calcul indemnizatie CM ptr un salariat cu 3 contr

calcul indemnizatie CM ptr un salariat cu 3 contr | Autor: Georggia

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra, pentru ca nu stiu cum sa rezolv problema acestui calcul si nimeni nu ma lamurste.

Am urmatoarea situatie si nelamurire:
- In cursul anului 2007 am lucrat pina in octombrie 2007 inclusiv la o firma. De la 1 noiembrie 2007 sint angajata cu un contract de munca principal - cu functie de baza si 8 ore la firma 1, dar tot de la 1 noiembrie mai am 2 contracte cu timp partial de 2 ore la alti 2 angajatori - firma 2 si firma 3. Conform legii, fiecare angajator din cei 3 trebuie sa calculeze indemnizatia pentru concediu medical conform salariului platit si contributiei la sanatate virate.

Pentru un concediu medical pe care il am incepind cu 7 ianuarie 2008, pentru baza de calcul (veniturile din ultimele 6 luni) a indemnizatiei o sa aduc adeverinta de venit de la angajatorul la care am lucrat pina la 31 oct.2007.
Dilema apare la modul in care cei 3 angajatori vor calcula partea lor de indemnizatie, tinind cont ca 4 din cele 6 luni anterioare concediului med sint lucrate la alt angajator.
Concret, in perioada iulie-octombrie salariul a fost de 5286 ron/luna, iar din noiembrie salariul a fost:
firma 1 - 2043 ron - contract 8 ore
firma 2 - 988 ron -contract 2 ore
firma 3 - 374 ron -contract 2 ore

conform legii, fiecare ar trebui sa foloseasca veniturile de 5286/luna pentru propria baza de calcul, dar in acest fel nu se suprapun veniturile din cele 4 luni?

Poate ma ajutati sa descilcesc problema asta incurcata.
Multumesc anticipat.
A.Bragadireanu