BONA INTERNA SAU NU ?
Raspunsuri - Pagina 2

ligeea spune:
habar n-am , nu m-am gandit la asa alternativa .
Ai cum sa-mi dai o adresa , un link ceva ?
Mersi

Amethyst spune:
Da, sigur, ma poti contacta pe email, vad ca nu ai PM activat.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Roxana_G spune:
Si eu caut bona si nu am gasit nicicum vreo doritoare de program 12 ore (ma rog, acum am gasit una). Toate agentiile imi bagau pe gat bone interne, deh eu sunt vecina cu Noe, si de fiecare data am refuzat. Nu suport sa stau cu cineva in casa, si in plus chiar si atunci cand aveam bona obisnuita cu program 8 h am observat ca fie-mea era tare agitata si rasfatata cand eram amandoua prin preajma. Asa ca am refuzat ideea de bona interna. Am gasit o doamna disponibila pentru 12 ore, cel putin asa zice in principiu, 20 mil ptr copii si menaj, cred ca ii voi spune da. Eu personal prefer asa decat bona interna si din experientele voastre vad ca e o decizie buna.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze

Qamar spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Si eu caut bona si nu am gasit nicicum vreo doritoare de program 12 ore (ma rog, acum am gasit una). Toate agentiile imi bagau pe gat bone interne, deh eu sunt vecina cu Noe, si de fiecare data am refuzat. Nu suport sa stau cu cineva in casa, si in plus chiar si atunci cand aveam bona obisnuita cu program 8 h am observat ca fie-mea era tare agitata si rasfatata cand eram amandoua prin preajma. Asa ca am refuzat ideea de bona interna. Am gasit o doamna disponibila pentru 12 ore, cel putin asa zice in principiu, 20 mil ptr copii si menaj, cred ca ii voi spune da. Eu personal prefer asa decat bona interna si din experientele voastre vad ca e o decizie buna.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana, tin pumnii sa fie ok

hai ca daca da firul ierbii, tot ne vedem noi pana la urma

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)

Motionless, I stay and go: I am a pause

ligeea spune:
am gasit ceva ceva dar am mai multe retineri
-mi se pare putin comunicativa-e mai degraba genul de menajera buna , e atenta cu cel mic dar nu prea ,,il simte e drept ca e si de doar 2 zile
In rest e curata , ma intreaba daca mai are ceva de facut ...va tin la curent

Kariris spune:
ce bine imi pare ca am intrat pe subiectul asta! azi trebuia sa-mi vina o bona interna de la o agentie din brasov, bineinteles nu avea mai mult de 10 clase si un trecut foarte dubios si... am refuzat in ultimul moment. Instinctul m-a facut sa strig NU in ultimul moment. Nu cerea mult 1000 de lei lunar, casa, masa si 3 zile libere pe luna.
eu am gemene de 7 luni si imi e foarte greu mai ales noaptea.
M-am linistit. Raman cu bona pe care o am in prezent: tot 10 clase, dar tanara, in putere, cu chef de munca, e la noi de cand aveau fetele 3 saptamani, sta efectiv 11 ore pe zi si vine si sambata si duminica cate 6 ore. Pentru asta ii dau 15 milioane. Nu mi se pare mult deloc. as mai fi avut insa nevoie de cineva pentru ca fetele ne solicita foarte mult in timpul zilei si pe mine exclusiv in timpul noptii.
Insa cred ca mai degraba voi lua o menajera care sa ne ajute cu menajul iar noi ne vom ocupa doar de fetite.
Va pup si succes la gasit bone bune!
Lachi mamica deKarina si
Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

ligeea spune:
Da, am gasit bona , e din Prahova are 42 de ani , e o femeie cu bun simt , educata -copiii sunt amandoi la liceul IL Caragiale , unul e olimpic la mate pe tara ,
E foarte ,,mamoasa , cu cel mic , il schimba ii da mancare, cred ca nici eu n-as face-o mai bine . Problema e cu cel mai mare care e rasfatat de bunici si nu vrea sa o accepte desi ea face toate eforturile -a venit si soacra-mea in contro; vre-o 3-4 zile si in afara de faptul ca ,,prea lustruieste la farfurii altceva n-a putut sa-i puna in carca
Eu am oricum si menajera -de asta nu sunt multumita , e ,,grabita , desi ii dau 700 de lei pe luna , de 3 ori pe saptamana
La bona 400 Euro
Dati multe anunturi in ziar , de preferat si locale , aveti incredere in instinct , si iertati mici greseli , e vorba de acomodare , -cu voi , cu copiii