe scari,nu stiu unde mergeam..asa m-am hotarat:merg azi la 16.00 la Giulesti.

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by andreap

Buna dimineata si de la noi!
Simonacip,bafta azi..sunt curioasa cum ti se pare D-na Grigoriu.Eu nu fac vergeturi cand sunt ,fac celulita..si pun muuulta carnita pe fund si coapse.....ma 'impanez' bine.
Getutza,pupam burtica frumoasa..mi se pare mie sau esti slabuta???ca eu sunt cam asa..deja
Monik,eu ma interesasem de amniocenteza la Medlife,la Dt.Predoiu..am inteles ca e renumit..si erau fff maleabili,cand le-am zis ca mi-a iesit prost TT,pareau a fi dispusi sa ma bage repede la amniocenteza.bafta(oriucm ne auzim pe PM ptr.programari..)
Fetelor,azi am programare la Albu..la Giulesti.Cine a mai fost(simonacip sigur..)..cum e ecograful?3 sau 4D?Ca am de ales intre azi la Albu si pe 29 la Herghelegiu......sunt nebuna,as merge la toti daca nu ar fi asa scumpe
Si acum sa va zic ce nebuna sunt"am DPN pe 20.06 si pe 14.06 cunun!...sper sa nu ma apuce nastrera pe acolo,sa stric petrecerea..am alta tema de gandire acum:cu ce naiba o sa fie nasa imbracata,aratand ca o balena??
Pupici

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Andreea, Oo, bafta multa azi, la Albu dc mergi iti face 3D sigur, nu stiu 4D... Dar okii lui de cunoscator sunt a patra dimensiune, si deja ai rezolvat
Sa stii ca si soramea (reallaura) e nasa de cununie pe 10 mai si are DPN pe 17 mai, ba mi s epare ca ieri la eco i l-a devansat un pic (adica exact 10 mai hihi).
Cit despre celulita pun si eu si d'aia, ce crezi hehe, ma multumeam eu doar cu niste vergeturi??
Imi pare rau de cazatura, si eu era s-o iau de citeva ori zilele trecute cind inghetase pe jos. Eu zic sa nu-ti faci prea mari griji. Eu de ex m-am lovit noaptea in intuneric cu burta in usa de la toaleta care era deschisa. M-am lovit destul de tare... Dar cred ca bb e protejat bine de lichidul amniotic acolo, asa ca nu ma sperii.
Andree 27 Cit despre vopsit si eu m-am vopsit la prima sarcina blond, chiar si in trim. I,acum l-am inchis mai mult din comoditate, dar dupa ce nasc sigur ca voi deschide iar (deh, asa ma vrea sotul)...

Si cred ca m-am hotarit si eu la nume: va fi MATEI. Cit am tot incercat sa-mi gasesc altul tinandu-l pe asta ca rezerva iata ca m-am obisnuit asa, si vb cu bb spunandu-i Matei, si David stie ca pe bb il cheama Matei,asa ca lucrurile s-au aranjat d ela sine...

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Buna seara fetele!!!
Am intrat sa va pup pe toate, sa va zic ca imi lipsiti (dar va citesc in fiecare zi) Nu apuc sa scriu ca sunt superocupata la munka, cu cununia, etc... De 3 nopti nu mai dorm, primele doua m-am trezit pe la 3 si ceva, aseara a fost apogeul, de la 1.08 si pana la 5.25 nu am reusit sa adorm. Ghiciti cine e de vina!!!!! Motanul se apuca si urla ca dementul in miez de noapte...
Cred ca am un inceput de raceala, ceea ce ma exaspereaza, trebuie neaparat sa ma opresc la farmacie sa iau paragrippe. sper sa nu fiu leguma sambata :)
Felicitari, gabitzam!!! Si eu sunt superincantata, acum o simt aproape nonstop pe bebeluna si tare sunt fericita din cauza asta.
Lumine, ce mai faci? sa nu dispari de pe aici... ca fug dupa tine si dau bataitza!!! La inceputul lui februarie merg la tanti doktora si o intreb cand putem veni si noi sa vedem maternitatea, sala de nasteri, bla, bla, ai zis ca mergem amandoua!
Pupici la toate, la toate, la toate!!!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Ziua buna la toate burticutzele!

Ylari, stai linistita can -am disparut..citesc tot ce se scrie numai ca n-am mai postat ca am considerat ca n-am nimic interesant de spus. Dar azi la 4 merg la morfo-fetala si dupa o sa am si eu ce noutati sa dau (sper sa-mi spuna clar daca e cu cuc sau fara!!!). Si maine am 3 controale de facut (gineco, cardio si reumatologie) la Hipocrat...
Apropo, Ylari, maine o sa merg pentru prima oara la dr gineco cu trimitere de la medicul de familie (pana cum am platit de fiecare data)...ar trebui sa-i dau ceva?

Spor la pregatiri, iubita, si sa ai parte de vreme superba si o petrecere frumoasa! Casa de Piatra!

la toate!

Lumi 22 posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitzule am nevoie de ajutorul tau!!!imi explici si mie cum e cu puctele si ce trebuie sa faci sa castigi puncte???
Merciiii

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata burtici frumoase! Noi acum am aparut de la plimbare....e super afara!

Simona, esti o dragutza si o scumpa, multumesc mult. Eu as vrea sa incerc un concurs in AP cand va avea bebe vreo 6-8 luni, nu inainte. Asa ca atunci am sa te contactez cu siguranta, mersi. Nu in ultimul rand, insanatosire grabnica!

Getutza, frumoasa burtica!

Andreea, bafta azi la dr! Te asteptam cu vesti bune.

Fetelor vorbeati de burtica tare........si eu o simt uneori, mai ales dupa masa..deci nu-mi dau seama daca e de la mancare, adica o balonare sau contractie. Habar n-am. Cert e ca in secunda in care ma pun pe pat, intr-o parte, nu mai simt deloc acel disconfort.

Fetelor, am mai intrebat: cand apare linia neagra intre ombilic si osul pubian, aveti idee? La mine inca nu se vede nimic.

Si inca ceva: cand apar aceste renumite vergeturi..sa stiu si eu cand sa ma astept, sa nu fiu prea socata. Eu ma creia o pauzasc in fiecare zi cu crema sanosan antivergeturi...dar zic unele fete ca n-ar avea efect.

Alina 25+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor,
Daca tot au inceput astia la radio/Tv cu gripa, cu confirmarea, rasconfirmarea, am inceput sa caut pe net despre sarcina si gripa, ca eu din pacate nu pot evita spatiul aglomerat, autobuz + metrou zilnic si cine stie cum e pe la unirii...
Am gasit un articol tare interesant si mi se pare util; pt ca sunt tuta (inca) nu stiu sa pun un link, ii dau drumul cu copy-paste aici, poate vreti si voi.
http: //www.mami. ro//////sarcina/sarcina-de-la-a-la-z/sunt-gravida-si-am-racit.html

Sper sa nu fie cazul.
PS Am pus un spatiu dupa http: si unul dupa mami. ca zicea de reclama mascata.

Lori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Luminel, bafta la eco, tinem pumnii, suntem destule cu eco azi...
Alysh, mie vergeturile mi-au aparut in ultima luna, nici nu le vedeam, le-a vazut Sis pt ca burtica era mare si ele erau sub burta...Le-am vazut si eu bine dupa ce am nascut

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Neata fetelor... de o ora ma chinui sa va ajung din urma, mare viteza aveti, voi aveti si un avantaj fata de mine ca eu sunt mai puturoasa si ma trezesc mai tarziu...
Trebuie sa incetati cu atatea complimente, ca ma faceti sa rosesc si sa mio iau in cap !!
Va multumesc din suflet . Nu sunt chiar slabuta, sunt si mai micuta de inaltime (1.63) si de aia se vede ditamai burtoiu, si eu parca micuta pe langa burtoi... dar ma bucur, stiu ca bebe creste si sunt asa de fericita....si indragostita de el... nu mai pot fetelor de dragul lui, in fiecare dimineata ne jucam, vorbim, ce mai.... parca imi vine sa bag mana in burtica sal prind de picioruse...e asa de dulce... unde tin mana, acolo loveste si el, nu stiu cu ce si tot incerc sa aflu... isi intinde manuta sau piciorusul si sil freaca de mana mea, incearca sa ma atinga...e asa de dulce... asa mult il iubesc...cu toate problemele si toata rautatea din jurul nostru, eu sunt asa de fericita... parca numi pasa de nimic si am asa o liniste mare in suflet, si cred ca bebe va fi un mare optimist si linistit, pentru ca si eu sunt asa linistita, numi fac griji din nimic, stiu, STIU ca totul va fi bine, oricat de greu e acum, nu stiu sa explic, am asa o liniste, ma ajuta si Doamne Doamne, si cred ca si bebe... sutn sigura ca va fi o persoana speciala....
De multe ori va citesc, si as vrea sa va mai raspund si eu, dar inaintati asa de repede, incat cand pot eu sa raspund subiectul e expirat, asa ca nu va suparati pe mine dc nu raspund si eu...
AndreeaP, tu ai picat pe scari ?? nu mai retin, dar asa mam speriat cand am vazut !!! ai foarte mare grija, si eu era sa pic de cateva ori, ai zis ca mergi la ora 16 la control ?? iti tin pumnii...
Ylari, sa te distrezi la cununie si la petrecere, sa fie doar pt voi, si asteptam pozici...
Daria nu stii ce ma bucur ca vati reglat putin programul si iti urez plimbare placuta... sa faci multe cumparaturi !

Voi, fetele din bucuresti, intruna cu eco 4d si doctorii, eu cateodata chiar nu am ce sa zic, nici de programari la nastere, cat costa... aici pur si simplu nu avem nevoie de programare, si habar nam cat mar costa o nastere... dar asta e subiectul principal de discutie la urmatoarea vizita la doctor, nasterea.

Eu vergeturi nu am, doar unele mici pe piept, care aproape nu se mai vad ca sfarcurile si maroneala din jurul lor asa au crescut ca practic au acoperit vergeturile, dar se mai simt putin... in rest, nimic, doar celulita pe care o am inca dinainte de nastere... dar intentionez la vara sa fac muuuuulta miscare cu bebe... chiar foarte multa... nici mie nu sa inegrit inca linia aia pana la buric...

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, nu te stresa mami cu punctele alea prea tare Mi se pare ca la fiecare postare se adauga 2 puncte si la fiecare subiect deschis 3, cam pe aici, nu mai retin exact.
Daca strangi sufieciente, o sa vezi ca in meniul din stanga este o rubrica "Cheltuieste-ti punctele". Si daca ai puncte iti poti atribui o descriere care apare sub numele tau cand postezi. De exemplu cum este la mine "mami de puf".
Sau iti mai poate aparea numele tau cand postezi pe un fond colorat. Dar asta se vede doar din Internet Explorer. De exemoplu, la mine e galben.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andree27 - pai doua lucruri fac si eu pentru sufletul meu si nu sunt pregatita sa renunt la ele - manichiura-pedichiura si coafoarul - la amindoua ma duc o data pe luna. Zic si eu ca merit la cit muncesc, am grija de casa, copil, contribui la rate, etc - macar asa ma mai simt si eu bine in pielea mea din cind in cind...
Andreea si Luminel - bafta la eco azi!!

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput