Comori de nov-dec 04 (168)
Raspunsuri - Pagina 15
miria_cristina spune:
FELIS - Chiar daca iti place ce faci tot nu merita sanatatea ta atata efort.
Ai grija!
Inteleg sa muncesti non-stop pentru firma ta, dar pentru firma altuia, chiar daca te plateste bine tot nu renunta la SOMN.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
FELIS spune:
quote:
Nu uita sa mananci regulat (caci de muncit tot atat muncesti, nu-ti fura din timp mancatul), adica la timp si cat de cat echilibrat (fara carente) si sa dormi macar 6 ore/24h. Sau daca faci economie la somn cateva zile, permiteti luxul de a dormi mai mult in urmatoarele 2-3 zile.
Daca nu tii cont de treburile astea, mai devreme sau mai tarziu ajungi cu probleme permanente si nu uita ca unele probleme nu-s reversibile (cum este diabetul).
TRY... de asta cu diabetul.. da... asa e... mai ales ca am si antecedente in familie...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
bits spune:
da-o naibii mai Felis!cum 48 de ore?!si auzi la ea:"am dormit 30 min!".acum inca esti tanara si organismul face fatza cat de cat la nesomnul asta dar ai sa vezi tu repercursiunile peste vreo 10-15 ani.cum nu pretuiesti tu frumusete de chip?!offf grea meserie ti-ai mai ales mai mama!
Miria nu te sperii dar in cazul meu cam asa stau lucrurile,inainte slabeam fff usor si acum uite
FELIS spune:
quote:
Originally posted by daniela_sb
Felis, prin ce frumoase locuri ai umblat. Ai grija si pe Mihaitza.
Da .. frumoase... pacat insa ca a fost timp putin.. si programat de altii ... ca la armata...
OTILIA... da.. aceea in care apare o singura lebada nu e facuta de mine...e de coleg..
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by daniela_sbquote:
Originally posted by andreap
Daniela,sa inteleg ca-i ROZ funditza???Felicitari mamico!
Da da, ai dreptate, ROZ funditza... am omis roz ca la mine tot ce-i cu funditza ii fetitza... gandire de mamica de baiat.
19+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
DANIELA... sarcina usoara... si fetitza sanatoasa...
www.felis.ro
FELIS spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
TRY - Mi-ai dat idei bune. Chestia cu targurile nu credca pot s-o aplic pentru ca strainii nu mai cumpara de mult de acolo din cauza de nesimtire la romani. Sunt preturile uriase nu mari.Mai repede ii vezi ca se opresc la vreun Antique si cauta ceva decat acolo, sau la Muzeul taranului roman
MIRIA... am vazut si eu de cata pricepere si rabdare dai dovada... tare frumoase sunt...
www.felis.ro
FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
da-o naibii mai Felis!cum 48 de ore?!si auzi la ea:"am dormit 30 min!".acum inca esti tanara si organismul face fatza cat de cat la nesomnul asta dar ai sa vezi tu repercursiunile peste vreo 10-15 ani.cum nu pretuiesti tu frumusete de chip?!offf grea meserie ti-ai mai ales mai mama!
Amon si Kenzo
BITS Avand in vedere ca am inceput cu dormit 2 ore pe noapte inca de acum... 20 DE ANI ...nu stiu cat mai tine... dar am si nopti dormite... nu e chiar non-stop... A.. sa stii ca nu exagerez cu 'de acu 20 de ani... Aveam 13 ani cd am constatat ca desi la scoala eram de 10 in carnetul de note... eu de fapt... la o clasa f buna... as fi fost undeva ... la coada... si am inceput in vacanta dintre clasele 7-8 sa ... recuperez.. toti anii... Apo la liceu faceam naveta cu.. trenul, 3 zile orele incepeau cu matematica... unde daca veneam cu trenul de ora 7.30 intarziam 5 min si ne punea absent... nu accepta nici o explicatie.. si nu le motiva... Asa ca trebuia sa ma trezesc la 5 sa plec cu trenul de 6... sa nu intarzii 5 min la ora.. Acasa ajungeam la ora 17-18... pana mancam. imi trageam sufletul.. la ora 20 ma apucam de lectii... si daca aveam si cate 7 ore a doua zi... in general ma culcam la ora 2-3 si ma trezeam la 5... ca doar plecam la tren... Aveam insa vacantele cd dormeam..
la baietii frumosi... si la mama care se plange de kg in plus.. care nu stiu unde sunt
www.felis.ro
FELIS spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
FELIS - Chiar daca iti place ce faci tot nu merita sanatatea ta atata efort.
Ai grija!
Inteleg sa muncesti non-stop pentru firma ta, dar pentru firma altuia, chiar daca te plateste bine tot nu renunta la SOMN.
in teorie.. stiu si eu toate astea.. si ma crezi ca m-am saturat?... Simt ca nu mai pot... dar nu prea am de ales... cd vad ce cheltuieli sunt... Iar la servici... chiar nu merita nici dpdv al salariului... In fine... sa vad ce va mai fi in urmatoarele 2 saptamani...
www.felis.ro
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
noi ne luadam cu o noapte de cosmar, ruxi s-a simtit tare rau, a durut-o si burika nu numai gatul, mucisorii i-au trecut...azi dim cand s-a trezit parca nu mai era copilul care bolise toata noaptea...azi s-a simtit chiar binishor...insa acum a venit iarasi noaptea si am emotii sa nu se repete
va pe toate, am citit cam din 2 in 3, am vazut ca felis a fost f activa astazi si ma bucur
Duminica placuta tuturor
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Otiliav spune:
Felisule stii ca ne place cand esti activa dar eu zic mai bine fugi la nani chiar si daca nu ai chef. Eu daca-mi iau puiul in brate e ca un somnifer, in scurt timp adorm. Sper sa dormi bine.
Bai ce ma enervati cu dietele acestea. Eu nu pot sa tin nimic pentru ca la pranz mananc la cantina si nu am mereu de ales chiar si pentru un regim disociat imi gasesc destul de greu combinatiile uneori.
Azi am mers doar 3000 de pasi, dupa care am mers la o prietena si ce credeti mi-era o foame de lup si a pus pizza la cuptor, asa ca pizza am papat la greu. Si maine iar in vizita, greu sa te abtii. In schimb am reusit sa ma abtin, nu am mai cumparat nimic dulce de cand am venit aici, si-mi face placere ca se golesc rezervele. O sa raman in final in casa cu porumb de floricele de facut si dulceturile facute de noi. Acum bag alune ca am citit ca astea ar merge sa-ti potolesti putin foamea. Si in rest ceai la greu si apa. In casa nu mai am decat peste si zau daca imi pare rau, asta pentru ca la servici am mai avut pui sau o feliuta de carne de vita, chiar si niste chiftelute intr-o zi ca nu aveam alta optiune dar nu stiu din ce carne erau, sigur o combinatie. Eu mi-am propus sa scap de 5 kg in trei luni, asa ca incetisor merge treaba.
Ana a facut iar niste bubite pe piele, s-a inrosit in obrajori si intr-o ora a aparut prima, la scurt timp a doua si am venit repede acasa sa-i dau antidotul. Doarme si se pare ca se retrag. A baut la prietena mea niste lapte cu paiul dar in pai erau niste granule care creeaza gust de capsuni, sunt aproape sigura ca de la granule i se trage .
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana