Cresele din zona Podu Ros- Cantemir-Iasi

Cresele din zona Podu Ros- Cantemir-Iasi | Autor: iulia-stefy

Link direct la acest mesaj

Sunt o tinara mamica, care se pregateste sa mearga la serviciu. Inca nu stiu ce sa aleg, cresa sau bona. Cum bona nu prea am gasit... ma gindesc la o cresa. As dori sa-mi povestiti ce stiti depre cresele din zona Podu Ros- Cantemir. Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

salut! chiar nu e nimeni din Iasi din zona Podu Ros, care sa-mi spuna ceva despre cresele din zona? Haideti fetelor, nu ma lasati.

Mergi la inceput

Nu mai e nici o mamica di Iasi care sa ne mai spuna si noua una alta despre cresele din Iasi? Asteptam niste informatii de la voi.
Multumim

Lacramioara mami Stefania-Iulia

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni din zona asta, care sa scrie ceva despre cresele din zona asta?

Lacramioara mami Stefania-Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Iulia vezi ca fetele din iasi au un forum,la prieteni pentru totdeauna,uite linkul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115342
intreaba si acolo poate totusi stiu fetele ceva...daca nu macar iti mai pot da sfaturi in legatura cu alegerea cresei sau gasirea unei bone!
Eu stau in alexandru si de la toamna vreau sa o dau la gradi,a mea este maricica vreau sa o inscriu la grupa mijlocie asa ca m-am apucat de vizitat gradinitele din zona!!Poti sa faci si tu la fel,pana nu vezi cu ochii tai care este situatia..
pupicei

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Multumim de informatii
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Chiar nu stie nimeni nimic despre cresele/gradinitele din zona asta? Nu ne da nimeni o parere. Am mai cautat si pe la alte subiecte unde sunt mamici din Iasi, dar ...n-am gasit.

Poze Stefy

Mergi la inceput

Pina la urma ne-am inscris la cresa nr.6 din Cantemir, ca e peste drum de casa. Iar de azi am inceput programul de cresa. MIe personalul mi se pare ok. Dupa prima zi e bine. O sa vedem cum va fi mai incolo.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annador spune:

Gradinita aki s-a inchis in urma unui control. Actele nu erau in regula, nu aveau autorizatie, firma de catering care asigura mancarea a fost desfiintata, nu avea autorizatie sa prepare mancare pt copii. Patronii, in disperare, au vandut gradinita tinerilor aceia veniti din anglia. Tinerii insa au luat plasa, deoarece ei au dat 12 mii euro pe niste acte care de fapt nu erau valide. Pana la urma au aflat de la un parinte ca de fapt actele nu sunt in regula si a iesit scandal. Din toata povestea asta noi, parintii si copilasii, am ramas cei mai dezamagiti. Eu personal n-am mai vazut nici banii si nici lucrurile copilului inapoi. Din pacate, in Iasi n-am gasit nici o cresa sau gradinita care sa ofere conditii cat de cat acceptabile pentru banii pe care-i vor. L-am dus la Kinderland,mi-au luat 50 lei din start, inscrierea, pentru o foaie alba pe care sa trec niste date, apoi taxa aprox.650 lei lunar. Conditiile destul de precarre, miros de mucegai, jucarii putine. Cel putin in sala copiilor de cresa. Educatoarele dragute dar destul de obosite si ele.Dupa 2 saptamani nu l-am mai dus, aproape toti copii tuseau la greu. Bineinteles, banii nu i-am mai vazut, ca nu-ti mai da nimeni nimic, de achitat trebuie sa achiti inainte. Am fost si pe la Paradisul copiilor. Niste camarute intortochiate, unde ar fi trebuit sa doarma bblusul meu erau 2 usi, probabil curent cand se deschideau amandoua, de luat masa undeva intr-o fosta camara, probabil.D-na directoare, amabila, mi-a prezentat totul intr-o lumina foarte roz.Totusi, multe neajunsuri si aici cred, si taxa destul de mare.

Din toamna cred ca voi incerca la cresa de stat ca nu e maare diferenta intre cele particulare si cele de stat, inafara de tarife. Sunt tot putine doamne care au grija de copii, putine jucarii si macar la stat au bucatarie proprie si controale mai stricte. L-am inscris deja la o cresa in Podul Ros. Daca va fi bine o sa mai intervin cu ceva informatii pentru mamici in aceiasi situatie. Eu am cheltuit o groaza de bani cu el pe la crese particulare si am stat tot eu cu el acasa, ba bolnav, ba cresa inchisa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Incearca
http://www.gradinitairis.ro/s_dotari.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kreola spune:

si eu sunt tot din iasi,stau prin nicolina si as vrea sa stiu ceva crese

Mergi la inceput