Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Saru'mana pt. raspuns!

Baietii mei inca dorm, de mine nu s-a lipit somnul...ma duc sa pap ceva ca mi-e foame.

Unde sunteti??

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Eu nu am dormit deloc azi, cu toate ca mi-a fost somn, ca sa pot dormi bine la noapte (cel putin asa sper)

33+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

ietema si pe mine sa va salut:SALUTARE!!!!!!!!

Maia , cu un pic de intarziere LA MULTI ANI cu fericire si multa sanatate !!! bebe sanatos si nastere usoara

Ali Bia LA multi ANI , CU MULTA SANATATE ,FERICIRE SI NASTEREA SA-TI FIE USOARA RAU!!!
suntetzi fantasice!!!atat deocamdata si va

Giani ,.... 34+ ca am dovada

AMR 6 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Fetelor, am papat ca o scrofitza...3 portii de supa ... da ce-i drept ca in vreo 4 l de apa am fiert 6 pulpe dezosate, vreo 4 morcovi, 2 cepe, 1/2 telina, 3 cartofi si 2 maini zdravene de taietei...ca e mai mult scazuta decat supa... si florin saracul nu a putut sa manance deloc...a zis ca daca-l intreb pe el , supa nu are niciun gust...a luat 2 linguri si i s-a facut rau... aqcum doarme ca un copilas...

intre timp, eu am mai facut si o salatica din carnita de pui, porumb fiert, maioneza , usturoi, piper si acum astept sa fiara cativa carotfiori sa o termin...yummi!

bubule, partea ciudata e ca nu m-am deteriorat la popou...sper sa nu fie vreun hemoroid care vrea sa iasa la lumina...bleah...la Ikea, daca chiar vrei sa faci destrabalare culinara, baga pijiturici, indiferent de care...toat esunt f gustoase...e doar o chestiune de dispozitie la ora respectiva pentru a alege una dintre ele...sa nu ne mai gandim!

pupici butucica!

pupici pidana!

ralucas, daca e sa-ti zic eu ce zile am avut la capitoulu somn...alaltaieri m-am culcat la 8 seara si m-am trezit abia la 10:00 a doua zi...aseara, m-am culcat la 3 si ceva si la 9 eram up! dar nu de insomnie sau mai stiue eu ce...pur si simplu nu am mai dormit, dar m-am trezit f odihnita!

mami_papatot 28+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Noi, ne-am facut mumosi...
L-am tuns un pic pe Luca cat m-am priceput eu ca nu mai suportam coama aia... La ciufolici am fost de 2 ori in primavara si apoi in vara dar nu a stat copilul deloc.. Probabil ca acum ar sta dar nu ma pot duce eu cu el si nu-l mai suportam... Am riscat si sunt tare multumita de rezultat ca e asa de scump!!!!!
Iar eu m-am vopsit si m-am coafat singurica...nu de alta dar daca se hotaraste Yannis sa-si faca aparitia sa nu se sperie de mine...
Sunt multumita de mine si acum abia astept sa ma duc la anani cu frumosul meu!!!

Va doresc o noapte linistita si vb maine!!!

mami de Luca si 35+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 5 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

MamiP, am papat si pijiturici , doua! Buneeeee, rau!

Simonette, sa va fie de bine si tie si lui Luca-frumuselul!

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Am vazut pozici cu lenjerii , SUPER, am vazut burtcoase care mai de care , ba pe mailu comun , ba pe la semnaturi si suntetzi frumoase rau , ce mai la deal la vale, sunt mindra ca sunt colega de odisee cu voi

Ma-ti distrat cu sfaraitul sotilor, dar nu va punetzi problema ca si noi putem sa deranjam , dar din bun simt nu ne spune nimeni...... va spun ca eu m-am surprins ( m-am trezit in sforaitul meu ) si la intrebarea " am sforait , mami??" el : nu ti s-a parut.

mihutza , vazut pozici , nu esti grasa esti tot as de frumoasa sa fie clar . ma bucur ca ai ajuns la zi.

Sovi , sa stii ca am avut si eu intamplarea nefericita Cu domnul PErsil, de citeva datzi bune, si nu mai cumpar veci!!!! cum se simte randunelu?????, da tu?
nATY , [dar vai pe linga ca statea azi noapte la 4 pe net cu Ariel , de ce se tin lantz alea de tine, mai potzi incerca paragrip este tot homeopat si recomandat in sarcina. satraca raceala.si pe mine ma incearca una de toata frumusetea

despre detergentul lichid eu il pun in casutza de det , are masina o chestie care trebuie pusa sa nu curga inanite de a trage apa masina.

sunt pro cercei pusi fetelor din maternitate.

mi se pare ca timpul trece tot ma repede, parca sapt sunt zile as de re[pede schimbam semnaturile , Felicitari tuturor care tin pasul, ca sa zic asa,
Adreea bine ai venit , instaleazate comod pe crengutza, dar trebiuie sa scrii 10 mesaje sa scapi de moderare. si sarcina usoara
Pucca nu fi suparata , bbtza merita tot sacrificiul, stiu cum e sa ai ocazia sa vezi foatii colegi si din motive bine intemeiate s nu o faci sa treaca supararea
Raluca , Naty are dreptate cu cercelu' lu Lucas.
Mami , sa treaca

Gudinde te rog explica-mi de ce nu e bine sa ieie homeopate cu menta, ca io am luat paragrip si am baut ceaiuri de menta si pasta de dinti cu verry mult mentol, plus guma de mestecat de care sunt dependenta, te rog io nu ma speria,

si la tine

Bubu as minca si ieu pijitulici bune rau , un ecler sau 2 poate

mai pupam apasat o LALY( ai mai multe bile negre si stii tu de ce, o Ela care in we se iubeste cu rindunelu, o Simonetta, coafata, restul de raluci, O roxana si un ROx( spor la invatat), Un Ariel,Care nu doarme decit ziua, o cLau( mosneago care vrei haine lejere),O cory ( care lipseste nemotivat, nu te supara da nai mai zic nica de ceva vreme, sau poate esti in oras si minci si pentru mine un profiterol, la cofetaria opera??????), si restul ici apasati si neconditionatzi., daca am omis pe cineva sa-mi fie va rog cu iertaciune, citisi in diagonala si de la coada la cap.

hai ca este varza mesajul meu

Giani ,.... 34+ ca am dovada

AMR 6 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

stolul

M-am trezit dupa ce am zis ca ma intind doar juma' de ora, dar uite ca am dormit vreo ora si ceva.

De cumparat am si cumparat: salteluta, cearceafuri, 2 suzi, un body (i-am facut poza) si am mai pus si poza cu cerceii
http://good-times.webshots.com/photo/2068215770101922855zjOTbS

Sanziana o sa fie a 4-a generatie de bebelusi care poarta cerceii astia. Au fost ai bunicii mele cand era mica, mama a iesit cu ei din maternitate, apoi eu, si acum ii dau si eu mai departe.

Multam ca m-ati dumirit si pe mine cum e cu gaurile in urechise. O sa i le fac in maternitate. Deja am trecut si actiunea asta pe lista.

Acum fug sa mananc ceva ca mi s-a facut foame. De la mine de pa bucatarie vin niste arome foarte imbietoare: mama a facut varza acra cu costita afumata... Yummy! Plus ca de la Ikea m-am inarmat cu vreo 3 torturi...

Stela poti sa stai linistita ca mai era la Ikea patutul.

Bubule eu am ajuns pe la 11 la Ikea si pe la 12 si ceva am terminat. Ne-am intersectat pe acolo si n-am stiut

Kya 28+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

gbutucica,

Nu doresc sa te sperii, dar asta este adevarul. Atunci cand iei produse homeopate nu ai voie sa iei menta sau metol pt ca neutralizeaza efectul pds. homeopate. De asta au si aparut pe piata paste de dinti homeopate pt ca e greu sa gasesti o pasta de dinti fara mentol.

Edit: Hai c-am inceput sa ma sperii si eu. Am dat o googaleala rapida si uite ce mi-au vazut ochii:

"Substante si alimente de evitat cu strictete in tratamentul homeopat:
- MENTA (si orice contine menta: ceai, guma de mestecat, pasta de dinti (se inlocuieste cu pasta de dinti pentru uz homeopat – HOMEODENT).
- COFEINA ( si orice contine cofeina: cafea naturala si chiar si cea decofeinizata, pepsi, cola, cacao, ciocolata – atentie la ciocolata alba care contine chiar mai multa cofeina decat cea neagra, inghetata cu cacao, prajituri, torturi cu cacao).
- CEAIUL: verde si negru, de tei, de musetel, de menta.
- Anesteziile in general si in particular cele folosite la dentist precum si substante puternice folosite de acestia: camforul, eucaliptul: in caz ca sunt neaparat necesare telefonati pentru o noua consultatie la homeopat.
- TUTUNUL: daca nu va puteti abtine reduceti pe cat posibil."

Pe alt site scrie:
"In timpul tratamentului homeopat se evita ceaiul de menta;, musetel, cafeaua, bauturi alcoolice, otetul si pasta de dinti obijnuita. Se prefera o pasta de dinti homeopata sau praf de dinti care nu contine arome, substante chimice si fluor. "

Ca sa ma exprim eu stiam doar de menta!!!!

SOVI HELLLPPPPPPP!!!!
Tu sti ceva de cofeina, musetel etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

m-a luat un somn pe la ora 17.30!!!! imi cadea capul, al meu "s-a intins" putin si a adormit 1 ora si juma...asta dupa ce am avut o partida de ....i-am zis de ideea mea cu brasovul si mi-a intros spatele si a plecat in camera cealalta. m-au apucat niste nervi!!! pai asta e atitudine??? a zis ca oricum eu o sa mai am "multe pasarele d-astea"....m-am suparat si am facut botic si i-am mai zis ca nasc acasa, sa ma mosheasca el, ca eu nu mai vreau niciun apartamanet, ca ma lasa numai pe mine sa ma agit...ufffffff. el mereu zice ca "vedem noi", "avem timp destul, ce atata graba?".nici macar nu s-a uitat pe anunturile din ziar pe care am stat sa le "fac frumoase", sa le poata citi lejer....pana la urma, cand s-a trezit m-a vazut botoasa si a sunat-o pe cumnata noastra sa vada ce-i cu creditul...si vad ca parca a inceput sa miste si el in directia asta. acuma s-a dus la ai mei, la alex, care si ea saraca a avut o noapte alba din cauza tusei....si l-am delegat sa se duca cu tata la administrator sa vb. "ca intre barbatzi".....pe mine adminul nici nu ma baga in seama, zice ca sunt pushtoaica, m-am luat cu el acum vreo juma de an si i-am explicat ca la 30 de ani nu mai sunt demult pushtoaica!!!

alexutza 4 ani + si 28 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput