Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(72)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

M-am intors de la coafor - m-am tuns, m-am vopsit, mi-am aranjat sprincenele. Gata sunt gigea!

Naty ghici cu cine m-am intalnit la coafor? Statea de vorba cu coafeza mea, cat astepta la cosmetica: Adi (daca am retinut bine) anestezista, la terapie intensiva. (prietenul ei e ginecolog). Venise vorba de cardiologie, si i-am zis ca am si eu o prietena acolo. "Cine Naty? Aaaa, ce bine-mi pare" Si pe urma au urmat numai laude la adresa ta si Mi-a zis ca te stie bine, la cate garzi ati avut impreuna!

Mamiiiiiiii cum fu' la dr? Ce face Honey?

Eu ma avant acum in operatiunea fofo. Horror! Dar maine ma duc la , si... trebuie. Abia astept controlul de maine. Poate imi vad si odorul scump!

Kya 28+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Naty cred ca de la situatia in care te afli ti-a iesit hemoroidele ala caci stai jos tot timpul si am inteles ca de acum suntem predispuse la aceasta afectiune.Pe mine cand satau mult in picioare si reusesc sa ma obosesc foarte mult atunci ma doare fofo si fundul.Simt ca o presiune acolo jos si trebuie sa ma odihnesc neaparat.Dupa odihna nu ma mai supara.Voi patiti la fel?Eu cred ca e din cauza greutatii uterului.
Giani,adriuta,ursuleata,Raluk31,mussara2000 va multumesc din suflet pentru urari si muuuulti
ariel nu te contrazic caci ar fi culmea eu nu am mai fost demult la med. homeopat dar stiam de la dr. ca tot ce are miros puternic inclusiv ceapa si usturoiul diminueaza efectul.Chiar si tubul cand il desfaci ca sa iei granulele trebuie sa fie intr0o camera aerisita.Intrebati si voi la med. care ajungeti de curand ca sa stim sigur.Cat despre alium cepa sunt granule si nu miros deloc.
bubu grija mare trebuie sa anticipezi gesturile lui Vladut si sa feresti burtik.Asa patesc eu cu nepotelul
mami asa patesc si eu la baie parca sunt un tanc si nu-ti mai spun cum ma agat de toate sa ma ridic din cada atunci cand am chef de o baie
sovisi eu as cumpara pe loc acea crema minune daca ar exista.
Cat despre frichineala de care vorbeati...Oare cum o mai fi?Am uitat complet
ioanama bucur mult ca ai pus pe fuga streptococul
kitzy bravo pentru bb activ
mimonix felicitari pt. bb grasanel 2400 ...nu-i rau deloc?Ai grija de colul tau si stai cuminte la pat.Vino maio des pe la noi
miha13gina bun venit!
Azi la Constanta au fost 12 gr.Foarte frumos afara si reusesc sa se topeasca astfel si mormanele de zapada caci nu era chip sa parchezi masina in oras !Oricum mai vreau sa ninga din motivul ca-mi place zapada dar mai ales pentru aerul curat dupa ninsoare.
Am facut si vaccinul nr.2 antitetanos si ma doare mana.Data trecuta nu m-a durut deloc.
In ceea ce privesc visele azi dimineata visam ca eram asa slaba si imbracata mulat la sala faceam airobic.Dar m-am trezit la realitate atunci cand bb a inceput sa bubuie in burta mea.A fost un vis....dar va deveni realitate...

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 33+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara tuturor!

Ariel,

Adresa de mail este gudindegudinde@yahoo.com

Uite si niste informatii referitoare la homeopatia in timpul travaliului:

"La inceputul travaliului se administreaza Arnica 9CH pentru a preveni consecintele eforturilor muschiului uterin, a limita hemoragiile si efectele traumatismului general care este nasterea.
Actea racemosa 9CH: pentru actiunea sa deopotriva asupra muschiului uterin si a eventualei stari de anxietate a viitoarei mame.
Caulophylum 9CH:remediu destinat actiunii uterine, f eficient in contractiile din timpul travaliului.
Se iau cate 3 granule pe ora, alternand remediile.
Dupa nastere se ia Arnica remediu pentru traumatismul general."

Sovi,

Eu iau ca remediu de fond calcarea carbonica 15CH si l-am intrebat pe dr. de Oscillo si mi-a spus ca pot sa iau.

Nati,

Ma bucur din suflet ca te simti mai bine si Oscillo a functionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Maia, incerc si de cele mai multe ori ma fereste si el, dar el ma tinea de gat sa ne iubim, s-a dezechilibrat si s-a asezat cu fundul pe burtica mea. Parca a fost de elastic, asa am simtit. Dar sunt ok, n-am patit nimic!

Fetelor, pe unde sunteti, ce faceti?
pe mine m-a luat un somn de nu va vad, am stat o ora in pat si motaiam, Vlad s-a jucat pe langa mine.
Uf, si sotul vine tarziu azi, se duce si el la fotbal cu baietii...si inca 2 ore ma mai tine Vlad dupa el...trebuie s arezist eroic!

Edit: Kya, multa bafta maineee

Daca tot ai fost la coafor trebuie s-o aranjezi si pe fofo, sa nu te mai chinui...ai reusit?
Felicitari pt. tunsoare! Ar trebui sa ma duc si eu sa-mi tai putin varfurile, oricum n-are nici o forma daca nu e aranjat...

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mi-am schimbat programarea la eco morfo de 33 sapt. Noroc cu Roxana care mi-a zis ca la CMU ecograf 3D e la Arcul de Triumf si m-am programat pe 10 martie la dr. Dinu si am anulat-o pe cea de la Iosup.
Abia astept, dar mai e pana atunci. Vineri m-am programat la oftalmologie, sa vedem cum mai vad

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Gata, sunt vopsita, spalata, in curs de uscare!!!
De fofo, nu are rost sa mai discutam, nu o mai vad demult, numai randunoiul se ocupa de ea

Mai, dar unde a disparut Naty, cred ca virusache a papat PC-ul!!!

Stela, where are you???Clau????

livi +33 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

sara buna, randunici!
Doar ce ne-am intors de la dr...veselie mare, o lecutza apostrofeala ca am luat doar 17 kg si la o matematica simpla, pornind de la 78 kg...iep...95 sa traiti ! Pacat ca nenea asta a invatat atata carte dar nu a inteles ca pijiturele rules! Life is life, la la la,la la!

Kya, cum spuneam, doar ce ne-am intors...a fost super si bebe e ok...veselie mare, col inchis, bebe cu caputul in jos...despre fofo ce sa-ti zic...chin mare aseara si florin mai radea de mine ca nu mai bine ii puneam o clamutza si scapam? Bafta multa maine si sa te intorci cu vesti bune la tolbitza!

maia, asta e viata, mergem mai departe pe principiul, ne rostogolim, maria ta! tu de bine de rau ai cada, dar vrei sa-ti povestesc eu cum e sa o cosmetizezi pe fofo in cabina de dus de 80/80 cm? si sa te faci pe picioare stand in aceeasi cabina pe un scaunel de picnic la iarba uda? vba lui moromete, el era ravisant gogule, n-est pas?!

Bebe s-a asezat deja cu caputul in jos (ceea ce ma bucura evident) , nu am resuit sa-i vedem fatzuca, dar Dl. Parvu ne-a asigurat ca este inca fetita! hi hi hi...de fapt nu a fost eco in toata regula, am masurat doar ir-urile ca la ombilical aveam restante...si uite asa am profitat si noi de situatie iar dl. dr. i-a dat lui tati si un bonus cu pasa in toata splendoarea!

Iar din ciclul ce cal breaz am fost si ce martzoaga am ajuns , pun si cateva pozici cu burtica, proaspete, proaspete!

Si inca altele cu lucrusoarele pe care le are bebe pana acum...de unde tragem concluzia ca parintii lui se vor ingriji de voie buna si mancare dar copilul va umbla in pasa gol ca nu i-am luat nici macar colotzi! noroc ca are sosete...si bashchetzi!

si sa nu uit, din capitolul trecut nu am apucat sa citesc mare lucru , dar la faza cu sexi time, eu atata am de spus...and the Oscar goes to... Simonette, pentru replica sa...mai o manutza, mai ceva! inclusiv florinel a ras de s-a topit ori dumnealui este mai rezervat cand vine vba de ce sporovaim noi pe aici!si legat de asta ii spun dr-ului...stiti mai am cate o contractie...zice, sa nu mai faci ce faceai in momentul ala...mers, stat in picioare...contact sexual...la care eu, in virtutea subiectului zic...aleluia ! i-am pus cruce demult! a inceput sa rada evident!

Pupe gagicute, si dupa ce se incarca pozicile va mai spun si povestea lucrusoarelor! (o sa vedeti voi pe acolo si niste baschetei mai ramolitzi dar cu o poveste f frumoasa!)

revenim!

mami_papatot 29+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

asa, am papat si eu niste salatica pana se fierb spaietzelele (am luat din cora, italienesti, ceva gen spaghete, dar par facute in casa, nu au o forma regulata...sunt tare curioasa cum ies)....am incarcat si primul rand de pozici...

cum va spuneam, bascheteii aceia mai jerpeliti, i-am primit la nunta noastra de la finutzul lui Florin...pe atunci avea 6 ani...probabil ca i-a auzit pe ai lui ce sa ne dea la nunta si ce s-a gandit el? mami, pot sa le dau si eu ceva? si ne-a pus intr-o pungutza perechea asta de baschetei care au fost ai lui si o ciocolata mare ... pe motiv ca daca ne maritam o sa avem si un copilasi si el oricum nu mai are ce sa faca cu ei, ca-i sunt mici...si sa aiba si copilasul nostru niste baschetei asa frumosi...maica-sa saraca ni i-a dat si s-a scuzat, ca sa nu ne suparam, dar a fost ideea lui bubu ... asta a fost , pot sa spun , ce-l mai impresionant dar...

Gata si POZICILE NOI! ULTIMELE 2 ALBUME!

mami_papatot 29+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bravo mami, bravo Honey!

Pana maine mai am si eu de asteptat!

Si a mea cred ca s-a intors cu capsorul in jos, pentru ca mereu ii simt picioarele care lovesc, si capul care se misca rotund (altfel nu stiu cum sa explic).
Pana acum era asezata transversal. Acum picioarele ma lovesc sus, undeva sub sani. Deci e cu capul in jos. Sunt tare curioasa daca o sa-mi confirme maine.

Pana acum toate senzatiile si sentimentele si banuielile pe care le-am avut eu despre copilul asta s-au adeverit. O fi instinctul de mama...




Kya 28+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nu-mi vine sa cred, mi s-a oprit net-ul pe la pranz si abia acum a pornit din nou! A fost chiar nasol, parca eram ca un leu in cusca!

Merg sa citesc din urma...sper ca au fost numai vesti bune ca ziua incepuse bine!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 35 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput