*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (131)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Vazut , vazut, e frumoasa foc.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 19 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Irinouka inca n-ai nascut ?

P.S. De Gugu nu mai stiti nimic ? A disparut asa deodata.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA19 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ce zambet frumos are Serban, nu te mai saturi sa-l privesti
in curand o sa-mi vad si eu bebelina zambind, nu mai am rabdare. Dar o lasam intai pe Mariuca Cretei sa zambeasca si apoi pe Rares... si cine stie...poate joi si noi

AMR 8 ZILE

Mari 39 bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Am intrat si eu sa fac galerie zuzicilor care nasc maine pt ca acasa nu am net momentan si nu mai pot intra pana maine cand vin la serviciu

Carmilia
Beinazutza
Creata v
sa aveti nasteri usoare usoare

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

back!
2hjuma de fatsanealaaaaaaaaaaaaa! ce bine fu! la intoarcere m-o certat ca ii era foame si s-o enervat pe soldurile mele care numa solduri nu fura! luat o pereche de pantaloni la moa, o piji la gaga, una lu' frac'su, o masa pt bruno si un blug. facut poze, miat de papica si se duse suta de euroi...da' cine e ferici? miriiiiiiiiiiiikaaaaaaa:))

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

bRAVO Miri, daca esti fericita nu mai conteaza suta de euroi.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA19 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

irlandeza,euroii da-i incolo! aerul curat face cat tot salaru lu' sotsu:))

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna seara la zuzulici !!!!

Eu cand am auzit dimineata ca vor fi 12 grade in bucuresti... am hotarat ca este vreme de plimbat...
Si m-am "plimbat" o perioada... ca taman cand ieseam din paracare mi-a cazut toba finala de la masina O taram dupa mine si cred ca daca ar fi fost noapte vedeam scantei iesind de la contactul fier cu asfalt...
Si, uite asa, m-am "plimbat" pana la o vulcanizare ce repara tobe de esapamanet... Apoi, m-am "plimbat" intre respectiva vulcanizare si un magazin de piese auto unde nu mi se niumerea deloc modelul tobei si tot imi dadea cate una ce era ulterior refuzata de nenea reparatorul si tot asa...
Ideea este ca pana la urma mi-a facut bine sa fac putina miscare si sa stau la aer!
Cand am ajuns la pranz acasa nu am mai fost capabila decat de mancat si dormit!!!
Acum, mi-am trimis de acasa barbatul sa duca copilul la gradinita si ma relaxez cu voi!
Abia astept sa vedem cine ce a mai facut/ nascut...
Ma apuc de citit din urma...

Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Miri, angi, sacha si pupi sunt tare tare frumosi amandoi!! Si, da, daca nu privesti cu atentie fiecare detaliu al fetisoarelor... la o privire de anasamblu ai putea spune ca sunt unul si acelasi bebelush !!!! Doamne cat de draguti sunt, iti vine sa-i mananci !!! Sacha cu suzeta aia care-i acopera jumatate de fetisoara si pupi cum doarme el cu caputul pe un brat... Sunt bestiali !!!

Natalia, multumesc de intrebare! Sunt binisor si aproape ca nu-mi vine sa ma mai vait de una - alta cand imi dau seama ca mult timp nu o sa mai port burtica asta minunata!!!
Bine ca te-a somat Ven sa ne pui si noua fotografii...Stefi este o minunatie de fetita, un ingeras. Chiar cu bubite fiind !!! Are niste trasaturi asa de frumos conturate, de papusa! Privind-o imi imaginam ca asa va fi si eleni a mea si mi s-a facut dor de ea !!

Pupa Laura cei mai frumosi bebelusi ai zuzelor frumoase !!!

Carmen e, bine ati revenit acasa!!! Chiar daca este mai micuta, o sa recupereze ea! Important este ca sunteti bine amandoua !!!

Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Fetelor,care dintre voi postase ceva legat de nasterea indusa?DOC,oare tu erai?Intreaba o mamica cu 3 iezi in devenire

quote:
Originally posted by mamacapra

Bun gasit mamicute si gravidute!
Astept si eu Bebe 3 - Matei pe 29 ianuarie.
Tot citesc despre nasteri induse. Dr mea im sugera sa imi provoace nasterea daca pana pe 29 nu iese singurel.

POate im idati un link daca ati povestit undeva cum decurge o nastere indusa. PE fetite le-am nascut natural, dupa 40 de sapt (pe prima la 40 sapt si 9 zile pe a doua la 40 sapt si 4 zile).

- 39+ cu Mateias (DPN 29.01.2008), Teodora(28.10.1997) si Filothea (02.06.2005)

MIri,vazut pozele cu familia frumoasa si cu sotul dulce...Dupa cum vezi am ce am cu sotul tau...Imi place de mor fata lui blajina si luminoasa-cum era a sotului meu cand m-a luat acu aproape 8 ani....evident ca acum nu mai arata asa,ca am avut eu grija....II sta super lui Sacha in costmul cu dungulite......
Revin ca m-a sunat MAV...

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (35 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput