Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nu ma ia somnul, am incercat , dar nu merge...mi se casca niste ochi de n-ai vazut!

Mary, bine ai venit! Cred ca aici o sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile tale, numai sa scapi de moderarea aia urata...

M-am uitat la Anatomia lui Grey, abia asteptam sa inceapa o noua serie. Mi-a placut tare mult!

Alina, chiar tembela vecina aia a ta. Cred ca trebuie sa-i spui pana la urma care e problema, bineinteles cu tact si diplomatie, dar numai sa inteleaga!

Roxana, vizionare placuta! Eu mai stau pe aici pana simt o farama de somn...

MA duc sa-mi desfac o portocala si revin.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 34 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty-merci pt raspuns....

ramo26+ 28 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Gata Clau, s-a terminat si filmul. Pai ce-i mult si frumos...strica! Buun si acum am revenit la inca o noapte cu scobitori la oki. Mai esti?

Roxana 36 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Sara buna sau noapte buna (dupa caz) la tot Tribul!

De citit v-am citit ritmic, de raspuns nu m-am obosit pen' diferite motive: lene maxima, teme pentru scarbiciu (inca), dureri cumplite de spate etc.

M-am hlizit si eu la dezbaterile firbinti si infierbantate despre subiectul: "Sex in plex"...retinut rima cu "manutza si limbutza"! Da' vorba lu' Anton Pann: "Daca nema putirintza, geaba chichirez galceava!" Daca nu se exgzista libido la mine, geaba' se strofoaca Randunoiul!

Salutari si bezele speciale lui Mami-Papa-Tot si pentru bebelina Honey, frumoasa si putziloasa, si pentru postarile delicioase de astazi! Si eu sunt in fan-clubul "Mami-rade-tot"!

Delphin, esti Maestru in "Arta razboiului" (conjugal)! Randunica-Razboinika! pentru filmuletz! (L-am programat pentru vizionare pe week-end)! Bafta la programarea cezarienei!

Ariel, bafta si tie cu operatiunea "Apartamentul"! Negocieri fructuoase cu vecinul-de-negasit, succes maxim cu accesarea creditului ipotecar!

Nicol-Conte, felicitari pentru achizitii!

Sovi, multam pentru incantatia originala cu: "Sunt o diva, sunt un inger...!" Cu toate ca am repetat-o in delir de ieri, azi dimineata la scarbiciu am umplut peretzii cu sange de inspector de resurse umane care m-a evaluat extrem de subiectiv si resentimentar...(inspector e o tanti, si nu un nene, cum s-ar subintelege)...i-am zis sa argumenteze maniera de punctare, ca nu m-a evaluat, m-a jumulit!!! Si am urlat ca nu am nevoie de salariu de merit, dar sa nu-si bata joc de munca mea si ca nu semnez mizeria aia morala de fisa de evaluare! In conditiile in care am avut cel mai mare numar de dosare aprobate pe Regiunea de N-E pe cele 4 programe pe care le-am coordonat, nenumarate prezentari sustinute in numele institutiei (chiar si cand eram cu stomacul in batista), cel mai mare numar de deplasari in interes de serviciu in afara judetului, cu nopti intregi de nesomn ca sa fiu impecabila profesional, cum de ai tupeul sa ma barbieresti la note? A, ca sunt dificil de abordat e partea a doua...dar tu confunzi Conformismul cu Competenta...mai, inspectorul-lu'-Peste, facut la apelul de seara al bocancilor! Si am iesit in spume din birou, luand viteza spre al meu, pentru contestatie in scris catre sefa. Nu au trecut nici doua minute, tocmai imi setam pagina sa ma apuc de scris si apare iar inspectorul cu fisa de evaluare cu punctajul rotunjit considerabil...cand dreak s-a miscat asea repede, de a modificat-o si printat-o???!!! Si cu o voce tremuranda: "Acum mai sunt obiectii? Acum semnezi?" Da, acum e OK! Semnez, da' nu te uit pentru ca mi-ai facut deranj la sistemul nervos! Cam asta a fost episodul sangeros!

Apropo de sange si de filme, in week-end am savurat: "Amores, perros" al lui Inarritu, un film-parabola. Da' Randunicilor-cu-corazon-sensibil nu le recomand filmul asta! Mai bine il admira pe Russell Crowe in comedia "A Good Year" (vazut, placut tot in week-end).

Pupici suroresti lui Naty! De azi suntem cu piciorul in saptamana 30!
La mai multe saptamani in balon!

Pupici cu dor lui Giani-TNT si Mihutza-de-America!

Bun venit in trib, noilor Randunici! Sarcina usoara si spor la ciripit!

Sanatate maxima, dragalashei Mussara!

celor doua Penelope: Kya si Maia!

Roxana-Claudia, Clauclau, Simo-de-Luca, Simo-de-David, Nume-Ioana si lui Underqeen - va tin pumnii pentru finishul de Odisee! Sa fie spectaculos de frumos intrutotul!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput

Roxana, mai sunt, cum sa nu!!!! Sper sa nu fi plecat tu...

Cory, mama, mama, ce zi agitata ai avut tu! DAr bine ca s-a terminat cu bine, daca pot spune asa! Mai mergi mult la scarbici?

Naty, sa inteleg ca esti in cautari de casuca mai mare? Atunci sa fie intr-un ceas bun!

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 34 ZILE !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Clauclau, multzumesc de ecou!

Promit ca ne revedem maine, cat timp sunt la scarbici! Mai "prasesc" pe acolo pana pe 31 ianuarie!

Acum ma retrag pe Gmail, ca tre' sa dau cu un mail in cineva!

Noapte faina!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput

Si tie Cory, noapte buna!
Mai este foarte putin pana pe 31 ian, cred ca abia astepti! Este fain acasa, sa nu te mai trezesti dimineata pentru servici, sa-ti faci programul cum vrei tu...

Roxana, te-ai culcat?

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 34 ZILE !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Neata, randunici, pe toate si somn usor celor care pot dormi. Va invidiez, eu iar am o noapte alba...
Am mai scris eu pe aici, cu rugamintea sa ma treceti si pe mine pe listutza voastra de mamici de martie-aprilie, dar nu m-a bagat nimeni in seama, asta e, ma bag singura.
Va citesc cu mare interes, ma amuz, ma intrig si ma intristez alaturi de voi de ceva vreme, asteptand clipa cea mare, sa-mi vad si eu bebelina.
Aa, am o rugaminte, spuneti-mi, va rog, cum as putea sa-mi setez semnatura, pentru ca la fiecare mesaj scriu de manuta ca sunt graviduta in 26 saptamani.

Cristina, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Naty, m-am prezentat la apel si-ti dau de citit pentru maine dimineata!!!

M-ati distrat cu subiectul "bum bum", sunteti mortale . Desi nu am nici o interdictie, eu nu prea "ard in flacari" ca sa spun asa...apetit zero, spre disperarea randunoiului. Plus ca disconfortul fizic (dureri de spate, de coaste, de ligamente etc) sunt orice numai afrodisiace nu. Desi il inteleg si apreciez ca nu face nici o presiune, eu la capitolul asta nu ma "sacrific". Dar foarte important este ca suntem foarte afectuosi unul cu celalalt si foarte apropiati.

Mai fetelor, am o intrebare: este vreuna dintre voi care nu ia deloc Nospa? Nu ma refer la cele care au sarcina cu risc, au facut cerclaj si sunt tinute sub atenta supraveghere. Vreau sa inteleg care e treaba. Aici vad ca nu se da nimic pentru contractii (vorbesc de Braxton Hicks, cu intarirea de burica, ceva presiune..stiti cum e). I-am spus doctorului ca am contractii B-H foarte dese, in unele zile sunt cate 4-5 pe ora aproape constant in timpul zilei. Ma gandeam ca poate imi da si mie ceva, auzindu-va pe voi. Si el imi zice "Bravo! Foarte bine, uterul exerseaza!". Apoi am intrebat si eu prietenele de aici, am 2 care sunt gravide si cateva care au copii mici de pana la 4 ani. Nici uneia nu i s-a dat nici un fel de medicament. Iar pe voi va aud ca luati mereu No-spa, am impresia ca nu e graviduta in Ro care sa nu-l cumpere. Deci nu inteleg...dr. il recomanda ca sa opreasca contractiile B-H sau pur si simplu se aplica principiul "ia-l ca rau nu-ti face"? Daca nu e sarcina cu risc, de ce il prescrie?

Azi am descoperit si eu primele brobonele de colostru! La amandoua tzitzi.

Mami-papatot, ai un stil super haios, cand scoti primul scenariu de comedie?

Am vazut si eu filmul pus aici de Delphin si m-a emotionat...

Fac progrese cu camera lui bebicu. Desi mai e mult pana departe, incepe sa prinda contur. Abia astept puiul mic... . Pe 10 februarie am baby shower, 3 prietene il organizeaza, sper sa fie distractiv si sa primeasca bebicu lucruri frumoase si utile pe care le-am ales si le-am pus pe inregistrarea online de la magazinul cu de toate pentru tzumpilasi. Uneori americanii astia nu prea se uita pe lista cu ce-ti doresti si te trezesti cu chestii pe care nu le vrei...Asa am patit la nunta...Sper sa nu fie cazul pentru ca am stat ore in sir sa aleg ce-mi trebuie pentru bebe, dupa anumite criterii. De exemplu, eu vreau sa folosesc textile care sunt 100% bumbac, iar magazinele sunt pline de chestii care au poliester, inclusiv prosopele, paturici, chiar si costumase. Apoi am consumat mult timp citind review-uri la multe produse, de la carucior pana la tetine. Am incercat sa aleg ceea ce multi parinti recomanda ca fiind de buna calitate, durabil, safe etc.

Ati vorbit de detergent pentru bebe. Eu inca nu am cumparat nici unul, inca nu am spalat hainutele. Piata e plina de detergenti speciali, unii intr-adevar buni, fara coloranti, fara parfum, fara enzime, altii sunt apa de ploaie, desi scrie ca sunt pentru bebe nu au nimic special. Eu am citit un articol scris de un medic pediatru care spunea ca daca bebe nu e alergic, nu are o piele extrem de sensibila, nu prea vede rostul detergentilor speciali. Important e ca hainutele sa fie clatite bine si sa se evite utilizarea balsamurilor pentru ca astea raman pe lucruri. Inca nu m-am hotarat. Probabil o sa iau pentru primele luni un detergent din categoria "free & clear", mai mult pentru ca vreau sa simt mirosul ala dulce de bebe, nu de detergent. Apoi o sa trec la detergentul meu obisnuit. Cu siguranta voi spala hainutele lui bebe separat de ale noastre.

Am facut azi un chec, ca mi-era o super pofta, si mi-a iesit! Minune mare!
Nu sunt cine stie ce bucatareasa. Imi ies bune ciorbele, tocanitele diverse mancaruri, dar la prajituri, fursecuri, torturi nu prea ma bag. Ei bine...de cand am plecat din Ro am avut tot atatea tentative sa fac deserturi cat degete de la o mana. Asta pentru ca am dat numai rateuri.
Ma tot chinui sa ma obisnuiesc cu aragazul si cuptorul asta al meu...Eu nu am aragaz cu gaze, am electric, si inca ma dispera gradele astea pe care trebuie sa le setez si mai ales la cuptor o dau in bara mereu. Pai mie reteta romaneasca adevarata imi spune "foc domol" sau "potolit" sau "foc iute". Acum mai ramane doar sa traduc asta in grade Fahrenheit si bineinteles ca niciodata nu le nimeresc. Eu sunt obisnuita sa vad FOCUL! nu niste cifre si niste sarme care se inrosesc... Si stiti cum e cu aluaturile astea care trebuie sa creasca si sa fie pufoase... Cand o sa avem bani de "spart" o sa-l vrajesc pe sotz sa cumparam un aragaz cu gaze, mai exact cu o mare butelie, ca nu exista retea de gaze(tot nu inteleg de ce alea sunt mai scumpe decat astea electrice). Poate atunci o sa fac si eu o salata de vinete coapte ca la mama acasa. Am incercat o data sa coc vinetele pe asta electric si normal ca a iesit un mare spanac (cum sa coci fara flacara, bre?). Uneori il mai pun pe al meu sa le coaca pe gratar in curte (eu nu manevrez gratarul, ala e domeniul lui).
Ah ca abia astept sa vad ce spune Mihutza, cat de repede se adapteaza ea la tanti America, ca eu si acum ma mai incurc pe alocuri... Inca nu m-am obisnuit cu inches, yards, feet...Eu tot in (centi)metri estimez in mintea mea.

Hai ca m-am pus pe scris si nu ma mai opresc...Gata, ma duc sa mai bag niste leneveala la TV, ca am intepenit pe scaun.

Va pup!

Edit: CCris, trebuie sa te duci la profilul personal si sa-ti setezi acolo semnatura. Cu siguranta vei fi bagata in seama! Ai scris pana acum datele tale ca sa fii trecuta pe lista? Daca nu, trimite un mesaj cu Data nasterii (a ta), ultimul ciclu menstrual, data de nastere probabila (a lui bebe).

Vio 32+
http://community.webshots.com/user/violetahar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cory, stai mama, ca inca nu ne e gandul la nascare!! Cel putin mie nu mi-e...si daca ma gandesc ma ia cu frisoane...

VioletaH, eu n-am avut sarcina cu risc, dar doctorul meu da No-spa la toate pacientele. Am luat putin in primele 3 luni si apoi am renuntat si n-am mai luat absolut nimic. Doar cand s-a intors bebe cu capul in jos am luat vreo 2-3 zile de frica... Acum iar nu mai iau nimic...

Ioana
35+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput