Muresence...la apel :) (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

na'vad ca vorbesc singura da'nu-i bai.oana:sterge-l pe Robert de pe lista pretendentilor,ca nu cred ca ti-ar placea sa ai ginere gunoier.de azi si-a schimbat optiunea,vrea sa fie gunoier,si ce mindru e de alegerea lui.la noi a fost azi zi de plins:Robert cind l-am lasat la gradi,iar Kristian cind a ramas cu bunica(ca eu am avut mult de umblat).dupa-masa mergem la ziua nasei lui Kristian,asa ca ne mai vedem miine.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Pe unde sunteti fetelor?Te inteleg perfect CAROLA ptr. ca si pe mine ma doare capul ptr. ziua de joi.....fetele se duc cu gradi la cinema, habar n-am asta mica cum o sa aiba rabdare , nici acasa nu e in stare sa stea linistita si sa se uite de la inceput pan la sfarsit la un cd. Dar insista sa mearga , nu pot s-o refuz ptr. ca si cea mare merge( de parca n-am avea cd-ul cu Shrek 3) asa ca....stau cu morcovul... toate muresencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by brigita

Pe unde sunteti fetelor?Te inteleg perfect CAROLA ptr. ca si pe mine ma doare capul ptr. ziua de joi.....fetele se duc cu gradi la cinema, habar n-am asta mica cum o sa aiba rabdare , nici acasa nu e in stare sa stea linistita si sa se uite de la inceput pan la sfarsit la un cd. Dar insista sa mearga , nu pot s-o refuz ptr. ca si cea mare merge( de parca n-am avea cd-ul cu Shrek 3) asa ca....stau cu morcovul... toate muresencele

o rugaminte
iti pui fetele la semnatura? adica numele si data nasterii?
[sti, din stanga, de la profil; sper sa nu te superi, dar am memorie slaba si tre sa vad]

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Bine zici DIANA! M-am uitat si toate va puneti semnatura, copii, data nasterii ! Eu ca o cascata ..... Se vede ca sunt incepatoare pe forum. Daca mai fac boacane va rog sa-mi spuneti[.Va BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Mai fetelor, astia la radio, TV au tot anuntat ieri ca vremea se incalzeste, eu ma asteptam sa fie deja de astazi primavara, si ce m-am dezumflat azi dimineata cand am vazut ca ninge .Asa m-am saturat de iarna si de stat in casa...
Va pup, o seara buna va doresc.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb, v-ati uitat la preselectia pentru Eurovision?
Cred ca niciodata n-au fost atatea melodii bune. Mi-a placut la nebunie "Shine", dar am innebunit-o azi si pe colega de birou, cred ca am ascultat-o de vreo 20 ori.

Mergi la inceput

Iar am facut-o! Dupa ce am scris ce am avut de zis, am vrut sa ma loghez si surpriza(ptr. mine) ....a disparut tot ce am scris! Ce mai, sunt tare. Nu am apucat sa vad selectiile ,dar maine caut sa ma uit pe net. Doar pe Nicola am vazut-o si mi-a placut.CRISTINA ma-i facut curioasa cu SHINE! Fac galerie ptr. trecerea iernii! Dar nu asa dintr-o data. De fapt unde sunt iernile copilariei noastre?! Noapte buna, eu trag pe dreapta si fac BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Criss75

Mai fetelor, astia la radio, TV au tot anuntat ieri ca vremea se incalzeste, eu ma asteptam sa fie deja de astazi primavara, si ce m-am dezumflat azi dimineata cand am vazut ca ninge .Asa m-am saturat de iarna si de stat in casa...
Va pup, o seara buna va doresc.

bey, fix-fix-fix aceeasi chestie am zis-o si eu de dimineata!
sa vina mai repede ca m-am saturat!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
am avut tatic pentru o zi acasa, azi a plecat in Olanda.Alex e tare marait, parca ii ies dinti, gingia de sus e usor denivelata si parca agata, mai vedem noi.
si la noi e tare frig, ploua de o saptamana,e o umezeala groaznica, abia astept sa vina vara
si mie imi place Shine, dar parca ma deranjeaza ca strainii vor sa ne reprezinte pe noi, nu avem destule talente, ce cauta nordicii
am facut un video poate vreti sa dati un ochi[http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=50bcbe1d46cb59169dd6af&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url]
pupam fetele si va dorim sa aveti o zi faina maine

mami si Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brigita

Iar am facut-o! Dupa ce am scris ce am avut de zis, am vrut sa ma loghez si surpriza(ptr. mine) ....a disparut tot ce am scris! Ce mai, sunt tare. Nu am apucat sa vad selectiile ,dar maine caut sa ma uit pe net. Doar pe Nicola am vazut-o si mi-a placut.CRISTINA ma-i facut curioasa cu SHINE! Fac galerie ptr. trecerea iernii! Dar nu asa dintr-o data. De fapt unde sunt iernile copilariei noastre?! Noapte buna, eu trag pe dreapta si fac
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)

Uite "Shine", spune-mi daca nu-ti place....
http://www.youtube.com/watch?v=JZmk2qSQC0s

Mergi la inceput