Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata, fetele!
Am reusit azi sa merg la analize si am emotii pt vineri cand am intalnire si cu bebe Luca la eco.
Vio, eu am tot atatea B-H si cu no-spa si fara...
Mary, bine ai venit si sa ajungi cat mai aproape de 40 sapt.
Clau, chiar e buna pompa de la Primii Pasi? Eu ma orientasem tot spre o pompa manuala dar ma uitam la Chicco sau Avent( scumpe rau).
Sterilizator am luat de la Chicco(electric) si pare ok (180 lei in Metro).
Va doresc o zi frumoasa si linistita

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 29+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, haideti pe crenguta! Sau dormitati de la vremea asta ploioasa?

Violeta, eu nu iau no spa deloc. Am si eu aceste contractii BH, dar stiu ca sunt normale in perioada asta asa ca nu ma bag la pastile. Mi-a placut scrisoarea ta, am citit-o cu mare placere in timp ce luam micul dejun. Bineinteles ca dimineata mi-l prepar frumusel si mi-l aduc la laptop si in timp ce pap citesc mesajele de peste noapte . Azi-noapte nu prea au fost insomniace, dar am gasit cearceaful tau si a fost super. Imi place obiceiul de acolo cu Baby Shower! Aici nu avem asa ceva...

Cami, pentru mine este buna pompa de la Primii Pasi. Am luat-o sa o am in casa, dar eu ma bazez cel mai mult pe pompa bebe! Stiu ce bebe este cea mai buna pompa, asa ca nu am vrut sa investesc intr-una scumpa. DAr cand am pus-o pe san, ea a inceput sa lucreze fain caci imediat mi-a tras niste picaturi de colostru!!!! Pe asta am luat-o de la Auchan si am dat 24 ron, un chilipir! Si imi place si cum arata!

Ioana, trebuie sa incepem de-acum sa ne pregatim sufleteste pentru nastere, mai avem asa de putin...Eu oscilez in 2 luntri, mi-e si teama dar sunt si tare nerabdatoare sa scap de burtica si sa ma intalnesc cu bebelina mea.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 34 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu nu stiu cum sunt contractiile de care vorbiti voi... Nu am simtit nimic deosebit... doar pe bebe cum se misca... E posibil sa nu ai Braxton-Hicks?

Clau, tu stii la ce sa te astepti. Pentru mine, care sunt la prima sarcina/nastere e ceva nou si infricosator... Dar sper sa supravietuiesc...

Ioana
35+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana, la prima sarcina nici eu nu stiam cum "arata" vestitele B-H. Din cate stiu eu nu sunt "obligatorii" dar s-ar putea sa apara mai tarziu la tine...cica se antreneaza uterul pt marele moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

'Neata!,

1. imi sorb cafeaua si ma "programez" pentru ziua de azi!

2. Violeta H, referitor la No-spa, mie doctorul mi-a recomandat sa-l tin in geanta si in caz de necesitate sa-l folosesc! Si eu am contractii B-H...dar nu iau No-spa regulat...il folosesc doar in caz de exces de efort fizic.

3. La controlul de saptamana trecuta l-am intrebat pe dok-ul meu ginecolog daca e totul in regula cu colul meu uterin...daca sunt probleme deosebite...Raspuns doctor: "Nu e nici o problema deosebita...dar despre colul uterin nimeni nu poate sa dea garantii ferme ca e sigur si sigilat, pentru ca e un organ nazdravan...absolut imprevizibil!!! Asa ca, in principiu nu sunt probleme...dar din geanta sa nu-ti lipseasca No-spa si Utrogestanul pentru reactie rapida...iar in caz de probleme ma suni urgent la orice ora din zi si din noapte."

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput

cami, te rog, daca poti sa gasesti pe net modelul de sterilizator pe care l-ai luat...ti-as multumi de o mie de ori... Vreau si eu sterilizator electric la un pret accesibil... ca am vazut si la 3-4-5 milioane...

Ioana
35+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, nu ti se intareste burtica pe parcursul zilei nicicand? Atunci inseamna ca nu le ai. Nu au legatura cu miscarile lui bebe, pur si simplu ti se intareste burta fara sa te doara nimic si dureaza doar cateva secunde. Cel putin la mine asa sunt. Oricum iti creeaza o stare de disconfort, dar trec rapid, asa e normal...

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 33 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Ioana, asta este http://www.bebelusultau. ro/detalii.php?cod=CH693 (fara pauza inainte de ro)

Mergi la inceput

Cami, e suuuper! Si diferenta de 1 milion!! Nu stiu insa daca gasesc in Metro de la Ploiesti... O sa caut. Multumesc mult! Or incapea biberoane si de la alta firma, sau doar cele de la chicco?

Clau, nu mi se intareste nimic... inseamna ca nu le am...

Ioana
35+ si David

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici cu burtici!
Prezenta si eu la apel. Cat imi place sa va citesc!
Intrebare: Vi se intampla si voua sa simtiti burta cum se deformeaza in stanga sau in dreapta, unde apare ca un guguloi? Stiu clar ca e bebelina, dar inca nu m-am prins cu care parte. Doamna si ma iau niste calduri cateodata.........

+29, Bianca Maria

Mergi la inceput