Ce parfumuri va plac (2)
Raspunsuri - Pagina 8
manumanu spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Manumanu, am si uitat de Flower, il am si pe ala daca e sticla aia de neam prost lunga cu o floare in ea. Insa, il foloseste mama, nici mie si nici sorei mele nu ne vine bine deloc. Nu ne place cum miroase :)
Nici mie nu-mi place Flower-ul ala cu sticla penibila (o data am primit ca mostra de la acest parfum, intr-o parfumerie mare din Germania, o ... floare din aia rosie de mac, din panza, impregnata cu parfum si ambalata intr-un celofan), dar asta cu aroma de incense e foarte bun... pt.cele carora le plac miresmele orientale.. Nu l-as purta zilnic, nici nu cred ca l-as cumpara acum, dar... fata de prima versiune, mi-a placut!
danamiha spune:
Carrye, in final am luat J.P.Gaultier - Le Classique, www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=82&products_id=904" target="_blank">acesta, dar varianta apa de parfum, tester si imi place foarte mult. Dupa ce termini cu examenele te rog sa-l mirosi. Alaturi de el sa studiezi, te rog, si Mont Blanc - www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=103&products_id=942" target="_blank">acesta. Sunt curioasa cum ti se par. Mai am cateva pe lista si sunt curioasa ce parere ai de ele. Termina repede cu examenele, ca ne lipsesti . Numai ieri parca am scapat si eu de ele, ce repede trece timpul. (am aproape 38 de ani, cred ca ar trebui sa imi iau un Chanel 5, ca tot era catalogat ca e pt babete)
danamiha spune:
quote:
Originally posted by mihaeladm
^ Mie imi place si J.P.GAULTIER 2.
Mihaela
Si mie imi place. Are mosc si vanilie, pe gustul meu.
Carrye spune:
Danamiha, tot timpul mi-am imaginat ca esti o pustoaica. Ai atata placere pentru parfumurile astea ca si mine. :) Toate, fetelor, suntem niste pustoaice :p
Draga mea, te felicit pentru alegerea facuta. L-am avut si eu, mi-a placut la nebunie. Chiar o sa mi-l mai iau si eu mai la vara, ca deocamdata lista mea e destul de lunga. Celalalt, nu il stiu, dar il voi mirosi cat de curand.
Gaultier 2 nu stiu la care te referi. Eu am vazut doar cel barbatesc, il are iubitul meu si este incredibil. Miroase super si este persistent. Daca pun mana pe gatul lui imi miroase mana multa vreme.
Cat despre Chanel, ia vezi cum iti place Mademoiselle, "domnisoara" :)
danamiha spune:
Carrey, sa stii ca am varsta ta ...la suflet. Ma interesam zilele trecute de ceva crema pt fata, la care mi s-a raspuns ca nu are decat pt 30+ de ani , la care am intrebat ce varsta crede ca am si mi s-a spus ca 26-27, asa si ma simt spre disperarea sotului meu ...care imi spune ca ar cam fi cazul sa ma maturizez.
Gaultier 2 e unisex, www.esentedelux.ro/product_info.php?cPath=23&products_id=279" target="_blank">acesta. L-am mirosit in parfumerie si mi-a placut.
Data viitoare incerc Coco M, dar pe piele si iti spun...
Din pacate mi s-a cam epuizat bugetul pt parfumuri ca am intrat la Leonardo si erau reduceri la cizme
Carrye spune:
Foarte bine!:)
Oau!!! Super tare! Atunci o sa ma dau si eu cu iubi cu acelasi parfum, imi place sa avem acelasi miros. Multumesc frumos, habar n-aveam...
puppe spune:
Am primit acum o ora Eternity Moment (Calvin Klein), m-am dat cu el, pana acum persista, vad mai incolo. Macar asta imi place mai mult decat Eternity clasic, pe care l-am facut cadou, desi era considerat fresh, nu-mi placea cum mirosea pe mine. Eternity Moment miroase acum (nota de mijloc) a floare de salcam. Ma gandesc pana maine daca il pastrez sau fac schimb...
Danamiha, si eu imi aud de la sotu' ca ar cam trebui sa ma comport ca la 36 de ani (cati voi avea peste 17 zile) si nu ca la 25 (cum ma simt). Da' nu-l bag in seama...:))
Am primit si o veste naspa de tot: intrucat imi reamenajez livingul si distractia ma costa aprox 80 milioane, mai am voie sa-mi iau, pana la vara, maxim 2 parfumuri.Cred ca ma enervez si-mi caut un al treilea job, sa produc bani suplimentari. Cat despre promotia de la Leonardo, am vazut si eu in vitrina, dar n-am indraznit sa intru, ca ramaneam fara banii de curent si de gaz...
Week end fain tuturor!!
puppe spune:
Merci-merci, Manumanu, si tie la fel...
Adevaru-i ca suntem niste femei adevarate, si frumoase, si destepte, iar eu sunt si din cale-afara de modesta...De fapt, n-am cunoscut femei carora sa le placa parfumurile si sa nu fie frumoase!