Stie cineva un restaurant chinezesc, in Bucuresti,cu preturi rezonabile?
Multumesc mult,
Mihaela
Nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul anterior pe care l-am postat...poate am apasat pe ce nu trebuia. De aceea mai zic o data: restaurantul PEKIN, rez. la tel. 310.31.60.
Atmosfera intima, aprox. 5 mese, personal de treaba. Preturi acceptabile. Daca mergi acolo (pe langa BNR), sa-mi spui daca e asa cum ti-am zis eu.
Noi nu mergem la alt rest. chin. in Bucuresti, decat la acesta. Asa ca...te astept cu impresii de la fata locului, eventual.
Cu drag,
Meisha & BB
quote:
Originally posted by Meischa
restaurantul PEKIN, rez. la tel. 310.31.60.
Atmosfera intima, aprox. 5 mese, personal de treaba. Preturi acceptabile. Daca mergi acolo (pe langa BNR), sa-mi spui daca e asa cum ti-am zis eu.
Noi nu mergem la alt rest. chin. in Bucuresti, decat la acesta. Asa ca...te astept cu impresii de la fata locului, eventual.
Cu drag,
Meisha & BB
Multumesc mult de tot, nici nu stiam ca exista. Aveti idee cam cat ar costa pentru 2 persoane (fara sa ne "intindem" foarte mult)?
Cu drag,
Mihaela
VOT VOT VOT pentru PEKIN. Super! nu e foarte ieftin , dar mananci....bine si mult. bautura e scumpa. Noi intotdeauna comandam mai mult decat putem manca, de pofticiosi ce suntem, dar luam la pachet ce ramane. Merita! si pt atmosfera si pt. mancare!
Cora
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Shi eu pot sa-ti spun ca tot in Pasajul Victoriei am mancat foarte bine (nu mai stiu cum se numeste). NU stiu preturile pentru ca am fost invitati la ziua cuiva.
Dar totul a fost super.