Casnicute sexy (157)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

toate. asa dor imi e de stat la taclare cu voi sunt disperata dupa niste timp, da' las' ca ma mut io la casuta mea si atunci va terorizez cu prezenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Alino cind te muti acasuca ta ? Parca luna asta ai spus nu, ca de luna viitoare ai liber la facut bebel . Si noi te ylove-im

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

la tine danelutza, ai retinut bine. cica saptamina asta termina echipa de amenajari, mai luam o saptamina pt retusuri, mobile, bla, bla, si apoi intru eu in actiune, adica la curatenie, apoi gata sunt home. legat de bb, deja am inceput

Mergi la inceput

Alina Doamne ajuta si cu bebe si cu casa. Asteptam dupa aia, adica te stresam, sa ne arati poze cu noua casuta si cu domnisoara Alexa

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

alinutza, spor la treaba pe amandoua planurile
Danelutzo, in seara asta cand io fusei aici...nimeni nu scrise nu dansa si nu dadu nimik de beut

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

De beut o sa dea Alina, dar cind se muta in casa noua

Mergi la inceput

iu iu iuuuu

hai bre ca dau eu ceva de baut iote

bar deschis...fiecare ce pofteste

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Moama si cit am cautat sticla aia sa pun in pahar, acum pricepui, era la tine, dar eu trag si din sticla , chiar daca sint o duamna

Mergi la inceput

duamna serioasa ca si cuscra-ta
miho ce construiesti fato de nu mai apari pe-aici

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Pai de aia sintem cuscre, ce crezi tu, ne-am cautat pina ne-am gasit
M_am imbatat, daca dispar sa stiti ca am adormit

Mergi la inceput