Are cineva copilul la Gradinita Joe Kindergarten sau macar daca ati auzit de ea ceva. Mi-ar fi de mare ajutor pentru ca urmeaza sa imi duc fetita la gradi si nu stiu undeeeee?
va multumesc!
Uite ce-am gasit, sper sa-ti fie de ajutor.
Adresa gradinitei: Aleea Calistrat Hogas nr.28 D
Cartier: Titan
Sector: 3
Reper: In Spatele Parcului Titan (Policlinica Titan)
Tel: 021-340.35.85
GSM: 0729.181.490
Persoana de contact: Laura Joe
Internet: www.joekindergarten.ro (are si pozitionarea pe harta)
E-mail: office@joekindergarten.ro.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
Multumesc frumos pentru raspuns. Pe internet am gasit si eu dar ma gandeam ca aveti vreuna din voi copilul la aceasta gradinita sau vreo cunostinta care stie ceva pentru ca mi-ar fi de mare ajutor o parere directa.
Pupici!
Dana
Buna,
Am fetita la gradinita Joe de aproape 2 ani...acum suntem in grupa mijlocie...Mie mi-a placut foarte mult. Educatoarele sunt extrem de dragute si iubesc copii, atmosfera e vesela si invata o gramada de lucruri...Fetita mea e inscrisa la dans intensiv si am avut pana acum 2 spectacole organizate, undeva intr-o sala a MAI, cred....Mancarea e ok, au program prelungit (pana la ora 19,00), din cand in cand vine teatrul de papusi la gradinita (ei pana acum n-au plecat la teatru), vara ii scoate afara...
Ce sa-ti mai spun? Singurul punct asupra caruia eu am inima indoita este tariful...600 de lei taxa + 12 lei/zi contributia de hrana....Daca mai vrei sa stii ceva, scrie-mi in privat.
Roxana
Buna ziua Dana,
Si noi suntem la Joe in grupa mare.
Cateva dotari: Dormitor separat, camere pentru desfasurarea activitatilor, sala separata pentru dans, sali pentru desfasurarea activitatilor optionale, bucatarie proprie, sala de mese. Terasa.
Bucatareasa care gateste zilnic. Paza.
Primesti un fel de raport saptamanal cu activitatile pe care le desfasoara copilul. Educatoare ok; copii sunt supravegheati.
Vissa are dreptate ca pret: 600 RON + 12 RON/zi mancarea.
Daca bugetul iti permite...recomandam.