Mamici de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
M&M spune:
quote:
Originally posted by truli-luli
Buna ziua fetelor!
Bobitamica vad ca mai este cineva care nu a scapat de greturi. Ce-i drept eu nu vomit f des dar nu pot sa mananc, asa ca eu deocamdata sunt pe panta descendenta cu kg, am ajuns la -4Kg la 12 saptamani se sarcina. Abia astept sa treaca perioada asta ca apoi sigur o sa recuperez
Am o rugaminte: trimiteti-mi si mie va rog contul de mail si parola, am nevoie de formularul pt instiintarea angajatorului. Multumesc mult
Cami siANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
Truli, ti-am trimis PM!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
10+
truli-luli spune:
mcoca, boticelina, cristina_26 

va multumesc din suflet pt mesajul prompt
AnnaBaby asemenea 
Sunteti niste inimoase fetelor, multumesc
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
bobitamica spune:
Truli..si eu la inceput am slabit,si acum sunt destul de trasa la fata ...si sunt destul de palida,dar o sa trecem si peste asta..eu maine intru in 14 sapt.deci practic cred ca intru si in 4 luni dupa tabelul pe care l-am vazut aici la fete.
Boticelina..o sa fii foarte sexi cu pantalonasii...nici mie nu-mi plac astia de gravi..peste toata burtica...
Eu va salut pe toate 
Fetelor va rog din suflet sa imi spuneti si mie parola la mailul comun ca am citit ca ati postat diverse lucruri interesante.
bobitamica
+13
AnnaBaby spune:
Bobitamica trebuie sa-ti activezi mesajele private (PM) - vezi ca in partea stanga a ecranului ai rubrica, intri si le activezi. Dupa aceea iti trimit userul si parola pe PM.
Anna
14+
AMR 26
vinebarza
bebe
ankalaura spune:
Salut fetele. Nu am citit nimic din urma, dar am o mare dilema.
Am fost azi la dr B cu bitestul (despre care dr T nu a zis nimic alarmant), iar dr B ma trimite la amniocenteza fara sa ma trimita si la TT (dr T m-a intrebat daca am facut si TT - nu am facut decat BT)
Ca riscul rezultat la mine in grafic de 1:257 este mare pentru itnervalul 1:380-1:200, ca e prea aproape e 1:200, si ca daca nu aveam 33 de ani nu ma trimitea, samd. Desi in buletinul de la Medlife scrie ca riscul este SCAZUT (sub valoarea de cut off de 1:250 si sub valoarea pragului de amniocenteza care este 1:200) De asemenea, pe interpretarea de la Medlife scrie ca riscul de varsta este SCAZUT, si anume 1:545.
Acuma ma pregatesc sa il sunt pe dr T, dar voi ce parere aveti?
Nu mai zic ca analiza in sine costa vreo 12 milioane..,.
Anca
16+
MIKYCRIS spune:
fetelor stiu ca ce voi spune acum este off topic dar am o mare-mare rugaminte la voi// am o prietena virtuala care este si ea gravi si scrie la odisee si spune ca fostul sot ia furat copilul de langa ea din Franta,a deschis un subiect la discutii generale //va rog mult daca o puteti ajuta cu un sfat ori cu o idee,eu va raman vesnic recunoscatoare.scuze inca o data pt off topic.
17+
MIKYCRIS
AnnaBaby spune:
Ankalaura eu zic sa ceri parerea unui al treilea medic. Eu m-am lamurit cu doctorii astia - unul zice intr-un fel , altul in alt fel. Parca ar vorbi despre lucruri diferite.
Anna
14+
AMR 26
vinebarza
bebe
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by mcoca
Cami, statul ii incurajeaza sa faca >2 copii, cu diverse chestii: al treilea copil este parte intreaga la impozit (primii 2 numai 1/2), iar alocatia + indemnizatia de concediu parental este mult mai mare la al treilea copil. Pentru primii 2, ti-am zis, mai nimic, si in plus depinde de resurse (noi de ex sa vedem 0 alocatie sau ajutoare), la al treilea nu mai depinde.
Iarasi, femeile care castiga salariul minim, adica 900€, cand fac un calcul cat le costa bona, ca daca are sotul salariu mare nexam cresa, prefera sa ramana acasa, ca e mai rentabil, macar primeste ceva pentru concediu parental, cat de putin e si ala (aprox 400 pentru 2 copii) + profita de copii. Bona te costa 450 pentru un copil (atat e la Lyon cel putin). Ei si daca tot sta acasa il mai face si pe al treilea, al patrulea :). Femeile care lucreaza (si au salarii ok) au rar 3 copii.
Oana, aici toxo se face lunar, ca in caz de infectare sa poata actiona rapid.
_
Vicky17+
Bebele casei
Mcoca, multumesc de raspuns..... nu stiam ca se face tratament pt toxo ..... e bine totusi .... o sa vb in februarie cu dr.Pupici
oana silvia
Didi81 spune:
ankalaura, in primul rand eu zic sa nu te alarmezi. Am auzit de multe cazuri in care bitest sau triplutest au iesit prost cand defapt totul era ok. Acum depinde de ce vrei tu, daca vrei sa pastrezi sarcina indiferent ce ar fi, atunci nu are sens sa faci amniocenteza. Eu una cred ca nu ai nici o problema si ca o amniocenteza doar ar confirma acest lucru; nu zic nici sa faci, nici sa nu faci, ci depinde cum simti tu nevoia ![]()
Didi
15+
bujo spune:
Ankalaura nu stiu sa te lamuresc. Nici eu nu fac testele astea, cat despre amniocenteza nici nu mai vorbesc.
Mada eu nu ma refeream la Onyx ci la alta terasa mai micuta dar daca tot ai pomenit piti incerca si acolo desi stiu ca e cam scump. totusi am inteles ca au si alta sala nu numai cea mare. Ai putea incerca si la Ciric la ciuperca, am inteles ca e super dragut acolo si nu e foarte mare.
Daca incep sa discut despre aia 85% mi-e ca nu ma mai opresc. Eu inteleg ca in alte state nu se acorda nici jumate din timpul si din banii care se acorda la noi dar nici sa platesti impozit ca sa sustii si mamicile care si-au facut formal carte de munca pe salariu minim ca sa beneficieze de indemnizatie. Si care mai fac si copii ca sa beneficieze de acesti bani care pt unii reprezinta dublul salariului. Sper din suflet sa nu jignesc pe nimeni. Ca sa nu mai zic ca sunt atatea chichitze pe care le gasesc functionarii si te trezesti ca nici banii astia nu-i poti lua. Cum am aflat eu de zilele fara plata, slava Domnului ca am rezolvat. Am o prietena care inainte de nastere a lucrat la o societate care ulterior si-a schimbat numele si acum nu vor sa-i dea banii ca cik s-a desfiintat societatea. Acum se tot lupta cu contestatii. Si a muncit de i-au sarit capacele si avea salariu bunicel. Asta e statu nostru iar legile nu sunt aceleasi pt toti.
bujo
14+
album de nunta
mini Bujo