Casnicute sexy (157)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra am inteles ca Amira nu prea vrea sa traga la tite. Pe Isabella o trageam de nas si-i frecam urechiusele cind trebuia sa suga, ca eu o cronometram. Acum serios, o tineam un sfert de ora la o tita, dupa care o mutam la cealalta, iar dupa patru ore, ii dadeam un sfert de ora din ultima care a supt si apoi din cealalta. Asa ma invatasera in spital. Si mai fa masaj la piept. Iei pieptul intre miini, faci masaj de 10 ori in directia sus-jos, apoi .. ufff, cum sa-ti explic, pui o mina in partea de dedesubt al pieptului iar cealalta palma deasupra si tot asa faci de 10 ori, cica stimuleaza lactatia. sper ca ai priceput cit de cit ce-am vrut sa zic. Iar cu frecatul urechiusei tot alea m-au invatat, sau o stringeam un pic de nas, pina se punea pe supt, nu o lasam sa adoarma cu tita in gura, decit dupa ce-si facea programul.
Pot sa-l pun pe Marius sa-mi stimuleze lactatia?
Serios acu...am priceput cum sta treaba...sper ca si Marius

Problema la Amira nu e ca adoarme.Ea este o delicata

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
Merg si eu la nani...am avut azi o zi de rahat!
Noroc de Monica ca mi-a mai inseninat ziua! 
O noapte asa cum va doriti! ![]()
Danelutza spune:

monica-elizabet spune:
Buna deimineatza sexoaselor
o
ceva? o inka, un nes? ![]()
noi ne pregatim sa iesim un pic sa-mi revad colegii de la liceul unde predau si fostii elevi, profit ca nu prea e vreme de plimbarica pe-afara...
va
pe toate
sa aveti o zi buna sa-i facem in ciuda vremii de afara ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikiriki spune:
si o Inka pt. Miha
M-a sunat dr. sa-mi spuna c-a intervenit ceva si m-a reprogramat pt. maine. Bine, convorbirea a fost putin mai lunga, mi-a recomandat un alt dr. daca vreau sa merg azi si i-am spus ca NU, eu la ea vreau sa merg ![]()
So... azi am program artistic.
Danutza bafta la medic.
Mai sunt prin zona
Miki
mariussimiuc spune:
Helau! 
Miki,saru-mana pentru Inka!
Dar as bea un rachiu sa-mi treaca "greata". ![]()
Monica
,revedere placuta cu colegii! ![]()
Cuscra,ai fost la doctor?
Isa ce mai face,cum se simte? 
mariussimiuc spune:
Desteptareeeeea! 
doinabita spune:
Eu m-am desteptat de pe la ora 6...multam de cafea!!!Dan acum s-a linistit dupa un frison 

eu sunt varza

Voi ce faceti???Va pup pe toateeeeeeeeeeeeeee!!!!Sa-i zic ceva la viata asta???nu zic , ca-mi iau vreun din ala....![]()
Doina Bita
Danelutza spune:
... sint bine in principiu, tocmai am scos nasul dintre perne, sau de sub perna ![]()
Am fost la doctor, mi-a facut controale peste controale, cica totu-i bine, pacientu-i mort
, adicatelea n-am oase rupte nici la miini nici la umeri, mi-a dat radiografiile si astept sa merg la reumatolog. Cica ametelile sint din cauza cazaturii si s-ar putea sa le mai am citeva luni. S-a uitat in ochii mei verzi cu lupa sa vada daca nu or fi ei vinovatii. Asa ca, de la el m-am ales cu o crema pentru frectionarea dej'telor de la miini, vreo doua unguente pentru calciie ca si alea ma supara, parca sint taiate cu cutitul. Problema ar fi... ca in urma cazaturii sa nu ma aleg cu osteoporoza
, de aia m-a trimis la reumatolog
si mai am la umar ceva ca un banut a iesit, cica de la o cazatura mai veche, deci tot exista o buba
.
Cuscra e posibil ca Amira sa pape suficient. De ce spui tu ca maninca putin, nu ia in greutate sau care-i problema ? Ai sinii tari din cauza laptelui, ca daca-i asta, te poate ajuta cuscru' cu un supt sau doua ![]()
Miki dar ti-a dat si ceva detalii ginecologa, daca tot a fost convorbirea lunga, sau doar a vrut sa te paseze la altul ?
Monica la mine-i soare si frumos, poti sa-mi faci o vizita, daca la Bucuresti nu e frumos.
Doina sanatate multa si ai grija de tine, odihneste-te si tu cite un pic atunci cind doarme Dan.
Mai fetelor, ploada mea ma trezeste iar noaptea, nu de multe ori, o data sau de doua ori. Cred ca viseaza urit, se trezeste si incepe sa strige: aiutooooooooooooo. Oare ce vise are ea de vrea ajutorul nostru ?
Azi a fost cu tat'su sa serveasca o cafea, asta cit eu asteptam la doctor. Mi-a comunicat dupa aia, ca tati a baut cafea, dar caramela care i-au dat-o nu era buna: "mami, nu buna camela", tipa de la bar ii explica, ca, copiii ei maninca caramele, iar ea o tinea sus si tare "nu buna camela".
A inceput sa bage o italiana in urechile mele, iar cind eu vorbesc cu ea si ii explic totul in romaneste si chiar insist pe cuvinte, ea ma corecteaza cu cuvintele in italiana ![]()