Ati primit asa ceva pe mail?

Ati primit asa ceva pe mail? | Autor: Eftimie C.

Link direct la acest mesaj

Am primit (ca multi dintre voi, cred) un mesaj cu titlul:WORLD CUP 2010 FREE LOTTERY,HEADQUARTER, UNITED KINGDOM, in care sunteti anuntati ca ati primit nu stiu ce premiu si ca trebuie sa-i contactati pentru a va da instructiuni.
As vrea sa stiu cum pot face ca sa nu mai primesc astfel de mesaje, nedorite?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

inteleg ca nu e sufiecient sa-l faci SPAM?
Eu asa fac atunci cand primesc astfel de mesaje....

cu Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Draga mea, daca as sti l-as face SPAM.Problema e ca nu ma pricep la calculatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Carmen deschizi emailul,te duci in Inbox si undeva acolo ai niste casute unde scrie Delete,Spam,Mark,Move...

Ana Maria,Paul si mama Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Si eu primesc regulat mesaje de genul asta, ca am castigat la loteria UK sau din Canada o sa incerc sa le fac spam sa vad daca reusesc ca si eu i-mi prin urechile in ale calculatorului

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Carmen, poti gasi in index-ul sectiunii un topic despre e-mail-urile nesolicitate!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellu spune:

ciau, sunt nou pe forum dar sper sa te ajute sfaturile mele. Trebuie sa intri in mail la options si acolo trebui sa ai Spam Protection sau ceva de genul asta si iti setezi protectia mailului cum doresti. Alta varianta ar fi sa intri pe siteul respectiv si sa anulezi sa iti mai trimita mailuri dar este destul de greu asa.

Mergi la inceput

Multumesc tuturor pentru sfaturi .Voi incerca sa le pun in practica si sper sa nu fac prostii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubi1980 spune:

HY!Si eu primesc asemenea mesaje.Intr-adevar trebuie sa-ti activezi spam dim mail option, dar cu el activat tot se mai primesc mailuri ciudate gen loterie sau spam medical sa cumperi anumite medicamente.De multe ori cei care trimit asemenea mailuri colecteaza adresele de email de pe diferite site-uri unde ne inscriem pentru diferite informatii, apoi se vand la alti smecheri pe mii de dolari si uite asa apare spamul. Ar trebui sa folositi un utilitar anti spam. Eu folosesc Spam pal. Sta intre clientul de e-mail si serverul de e-mail si marcheaza mesajele spam cu cun cuvant ales de voi. Nu trebuie in nici un caz sa va dezabonati, pentru ca in acest caz spam-arul vede ca adresa voastra de mail e activa si citita si nu faceti altceva decat sa primiti si mai multe.

Mergi la inceput

Multumesc Iubi!Eu nu ma prea pricep la chestii din asteaAm notat denumirea si sper ca sotul sa reuseasca sa rezolve
Catalin multumesc si tie!Adevarul ca nu prea am intrat la subiectele despre calculatoare, dar merg sa bantui si pe acolo

Mergi la inceput