Am gasit o chestie super interesanta pt burtici si mamici...
Pt cine vrea niste vouchere cu care poate face mai apoi cumparaturi pe net pt bebe,trebuie sa intrati pe un site al celor de la Elevit si sa ajutati un copacel sa creasca (virtual,binenteles)...pe asta primiti in fiecare zi puncte (pt udat,taiat,etc) pe care la final le puteti transforma in cupoane cu care sa cumparati lucruri pt copii.
Nu prea mi-a venit sa cred nici mie,dar dupa ce am primit invitatia de la o prietena care deja si-a comandat si primit de la ei lucrurile dorite,am intrat si eu in joc...si nu ai nimic de pierdut pana la urma urmei,totul dureaza maxim 5 minute pe zi si dupa cate zile vrei, te retragi si iti cumperi lucrurile dorite.Poti acumula 200,400,800 puncte,fiecare 200 de puncte valorand 100RON...eu zic ca e faina treaba,de atunci trimit si eu la toti cunoscutii sau burticile si mamicile interesate,sa profitam cu toate.
Daca va intereseaza,trimiteti un PM cu e-mailul vostru si va trimit o invitatie,asa functioneaza...
Pupici la burtici,mamici si puiuti .
Buna Floruta,am incercat sa-ti dau un mesaj si nu se poate (imi zice ca nu accepti mesaje private :(
)E foarte interesanta ideea asta cu copacelul si cu avantajele pe care le obtii, poate ai putea sa-mi trimiti o invitatie![]()
Merci mult si sanatate