Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
papanash spune:
of, eu sunt lulea de puiul meu.
mor dupa dregalaseniile lui, cum rade, se stramba, isi indoaie degetutele de la picioare, se chinuie sa converseze cu mine, ce mai, m-a topit de tot !
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
Sabina spune:
acuma eu o sa spun ce-am pe suflet si dupa aia astept sa vad ce urmeaza.
foarte la obiect:
mie nu-mi convine deloc ca din cauzacertei cu Annisia Tomasa si Piciulika nu mai vin pe forum.
Annisia, mie imi pari sincer o fata buna la suflet, si nu stiu cum te rabda inima asa o situatie.
La inceput mureai de dragul Tomasei, si acu iti e ca sarea-n ochi, si zau ca nu pricep deloc de ce. Te-ai ofuscat absolut aiurea la momentul ala si ai jignit-o f rau.
Toate eram cu capsa pusa si nu ne gaseam cuvintele, iar de aici pana la neintelegeri majore n-a fost decat un pas. Nu uita ca tu "te-ai luat" de unele persoane de nenumarate ori (chiar daca in gluma....sa zicem), pe cand SINGURA data cand in 3 ani de forum am vazut-o pe Tomasa iesindu-si din fire a fost atunci cu tine.
Imi e foarte clar ca in grupul nostru ceva s-a rupt definitiv si nu stiu daca se mai poate repara.
ce credeti, se mai poate? si daca DA, atunci CUM ????
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
rodicamaries spune:
Sabina, sunt de acord cu tine...
de ce a trebuit sa se intample asta?
Ce frumos grup eram in timpul sarcinii, cu problemute, cu dureri, cu contractii,cu glumite, cu schimb de noapte, cu fuguta la spital...etc, hai sa fim din nou acel ...fara burtici bineinteles
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
papanash spune:
Sabinelu' ai dreptate cu experimentele care vind, dar nu inteleg mamele care-si inscriu copiii la asa ceva.
io am un medic pediatru de care n-am avut nevoie niciodata (slava domnului) in afara de vaccin si care mi-a dat numai sfaturi proaste.
la prima vizita, dupa iesirea din spital, imi zice: tre'sa-i lucrez putza, are fimoza; io:n-are nici o fimoza, e prea mic pt. diagnosticul asta, face pipi ok, nu-l deranjeaza nimic, nu lucram nimic.
Buuuun ! avea pielea f uscata, de la lampa de ultraviolete din spital unde a stat 3 zile. zice dr: nu-i bun uleiul ( i-am luat gama Mustela, a fost f buna pt. mine in sarcina ), trebuie ulei de gatit fiert si racit. nu i-am dat ulei de gatit, baiatul meu s-a refacut fff bine si repede, n-a avut pana acum nici macar iritatie la fundulet,pielea arata super. A aparut perioada cu colicii, sun la dr.'carpa cu spirt pe burta'- io:cum spirt, asa, fara apa, nu-i prea puternic pt. el? el nu si nu, io nu i-am pus spirt, bineinteles, i-am dat espumisan si gripe water si am depasit cu bine si perioada colicilor. La vaccinul de 2 luni, am cumparat infanrix hexa, el zice: 'de ce nu mi-ati zis mie, il aduceam eu cu 2 milioane jumate',io: multumesc enorm, l-am cumparat cu 2250000. Imi cere o lingura sa-l controleze pe bb in gat. Io sa mor, auzi, nu avea absolut nimic la el, si avea ziua special programata pt. control si vaccin la bebei.Controleaza copilul ca acum 40 ani, chit ca ia un milion de vizita.In sfarsit, il controleaza, e ok, ii face asistenta vaccinul, imi zice vreo 3 siropuri in caz de femperatura, io' dati-mi o reteta, poate incurc denumirea, poate uit, e primul copil si nu stiu denumirile medicamentelor pt. febra ( sanki, eram eu informata de pe net ), el, vaiiii, am plecat fara retete la mine, dar scriu daca-mi dai o hartie, ca nu-ti trebuie compensate, nu ?????????
pleaca, dupa aia vreau sa recitesc prospectul de la vaccin, ia-l de unde nu-i, nici cutie, nici fiole goale, nici seringa, nimic !!!!!
si ma intreb, de ce le-a luat oare, daca eu le-am cumparat din farmacie, sincera sa fiu nici n-am vazut ce fiola i-a injectat asistenta fiind ocupata cu dezbracarea lui bb, carnetul de vaccinuri, n-a tinut ocupata cumva ca sa nu vad ce vaccin ii face ? daca i l-a facut pe ala gratuit ? Slava domnului ca bb nu a avut nimic, doar a plans tare, nu aam avut nevoie de nici un medicament insa....
hai ca v-am povestit.... si ziceam ca fac smotru ....tot o loredana tre'sa gasesc si io.
Roxana_G spune:
Nu am apucat sa scriu pana acum, si acum nu prea reusesc sa ma adun, parca am o cadere de energie. Ma uit disperata la ce e in casa si trebuie sa ma simt sa strang, ca maine nu mai vreau sa vina menajera ca sa studiez. De fapt voiam sa ma apuc de azi.
Am fost cu Andrei la doctor si vestile nu sunt tocmai bune. Are bronsiolita, virala (asa ca au picat prajiturile fetelor). E o forma usoara, dar din pacate se aude la stetoscop si facem 4 zile aerosoli. L-au aspirat si il mai duce taica-sau sambata la un control si la aspirat din nou. Ne-a dat antibiotic Ospamox numai de rezerva daca face febra mare. In rest zice doctorita ca va trece usor. Ma rog, pentru nas a ramas Colargol. Aerosolii sunt cu ser si adrenalina, insa ii voi face cum a zis dr.
A fost si ea uimita de efectul lanolinei, urma sa mearga la o conferita despre atopica si zicea ca va intreba acolo despre lanolina asta. In rest Andrei are 8500 gr, a luat binisor in 10 zile de la ultimul control. Azi mi-a facut insa nazuri la sucul de fructe, aceeasi combinatie pe care ieri a hapait-o.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
isabeluta spune:
Multumim de urari si mai ales
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!!
pe toti
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
cecilia L spune:
Buna,
Am ajuns si noi de la spital, are conjunctivita, nu se pune problema de altceva( canal infundat), este infectie( deja dimineata se inverzisez), deci vreau nu vreau o sa-i dau picaturi(antibiotic), iar sapt viitoare mergem la control. Nu as fi vrut sa-i dau antibiotic dar alata solutie nu am.
Merg sa citesc din urma....de la inceputul capitolului.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
papanash spune:
subscriu si io la ce zice Sabina, eu sunt mai noua pe forum, nu am avut net acasa pana sa nasc, la servici ( multinationalele restrictioneaza site-uri cu forumuri) nu aveam acces la voi, insa am recuperat si am citit aproape toata odiseea.
Sincer am fost ff placut impresionata de voi, simpatice foc, caractere diferite-normal, personalitati puternice-normal, mamici de bebei, pentru mine e o relaxare forumul si s-a si creat dependenta.
Auziti, ma gandesc, fetele astea de s-au certat, nu cumva si-au dat ele o intalneala pe furis, si-au plecat in varf de munte sa se impace si sa se relaxeze la creierasi ? Si voi le cautati cum o cauta Lazarus pe Elodia ????????????
carpatina spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
deci fetelor la curatenie...
Rodicoooo.. d'aia facusi tu curat sambata?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)