Comori de nov-dec 04 (168)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
roserbina, poate ca o sa-i fie putin greu fara bianca, insa o sa aibe un super avantaj, cunoaste educatoare, o sa mai ramana sic eva copilashi pe-acolo si la anul...deci tot e in super avantaj...daca-l ducai de la anul singurel era mai rau...
andreap, ma bucur ca sunteti bine sia bia astept we sa ne revedem
noi suntem un pic muciosi..a.dica ruxi...dar de la printeseala i se trage...ca ea sta numai in maneca scurta, fara ciorapi pe ea, cu fuste sau rochii scurte chiar daca-s 24 de grade in casa pe jos tot parca-i frig...asa ca o sa-i iasa pe nas fitzele de printesa dezbracata
va pe toate si pe copilashi
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andreap spune:
Miria,azi merg..cred.Ptr.ca mai am o programare la herghelegiu,pe 29 si una la Iosup,pe 5..la toate 3 nu am bani sa merg..trebuie sa aleg 2 din 3..deci inca oscilez intre Albu si Herghelegiu
..cum ar fi spune Roserb"esti dusa mai Doamna.."
..chiar asa,ptr.ce era
pus de tine????Daca stii ceva ce ma poate ajuta sa ma hotarasc...
Aime,sa-ti traiasca sotul!Nu-l clonam???
Sa va zic boacana de dimineata:am cazut pe scari..era ud,ma uitam dupa altceva..direct pe fund..mi-e o frica acum!
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
miria_cristina spune:
Mai, nu esti atenta deloc!!
Dr. Albu este foarte bun. Eu am mare incredere in el!
Si, cand am fost gravida, mi l-a recomandat o doctora in care iarasi am incredere mare.
Doar ca este mofluz. Sau yo stiu cum sa spun?
Explica tare greu ce vede el acolo. De multe ori plecam fara sa-i mai pun intrebarile pe care le avem in minte.
Acuma, fie vorba intre noi, la cate cazuri are si la cate gravide vede pe zi cu n probleme, este normal sa fie saturat. La mine era problema ca eram la prima sarcina si, normal, ca nu stiam unele chestii si imi era teama de orice.
Totusi, se stie ca este unul din taticii geneteticieni de la noi. Si sigur, ti-ar da un raspuns convingator.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
bits spune:
mey nici eu nu ma pot plange de al meu sot,nu e de 5 stele dar ma ajuta.zilnic seara le face baie la copii,el are grija de Ken cand mananca si eu de Amon,cand s-au terminat rufele de spalat iar eu sunt ocupata le ia si le intinde iar dupa cina are sarcina de a spala farfuriile.la cap curatenie daca nu e impins de la spate nu face nimic de unul singur.
la noi Ken e fan carti si cantece.in fiecare seara inainte de a face nani imi aduce cate o carte sa o citim.cate odata ma mai fofilez si il pun pe el sa-mi spuna o povestechiar imi place caci relateaza exact firul evenimentelor.mai face greseli de genul"vezi la mine"(ma vezi pe mine) dar speram ca anul asta dupa inca o vacanta de 3 luni in Ro sa se corecteze.
astazi am fost la controlul de 3 ani:101cm, 17,2kg fara nici o carie,dezvoltat normal d.p.v fizic si intelectual.
mey spuneti-mi ca sunt nebuna:imi cam fac griji ca nu i-am vazut putica lui Amon sculata intr-un an decat de vreo 3 ori.o fi normal?ati mai fost vreo una in sit asta?(ma ref la mamicile de baietei)
roserb spune:
Aime, multa sanatate, sper sa fie bine!
Miria, problema invatamantului este unul din motivele pentru care as emigra si maine! Asa debandada a ajuns sa fie aici , si din pacate nu se intrevede nimic bun pentru urmatorii ani. Nu inteleg ce era rau in sistemul de pe vremea noastra, cand se dadea un examen ca lumea in aceleasi conditii si intrai sau ba, mai clar nici ca se putea!
Andreea, fii atenta , doamna, cum sa cazi pe scari?!?!? Bine ca ai cazut in fund si nu ai patit nimic!
Cat despre eco, daca mai oscilezi mult, pierzi programarea de azi deci alegerea e facuta! Iata ce simplu a fost! (oricum, dusa tot esti!
)
Doamnelor, nu mai am chef sa lucrez nimic aici din moment ce ma pregatesc sa plec, imi bate auditul la usa si n-am nici un elan sa fac hartiile...
Roxana&Co
roserb spune:
quote:
Originally posted by bits
astazi am fost la controlul de 3 ani:101cm, 17,2kg fara nici o carie,dezvoltat normal d.p.v fizic si intelectual.
mey spuneti-mi ca sunt nebuna:imi cam fac griji ca nu i-am vazut putica lui Amon sculata intr-un an decat de vreo 3 ori.o fi normal?ati mai fost vreo una in sit asta?(ma ref la mamicile de baietei)
Bravo, e maricel Ken (se vede si in poze de altfel), si ma bucur ca stati bine la capitolul dintisori, la noi e jale din pacate...
In privinta cealalta, fi-miu a avut mereu "hiperactivitate" in zona
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Roxana&Co
mikimi spune:
Andreea bafta la doftor si nu trebuie sa mai repet si eu, ai grija de tine ca nimeni nu poate s-o faca pt tine.Mariuca e mortala cu banutii.
Miria si la noi jucariile sunt impartite, acum Alexander mi-a facut sarcina mai usoara cu preferinta lui exclusiva pentru Thomas, asa ca absolut toate sunt in saci dupa canapea, iar sufrageria care e si camera lui e o retea intreaga de sine, gari, ce mai Island of Sodor.
Despre carti..inainte de gradi nu asculta nici macar 1 minut povestile, poezii nu stia decat pe cele pe care i le spunea matusi-mea(bona lui) in maghiara, iar desene animate ioc.Nici bune, nici rele.De cand cu gradinita, cetesc in fiecare seara cel putin de 3 ori Alba-ca Zapada si o data alte 2-3 povesti- eu il pun si pe Yannis pe gennunchi cu fat la mine sa aiba impresia ca vb cu el si asa sta si el cuminte- si uite ca uneri ii pot impaca pe amnadoi-aviz Dama si Miha pentru putin mai tarziu- , poezii le repetam pe cele invatate la gradi ca mi le dau la sf sapt impreuna cu toata programa pe sapt ce a trecut, dar in general le recita el la baie sau pe oala neincetat.
Bitsule tine-ma si pe mine la curent cu prietena ta care face fetita cu "ajutorul" doctorului.Vin si pana acolo daca e de succes.
A observat Alexander ca daca arunca cu obiecte in sus si tipa, fra-su se bucura si rade in hohote, deci actiunea de joaca impreuna de la baie s-a extins si in casa, acum e o chicoteala continua dupa ce vine alex de la gradi, atat doar ca uneori uita ca are voie sa arunce numai cu jucariile mici de plus si mai da si cu cate o masinuta sau cu un trenulet in sus si eu mor si invii pentru televizor sau alte obiecte fragile din casa.
De la un timp am inceput sa ma inteleg foarte bine cu Alex, ma asculta, singurul lucru important totusi e ca nu din prima.Daca ii zic sa iasa din camera mea ca tipa prea tare sau face prea mare zgomot cu locomotivele lui imi zice: stiu, ies acum.Si ma trage o tura de camera.Eu ii repet , el imi zice stiu si mai rastit, dupa care se uita la mine, asteapta sa tac, dupa care zice triumfator: acum ies.Si imi face favoarea si iese...Si de cateva ori, fara sa zic eu nimic , cand plangea Yannis si eu eram la mancare sau faceam ceva care nu suferea amanare, s-a dus la el si i-a zis: taci Yannis ca vine mami acum.Numai ca sta doar 2 secunde, asta mic se insufleteste ca in sfarsit a venit cineva si la el, se potoleste si cand pleaca Alexander plange si mai tare.
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
miria_cristina spune:
Ei, noi am adunat mai multe motive pentru care am pleca.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
bits spune:
Aimee sanatate multa sotului!tinem pumnii sa iesiti cu bine din impas.
Andreea sper sa nu fi patit Sara nimic!tinem pumnii si la voi fetelor pe maine la control!sa veniti cu vesti nu bune ci fff bune!
Rosebina pai si Ken cam tot in categ cu hipersensibilitate e si de aceea imi fac probleme la Amon.aaa si nu m-a pisat niciodata in jet cum se intampla la Ken cand ii schimbam pampersul.ufff sper sa-mi iau de grija sapt viit dupa controlul de 1 an.
Miki esti prima pe care o instiintez daca o sa fie cu funditza la prietena mea!ea imi spune ca stie 3 cazuri in care s-au nascut fetitzele mult dorite,eu ma cam indoiesc dar din cate am mai auzit cica dupa 2 sarcini de baieti organismul se schimba si fetele sunt mult mai usor de conceput.oare????