Piatra Neamt, Perla Moldovei (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Allexa, Razvanel e un dulce! Seamana bine cu mamica lui! Sa-ti traiasca!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!!

Am intrat la cafea!

Alexa chiar ca e un dulce si seamana bine cu tine,asta...la prima vedere

Cristina cum ati sarbatorit ieri??

Lora fac si teme,fac de toate

Laura esti la serviciu?Daca da,inseamna ca cei mici sunt mai
bine...

Marani e curios totusi sa fi facut febra asa de mare de la dinti,hai un 38 max,dar 39,5 ....Multi dr spun ca de la dinti n-are voie sa faca mai mult de 38,daca te-ai fi dus de ex la Schimidt ar fi zis ca nu e de la dintisori.Oricum ma bucur ca e bine si n-aveti probleme!

Carmen Esi eu am fost satula ca si al meu era f f mamos,acum parca s-a mai potolit nitel,dar la fel faceam si eu Dar Edi unde iti este?Soacra e de aici din oras??

Carmen ai reusit sa rezolvi ceva la politie?Banuiesc ca acum dormi Trezireaaaa!!!

Lora eu n-am auzit inca nimic cu gradinitele,am sa intreb educatoarea.

Ma duc sa fac curat,Ana mi-a varsat dimineata cana de ceai a lui frate-su pe jos in bucatarie si am totul lipicios pe acolo,ca era indulcit cu miere de albine.V-am salutat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Neatza...

Va salut rapid si ma duc sa mai dorm un pic. E a treia noapte nedormita....s-au certat vecinii de deasupra si mi-au trezit fetele.... Ar fi trebuit sa ma duc sa-i smotruiesc bine, dar.....am lasat pe alta data.

Allexa am vazut si noi pozicile - scump foc baiatul mamii

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna! Eu sunt la servici, copii sunt multi mai bine. Si rezultatul la exudat a confirmat ca nu au avut nimic in gat, deci bine ca nu le-am dat antibiotic.

Allexa, pe fuga am aruncat un ochi pe cateva poze. Cred ca din parc la Aurora, sau nu stiu de unde, dar mi-e cunoscuta figura ta. Cred ca ne-am mai intalnit. Baiatul tau e un dulce, dupa cum spuneau si fetele. Sa-ti traiasca!
Ziceai ca ai citit jurnalul nostru,multumim! Nu am mai scris de muuult in el, desi mi-ar fi placut, nu am mai avut timp. Dar am dechis aseara un subiect la 'Poznasii...', ca sa pot nota macar din perlutzele pe care le scot pe banda rulanta mai nou . Poate de asta reusesc sa ma tin. Am pus link la semnatura.

Carmen, sper ca s-au lamurit treburile intre tine si sotior si armonia domneste din nou la voi. Asta e viatza, daca nu te certi un pic, parca e prea multa monotonie. Numai sa nu ajungi sa te certi ca vecinii Anei .

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

hai neata fetelor!!!!
sa nu radeti de noi....stefi acu s-a trezit la 10.25,eu fac 13/14 prin casa de o ora ca nu am apaaaaaa,e vreo problema cred, asa ca nu stiu cum o sa iesim afara dar cred ca ne vom scalda in niste apa plata,ce fain!!!!iar la politie am rezolvat dana,am term fff repede ,spre surprinderea mea si am luat permisul in 3 ore,dar sa nu ma intrebati ca el a fost expirat 10 ani dar de condus cam rarut am condus,asa ca mai e o problema o sa ma puna barbat miu la sofat,asa ca.....
ce faceti voi????sa stiti ca si eu muncesc la stefi cu pampersul ,trb sa o tin numai cu chilotei ca sa mi faca la olita si spune dar daca iam scapat pamp., mai greu zice iar la somn nu i lam dat jos inca,muncim.
adriana ce faci???lara??sa ai grija de tine si sa te odihnesti dupa aglomeratia aia din bucuresti,ca stiu ca e jale.
vreau apaaaaaaaaaaa!!!iar ne ducem in vizite ,la spalat
pupici de la carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Carmen, suntem bine, ca sa zic asa, multumesc! E adevart cam stresati de trafic.
Permisul expira dupa 10 ani? Esti soferita veche deci.

i-am facut Larei si exudat faringian si nazal - si la cel nazal a iesit un streptococ auriu - culmea! ea n-a fost bolnava deloc nici inainte si nici acum nu prezinta vreun semn sau simptom.

Asa ca cu gradinitele am rezolvat-o, pana vedem ce si cum.

Laura, tu le-ai facut numai analizele din gat sau si nazal? Ca uite surprize pot aparea de peste tot - nici nu ma asteptam , ma gandeam ca mai degraba sa aiba viermisori Lara mea.

Sunt cam in dilema - am citit pe net ca 30% dintre persoane sunt purtatori sanatosi ai stafilococului (sistemul lor imunitar e rezistent la el)- insa se poate transmite altora, deci trebuie facut ceva. Parca ma doare sufletul sa-i dau antibiotic, vazand-o complet sanatoasa, insa pana la urma cred ca n-avem de ales. O doct. ne-a spus de Augmentin, 3ml la 12 ore - chiar ca nebunelul asta auriu mi-a dat batai de cap

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Adriana asa a avut si Casandra mai in iarna, tot acelasi streptococ auriu. I-am dat antibiotic si n-a disparut - am mai scris eu ca era destul de tare si n-a rezolvat problema(4ml/12 ore - tot augumentin) Dupa asta m-am hotarat si am trecut pe homeopate. Cu ele s-a rezolvat problema intr-o sapt. Acum abia i-a mai curs nitel nasul, dar a trecut de la sine. Ce a fost mai eficient - IRS 19 - este un spray nazal. Asta ni l-a dat dr de la spital(se dau 3 pufuri/zi).

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

am citit din urma, stati linistite ca e totul ok
Lora sotul a plecat cu motivul ca nu are unde invata, dar nu m-a abandonat (ca sa zic asa).Si apoi se discutase de sambata despre o eventuala plecare.Ce vreti, dezavantajele unei garsoniere
Dana Edi sta la mama 2 zile pentru ca si eu am cate ceva de rezolvat.
Ana de ce n-ai sunat la 112 si se linisteau imediat vecinii, mai ales daca era foarte tarziu si au si antecedente.
Laura ca vecinii Anei nu voi ajunge niciodata sau daca s-ar ajunge asa, a doua zi am fi la tribunal.Noi suntem doar...orgoliosi, ca de' eu is "taur"
Adriana da-i baiatului Augmentin si apoi neaparat repeta examenul.Cu "aurii" astia nu-i de gluma ca nu mor cu una cu douaSanatate multa!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Carmen, nu ma intelege gresit, n-am zis nimic de abandonat, Doamne fereste! Am glumit, scuze daca s-a inteles altceva. Cat despre orgoliu, stiu si eu f. bine cu ce se mananca...si-al meu sot la fel.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, le-am facut numai exudat faringian, nu le-am luat si din nas.

Carmen E, Adriana are fata, nu baiat .

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput