Comori de nov-dec 04 (168)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
am citit tot dar nu mai apuc sa scriu...
m-ati distrat cu stransul banutilor...si ai mei au pusculite separate pentru lei/dolari/reali alex e f bun si desi mai zice din gura ca nu-i cumpara ruxandrei nimik din banutii lui cand este la magazin ii ia si ei mereu ceva
ea in schimb vrea sa-i "fure" mereu din banutii lui din pusculita si sa-i puna la ea
va pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andreap spune:
Try,am ales..daca ramane fetitza:Sara si al doilea nume il alege nasa,va fi ori Elena ori Nicole...acu' pe tatic nu l-am consultat
Mariuca strange banii,da' tot la mine ii aduce,cica' mami tine-i tu,sa nu-i pierd..'.
In rest,suntem bine,sanatosi...
Pupici
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
miria_cristina spune:
ANDREEA - Ai fost la Albu?
Cum ti s-a parut tipul?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aime/aime.jpg)
aime spune:
quote:
Originally posted by try
Miria, io un singur barbat in viata mea am pomenit care sa se ocupe de copil asa ca o mama, sa faca activitati, sa duca copilul colo si colo, sa-i faca baie (el ii face baie, nu mamica, de cand era mica si acum are 5 ani fetita), face curatenie ca la carte cu sters prin toate cotloanele posibile etc. Doar ca nu gateste si spala.
Si cu al meu se fac 2
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Nici Vladut nu sta sa-i citesc, dar poposeste la fiecare pagina si-i descriu fiecare imagine ca si cum i-as povesti, apoi, la sfarsit zice " hai, acum asculta-ma tu" si imi reda iar fiecare imagine cum a retinut el. La filme sta neclintit, aseara i-am pus Veronica si s-a uitat, comenta... cum ta-su e fan Stapanul inelelor, vreu sa va zic ca a urmarit pe sarite, dar se uitau amandoi si el spunea ca e un "film fumos cu loboti,mami". Poezii, spune doar cand are chef, uneori are chef de cutiutele muzicale (si o tine asa toata ziua, punandu-ma sa le cant si eu...), alteori de muzica de "concet"...alteori vrea doar sa stea cu masinile lui, sa puna benzina si sa "pateaca (plateasca) la casa" sa foiasca telecomenzile (ca nu mai stiu acre si ed la ce masina sunt). Asa ca am scapat de sortat jucarii, cum faceam pana acum, el si le alege zilnic, cu ce are chef sa se joace. Si ce a invatat singur, fara sa-i impunem...daca vrea sa se joace cu ceva care e strans intreaba, "am voia sa iau si sa ma joc cu Fulger" (de ex, ca tocmai ma intreba). are o maie ptr a aranja si alinia masini, baterii, sper sa fie ordonat, desi e prea devreme sa ne dam cu parerea.
Fetele de cookie si sabinuta mai stiti ceva?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
quote:
Originally posted by aime
[quote]Originally posted by try
Fetele de cookie si sabinuta mai stiti ceva?
aime siVladimir
Buna dimineata!
Nici la forumul de pe Galati nu a mai dat nici un semn de viata dar avem o prietena comuna si din cate mi-a zis ea sunt bine. (speram ca asa si este)
Elena & Denisa
NOI
roserb spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
ROXANA - Bine ca mi-ai zis cum sa procedez! Sa incerc sa merg acuma sa vad daca ma primeste din primavara sau merg direct in martie pregatita? Adica dau plicul si astept sau dau si copilul?Ca nu stiu!
Deci, mai pe larg
![](icon_smile_big.gif)
Daca e o chestie pe lume pe care o urasc cu adevarat e porcaria asta cu spagile in gradinite /scoli. Numai cand ma gandesc cum se vor desfasura lucrurile la scoala, ma ia cu ameteli. Iar mizeria asta cu examenul de capacitate, la care se iau in considerare mediile din clasele 5-8 luate cu sarsanale de cadouri, ma scoate din minti. In primul rand pentru faptul ca ii creezi unui copil poate mediocru (cu parinti cu bani),parerea falsa ca e f. destept, apoi la liceu o ia in freza, si, cel mai important, ca ii reteaza sansele unuia chiar destept dar fara posibilitati de a ajunge intr-un liceu asa cum trebuie.Na, hai ca am divagat, dar sunt in pline spume dupa ce am auzit de "taxe de intrare" la scoli din centru de 1000 E (de ce, nu pricep, ca , banuiesc ca sa inveti sa scrii si sa socotesti primele 4 clase e perfect realizabil si mai aproape de casa
![](icon_smile_big.gif)
Aime, bravo pentru asa sotz! Sa-ti traiasca!
Try, haioasa foc pasareasca lui Alex, si buna ideea cu raspandirea jucariilor prin casa!
Mihnea se plangea ieri ca nu se joaca nimeni cu el la gradinita,iata ca isi spune cuvantul diferenta de varsta dintre el si colegi!De varsta lui mai sunt doar 2 fetite in grupa, dar ele sunt acceptate in gasca fetelor, pe cand el, fiind baiat, nu!Rstul au peste 5 ani si majoritate au 6. Azi am facut investigatii si educatoarea zicea ca e foarte iubit, dar , din contra, nu e el dispus sa sa joace cu altii de multe ori. Asa ca, probabil adevarul e pe undeva la mijloc. Am observat ca, daca cineva il respinge o data , tine minte si apoi se comporta si el ciufut, asa ca probabil asta o fi si la gradinita. Ei, la anul se vor schimba lucrurile, educatoarea lor va lua copii mici, si probabil va fi mult mai stapan pe situatie.Probabil ca o sa avem o perioada neplacuta cand se va trezi singur fara Bianca, parca vad ca nu scapam de plansete.
Andreea, bafta la eco!
![](pupic.gif)
Roxana&Co
miria_cristina spune:
Hai, mai, nu mai vorbiti de tatici model!
La noi, cand are vreo scapare sotul si incearca sa-i dea sa manance Damianei, asta ii replica: " Nu tu, mami!"
La inceput, cand era micuta, primise tot felul de sfaturi sotul meu, de la taticii cu copii mai mari. Si il vedeam ca-i face baita. Acuma, insa, tot pe mine cade chestia asta. Si adunate toate te obosesc foarte tare chiar daca par lucruri marunte.
In fine, hai, sa nu ma plang de cu zori!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aime/aime.jpg)
aime spune:
quote:
Originally posted by roserb
Aime, bravo pentru asa sotz! Sa-ti traiasca!
Multumesc Roxana, acum chiar suntem intr-o cumpana (de sanatate) si ne rugam sa fie bine.Is un pic ravasita, da incerc sa fiu optimista.
miria_cristina spune:
AIME - Sanatate multa si optimism!
miria_cristina spune:
ROXANA - Multumesc mult pentru ponturi1
Pai, cine sa mai invete daca s-au scos examenele, treptele...?
Ba mai au si manuale optionale, iar programa se schimba de la un an la altul.
Nici profesorii nu mai stiu ce sa le predea.
Cum sa mai fie stimulati daca n-au punctaje dupa care sa-i notezi si standarde dupa care sa se ia?!
Imi este tare teama de evolutia copilului intr-o tara fara invatamant!
Pentru ca, l-a asta s-a ajuns! Degeaba se fac speculatii in stanga si dreapta. Asta e realitatea!