Medeea e foarte bine ca bebe nu e afectat si ca au iesit bine analizele;probabil tensiunea e oscilanta ca la mine.
te
ai grija de tine si fara sare cum ti-am mai zis si eu si alta
raluca,
35+
Sonia Andreea
Medea asa pateam si eu, in ultimele 2 sapt de sarcina trebuia sa merg zilnic la spital pt control si de cate ori imi luau tensiunea la spital era buna de credeam ca e stricat aparatul nostru.intr-o dupamasa am mers la medicul de fam sa imi ia tensiunea si atunci am avut 15/90.
Mie mi-a zis dr ceva de genul ca elimin proteinele prin urina si ca trebuie sa mananc multe lactate pt a reface nu stiu ce.........ca nu mai retin, am primit regim si mi-a zis sa nu reduc consumul de apa......sa beau de cate ori imi este sete.
Cu lactatele nu prea a mers caci mi se facea rau de la ele.
Ada
12+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
Ma confrunt cu aceeasi problema depistata din sapt 24 (acum am 29); in plus, cu proteinurie in cantitate mica la sumarul de urina. Cea mai mare valoare a fost 160/105, dar avand in vedere proteinuria am inceput imediat tratament, plus regim complrt fara sare si cu putine proteine, respectiv fara carne. Tensiunile nu coboara sub 130/85, am si edeme dar imi dozez proteinele urinare saptamnal si, daca va interveni vreo agravare, voi fi internata pt evitarea preeclampsiei.
E bine Medeea ca sumarul de urina e ok dar trebuie repetat saptamanal. mananca fara sare, e f important si fii atenta la miscarile lui bebe
naty 29+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png