*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (130)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

FETELOR UNDE SUNTETI?
VREO VESTE DE LA STANCUTZA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

tina, ce vorbesti?! esti foarte simpatica in pijamaluta ta, sunt haioase pozucile! sa-ti mai faci! chiar imi spunea vara-mea, zilele trecute (fetita ei are aproape un an) ca i-ar fi placut sa aiba mai multe poze gravi, ca acum regreta chestia asta.
azi cred ca ma bag si eu un sedinta foto, ultimele poze cu burtica dateaza din saptamana a 37-a.

irina 41 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

alexia imi pare rau ca te-am suparat cu povestea elias .. cum am mai spus .. nu am de ce sa infloresc sau sa mint .. ori sa fi fost eu asa ghinionista si sa fii nimerit intr-o perioada mai nasoala??

sincer, am un gust amar dupa elias .. dar sunt fericita ca suntem bine si ca bb este sanatos si acasa langa mine!

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Ma bucur tare mult ca sunteti bine, am vazut pozicile si ai o fata frumoasa foc, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa. Nu am pus nici o clipa la indoiala ca nu spui adevarul, Doamne fereste, am zis asa ca nu mi-a picat deloc bine vestile astea naspa, asta este nu prea am de ales in momentul de fata.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

tina sunt super pozele!
toate fetele.
elenuta ai zis ca ai dat 2 mil si te-a bagat la rezerva.2 mil pe zi sau doar 2 mil?ca ma bate rau gandu sa aranjez ceva cu dr de acum.sau cu cine sa vb?

gabrittza 37sapt+Daria Maria
AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

alexia si tu tot la elias?

AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

sa va zic ceva ca tot nu e sotu meu acasa.la inceput cand am bagat netul acasa sotul bombanea ca stau toata ziua pe forum ca altceva nu am de facut,ca ce tot vb cu fetele,alea,alea.......
si de vreo 2 zile cand fac o pauza scurta si las forumul deschis il prind ca pe furis citeste ce scriem noi pe aici,si se uita sa vada cum functioneaza,cum intru,unde ma uit sa vad daca a nascut cineva,cum si in ce fel.si ieri cand mi-a raspuns elenuta referitor la elias incepuse sa ma intrebe dc nu putem merge la alt spital.
concluzia?FETELOR CU ODISEEA NOASTRA AM ATRAS SI BARBATII!!!!
acum sunt sigura ca va intra el pe forum cat voi fi in spital si ma va tine la curent cu ce se intampla pe forum!

AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata, fetelor! Ma rog, spre pranz. Eu sunt super prinsa de ieri. Mi-a cumparat Dani 3 jocuri CSI si sunt disperata. L-am inceput pe primul si nu am putut sa il las din mana. M-am culcat la 2 azi-noapte. E super! Mama denaturata ce sunt! Dar macar daca Mariuca tot nu vrea sa iasa, sa ne cunoasca, atunci profit si eu cat pot de clipele in care mai am burtica si ma pot misca oarecum in voie.

Am zis ca o sa pun si eu poze cu ultimele gadget-uri... incerc azi.

Mai am de citit aproape un capitol, dar eu zic ca o sa ma misc repede.

In primul rand.... Anca Diana si al ei pretios Calin Alexandru, sa fie intr-un ceas bun! Sa aveti parte numai de fericire din partea gazei mici, iar voi sa va iubiti la fel de mult ca si pana acum! Felicitari!

Si am citit ceva si de Stancuta, e cumva in spital deja, cu contractii? Am vazut ceva in capitolul asta... sa speram ca e ok. Oricum e mai mult decat la termen, ca parca are dpn saptamana viitoare.

Beinazutza, ce facem iar ne intalnim miercuri?? Ai vreo sansa pana atunci sa nasti? Ca eu nu am!!!!!

Irinouka, eu am decis! Ne incuscrim, ca e clar ca cei doi smecherasi au ceva in comun inca de mici! Dar macar Rares sa fie cu o zi mai mare, acum pe bune! Bine, merge oricum, dar asa, ca chestie! Ce zici? Nu de alta, dar azi e dpn-ul meu, am terminat si saptamana 40. Pe al lui Miri nu l-a vrut, l-o vrea pe al meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Gabrittza sa stii ca si sotul meu face exact la fel. Ma intreaba ce mai fac fetele, cine a mai nascut, ne uitam impreuna la poze...de unde la inceput comenta ca stau pe forum...cred ca a inteles si el ca e de un real ajutor, mai ales dupa ce am inceput sa-i spun ca am gasit raspuns la multe intrebari aici.
Asa ca va mai o data si va multumesc ca existati.

37+ Razvan Gabriel

AMR 3 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

alexia si tu tot la elias?

AMR 3 SAPTAMANI?

Si io tot la elias. Ai nr de tel trecut pe adresa comuna sa-l iau si eu?

Tina ce burtica mica ai fata de a meaaa. Arati f bine

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

mesaj nou de la stancutza!

"DILATATIE NEMA, CONTRACTII, NU PREA, BEBITA NU E COBORATA IN BAZIN. O SA INTRAM LA CEZA IN CURAND. MI-E PUTIN FRICA, DAR E MAI BINE ASA PT BEBE"

irina 41 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput