Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata, pup stolul!
Nici eu nu-mi iau cantar, am invatat din facultate din stagiul de pedikatrie ca nu e decat un mijloc sa mai creasca paranoia mamei,pt ca fluctuatiile sunt inerente, si noi le avem; controalele sunt dese si metodele de verificare sunt cele zise de Clau si Cory, in special aspectul falcutelor. Pucca si mie a inceput aproape zilnic sa mi se deformeze burta, iese o galma in stanga care eventual se si plimba (daca pun mana e mortala senzatia) si stiu sigur ca e fundul, caci avand aparatul de detectat inima mi-e mai usor sa localizez "topografia" bebelinei.
Clau, si eu fac la fel, prepar frumos micul dejun si il pap la laptop, cu mesajele de peste noapte. Cory, vrem mai des din delicioasele tale postari! si tot inainte spre sapt 30. Ce bebe dulce ne-ai aratat...
Violeta, e mult sa-ti explic in cazul meu ca sunt nenumarate motive pt care iau Nospa ca pe painea cea de toate zilele, avand o sarcina "very high risk", o boala (diabetul) si varsta de 33 pe care o fac acushica, plus o profesie care daca Doamne fereste se intampla ceva nu-mi va permite la nesfarsit sa zac in pat si in spitale. Deci nu asta e problema. Inteleg ca in State exista mentalitatea sa lasi sarcina sa mearga firesc, fara "ajutor" si cum o da Domnul...probabil e si temerea ca daca ti se prescrie o bulina, chiar teoretic nepericuloasa, daca bebe iese cu problema medicul poate fi dat in judecata. Ma rog, nu stiu. Dar cel putin aici, ginecologii vad (am auzit numeroase pareri) tot mai multe sarcini oprite in evolutie, avorturi spontane si nasteri premature datorate diverselor malformatii uterine a caror frecventa era infima acum vreo 20 de ani. O fi peste tot, o fi urmarea Cernobal-ului la noi, nu stiu, dar asta e realitatea romaneasca. Apoi contractiile B-H sunt una si exista si alte contractii. Cum zice si Cami, pe B-h le simt si eu cu toata doza de No-spa luata, sunt 3-4 pe zi, tin secunde, imi apar si stand in pat degeaba; sunt insa si altele, usor dureroase, care mie imi apar la cel mai mic efort si tin cam 1 minut-doua.
Ma opresc ca ma doare spatele de mor.

naty 29+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Buna, fetelor!
Ce mai faceti, am vazut ca v-ati apucat de copacit!!
Nici eu nu cred ca am avut contractii Braxton pana acum, iar daca am avut si nu stiu sa le recunosc?...

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Pucca - e un subiect f bun. Este absolut necesar un cantar in casa pana pe la 1 an...Eu am studiat atent oferta pe piata. Sunt f scumpe asa ca pediatra mi-a zis sa iau varianta cea mai putin costisitoare: cantarul de la balanta Sibiu. Ma impac grozav cu el si chiar e cel mai ieftin de pe piata. E omologat, e ok...special pt copii.

Roxana 36 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput