Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_deea spune:

va pup si eu si va urez spor la scris si noapte buna. As mai sta dar maine trebuie sa ne trezim de dim ca mergem la medic. Parca mi-e si frica sa merg cu el la policlinica ca ma gandesc ca la cate viroze sunt acum mi-e teama sa nu se pricopseasca si el cu vreuna. O sa vad.......pana maine seara......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Valentina, Ana sanatate fetitelor, iar Vladutz sa nu aiba nimic, sa treaca febra.Andreea deea eu mai beau si sucuri din alea mai bune cica santal, prigat de pere, piersici (de fapt nectar), fructe mananc mere si banane, mai rar ma bag la altele. Compot nu am baut din pacate, zacusca nu am incercat, noi am avut colici asa ca inca ne cam abtinem de la unele gen ciocolata, citrice, varza,mazare.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

andreea_deeasucces maine la doctor.
NOAPTE BUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

andreea_deea, eu mananc si beau de toate.
cafea dimineata, suc de mere, mananc si portocale, si toate fructele.
Zacusca am bagat la greu, sarmale de asemenea, sa-mi mai spun de ciocolata? de cand are Gh 6 zile mananc la greu
Dr copiiilor mei mi-a spus ca e foarte important sa mancam legume si fructe crude, pt ca au vitamine.,necesare "ambelor parti".
La varsta asta abebeului...chiar ca poti lasa regimul incolo.

Ana, oooof. Mananca tu vitamina C, sa-i transmiti prin lapte.dacavaraci Vladutz, sigur va face o forma foarte usoara, dar eu sper sa ii treaca.Sa stii ca Sofia mi-a facut pe la 4 si 5 luni cate o zi de febra inexplicabila, si adoua zi era perfect.
nu poti sa faci o pauza de la servici? da-o incolo de treaba...esti om....ai si tu dreptul la odihna.
Mi se rupe inima pentru tine:(((, si nu o zic pe ton plangacios, ci cat se poate de obiectiv.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

cred ca ma bag si eu la nani ,maine am o zi grea ,trebui sa ma duc la sedinta la ALEX dupa ce termin serviciul si o sa ajung acasa tocmai seara
va spun NOAPTE BUNA tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

hop si eu la spartul targului . N-am citit tot din urma ca sunt chioara de somn-ne-am intors ieri din Germania si am venit intinsi .

am vazut ca si pe aici e jale cu guturaiul-si eu sunt full option am si muci si durere de gat si in plus ma paste o maaare depresie ca nu ma vad deloc in stare de astia mici .
Cred ca ne seaca si vremea , la Munchen erau 12 grade si un soare de-ala mediteraneean . Cum am trecut granita la unguri-dar chiar dupa fosta vama a inceput ceata si nasoleala

Voi ati inceput diversificare , al meu e cam micut la varsta dar nu si la kile asa ca de la 4 luni incep si eu cu sucul de mere , mere si morcov , -am voie apoi piure de fructe ?
Nu stiu ce are Bem-Bem ca de cateva zile urla intre 7-8 seara ci 10 de zici ca-l pui la frigare , nu-i intrii cu nimic in voie .

Nu e racit , nu fornaie -fornai eu pt. toata familia , doar urla , a sa nu uit si da din cand in cand cate un part de se aude in toata sufrageria -doar n-o avea colici din nou ?
incerc sa ma pun la curent cu noutatile sper sa apuc maine
Noapte buna la toate ,,insomiacele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ligeea, bine-ai venit! Sanatate

da de ce mama la 4 luni? nu-i cam micut?
eu am intrebat azi pediatra daca e cazul sa difersific mai repede piticul, avand in vedere ca a crescut ca nebunu....insa mi-a zis ca nici vorba, la 6 luni.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Aoleu, fetelor, ce de copilasi bolnaviori! va doresc multa sanatate tuturor si insanatosire grabnica!

Teo, ziceai ca ne povestesti si noua ce-a zis doctorul de depresii?

Andreeea_deea, la fel ca Sabina, si eu beau cate o cafea dimineata, mananc ciocolata (prea multa din pacate, mai ales Nutella), citrice chiar in fiecare zi (pomelo si portocale), ananas, am mancat si zacusca, sarmale, salata de boeuf... de unde atata cura?

Cred ca merg si eu la nani. azi am vazut "If only" (am tinut minte de cand l-a recomandat Rox).

Pupici si noapte buna!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_florea spune:

mandarinutza iti plimbi dulcetica prin 23 in carucior rosu? (si mamica are geaca rosie cu blanita la gluga?)

cristina
cu Andreea(22.03.99)si Alexandra(18.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sabina daca ma crezi ca a mea si acum o da in colici daca ma infig in cate o cioco, sau am mancat niste strugurei(mmmmm) la aproape 5 luni, Cum sa o diversific eu???????ca mi-e tare frica ca o apuca colicile. Oricum dupa 5 luni cam ar trebui sa-i dau niste cereale macar poate mai ia in greutate (zic poate ca parca aia mare nu prea a luat si mai si voma de la ele, poate ii dadeam eu prea mult nu stiu)A si poate se culca si mai devreme, sper eu.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput