Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(71)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

pai randunoiul mai e cum mai dar eu sunt jale...Deci Oscillococcinum si frectie cu Carmol pe cap scrie pe mine!
Eu n-am mai luat homeopate, cat Oscillo trebuie sa iau?

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, imi pare rau, am vazut ca ati fost multe cu insomnie azi-noapte. Se pare ca la mine l-a trimis Lyvy pe mos Ene ca am dormit ca un prunc pana acum la 10.

Ma tot ameninta randunoiul ca trebuie sa facem putina ordine prin casa, dar n-am nici-un chef...

NAty, imi pare rau de durerea ta de cap, sper sa nu te ia raceala acum, ai grija de tine!

Merg sa pap si eu putin ca mi-a pregatit sotul masa, a facut si ceiut...

AAaaaa, sa nu uit : LA MULTI ANI Ali, cu multa fericire, sanatate si impliniri!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

buna,
am ajuns din intamplare pe aici si am vazut ca dezbateati nasterea cu cezariana...eu asa am nascut in decembrie (la cerere ce-i drept) si a fost extrem de usor...
a doua zi dupa operatie ma ridicam deja in picioare si ma plimbam, la 4 zile eram acasa cu piticul si ma descurcam singura, pe bebe l-am ridicat in brate de a doua zi iar la o luna ridicam si caruciorul de 10 kg.
intradevar prima ridicare din pat este grea dar bebe este o motivatie cat se poate de puternica ptr a reusi

asa ca nu va speriati fetelor, sunteti mai puternice decat credeti

va doresc tuturor nasteri usoare si bebei sanatosi

Anca si Alex 14.12.2007

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b9aa6d665b0540490a3dc&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

MULTUMESC PENTRU URARI DRAGELE MELE RANDUNELE!
Mihutza11,ramo cata,Pidana,Natynic,clauclau,sovi,mstela,Kya,zoze,VioletaH,alibia,bubu,simonette muuulti si nu numai pe toate randunelele
Am avut o zi cam obositoare cu musafiri pe etape unii plecau altii veneau.M-a terminat ziua de ieri si seara aveam picioarele bustean.Naspa daca era randunoiul acasa se impartea treaba.Andreea m-a ajutat si ea cu ce-a putut...ce sa mai zic abia asteptam sa ma culc.Am mai prins aripi cand m-a sunat sotul meu si mi-au trecut toate instantaneu.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 33+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Naty daca simti ca este raceala pronuntata iei tri doze pe zi de oscilococcinum si fara sa-ti faci probleme.Daca este o raceala in faza mai incipienta o doza pe zi.Si lacrimarea si stranutul alaturi de alte simptome suparatoare trec cu oscilo.
Imi pare rau ca ai racit si fa-ti limonade multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Neata si de la mine ...

Ieri nu am intrat ca nu m-am simtit bine deloc, aveam ameteli si o stare de lesin generala cu toate ca am mancat chiar bine si de dimineata pt ca imi luasem paine calda...oricum ma asezam simteam cum nu mai am aer sa respir...apoi mai pe seara m-a sunat randunoiul si m-a cam indispus un pic, si mi-a dat o stare de agitatie groaznica toata noaptea, la ora 3 eram si eu treaza, dar nu am vrut sa ma dau jos din pat, m-am fortat sa adorm ca stiam ca asa e cel mai bine...si acum am o stare de spirit cam nasoala...dar in cea mai mare parte se datoreaza hormonilor mei...si a vremii de afara cred.
Plus ca asta noapte am avut niste junghiuri puternice tare in zona fofo, ca incepusem sa ma ingrijorez...au fost doar 3 reprize, apoi nu am mai avut...chiar incepusem sa ma intreb daca nu sunt contractii...
Am citit ce ati scris pana acum, si pot sa va spun ca eu spal numai cu Ariel, am incercat odata Persil, dar eu cand incerc un dero il incerc pe niste pete ceva sa vad cum spala, si am fost tare nemultumita de el...deci eu sunt fan Ariel si la nevoie Tide, mi se par cele mai bune dero. Cel lichid si eu il pun in compartimentul unde se pune dero normal. Balsam de rufe folosesc numai Lenor, inainte foloseam Cocolino, dar mi se pare ca nu mai are aceeiasi calitate pe care o avea la inceput. Iar rufele lui bb la sfaturile voastre le-am spalat cu dero normal, numai ca am dat si eu la clatire intensiva.Le-am si calcat...si acum il asteptam pe bb sa le poarte .
La capitolul sforait si randunoiul sforaie, dar nu mereu, mai mult atunci cand este foarte obosit , sau mai bea cate un pahar de vin ( el care nu bea deloc), dar ii dau cate un ghiont si nu mai sforaie, iar daca reincepe ii zic sa se intoarca pe partea stanga si atunci nu mai sforaie deloc...

Maia, Ali Bia - LA MULTI ANI , multa fericire, sanatate, noroc si tot ce va mai doriti!

33+ Lucas

Mergi la inceput

Ali bia LA MULTI ANI! Multa sanatate un bb sanatos,sarcina usoara si multa dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata, am dormit 11 ore!! Si noaptea trecuta vo 10. profit acum, ca mai tarziu cine stie ce ma apuca bufniteala.

Heiiii inca o sarbatorita azi!
Ali, La multi ani! Domnul sa va binecuvanteze cu tot ce va doriti voi de bine!
Roxana, te rog spune-mi si mie la care dragon? Ma intereseaza orice locusor din Europa unde au lucrusoare de calitate. Eu il stiu doar pe cel de la Dragonul 2 et 1 (oare tot de la tine?)unde au carucioare si de unde voi si lua probabil carutul ca am vazut ca sunt si bune.
MIhutza, nu te-ai lasat tu pana n-ai citit tot relaxare placuta la joculet.
Naty, confirm tot ce ai zis de barbatul de 40 de ani Sunt si parti bune, da si cand il apuca! Cand il incepe cu "pe vremea mea" ii zic "da, bunicule!"
Oh! sper ca n-ai racit!! nuuuu! Oare sa fi cules ceva cand ai iesit pe afara? N-ai mers si tu cu fularul la gura?
Roxana, ma bucur ca a fost alarma falsa!!
Bubu, sa aveti spor!
Maia, mare noroc ai cu Andreea. presupun ca te va ajuta pe ici pe colo si cu bb. Te pup pe aripioare :)

Va pup! iar a venit electricianul sa ma priveze de curent!

sovi 26+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, Oscilo poti lua la 6 ore, cu o ora dupa mancare, sau cu o ora inainte, sublingual, mie chiar mi-au placut, sunt dulci.

livi +33 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maia, saru mana, recunosc cu rusine ca habar n-aveam cat sa iau. Cu siguranta nu e debut de raceala banala, aia la mine e tipica, doare gatul vreo 24 de ore fix, apoi nasul curge zdravan, se infunda, nu fac febra, doar ma tin mucii vreo sapt. Ce e acum seamana mai mult a debut de viroza cum are/a avut (sper!) Omu Sovietic: stare generala oribila, durere de cap, greata, diaree so ochi care curg. Ma cam tem, sunt tare periculoase virozele astea acum...

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput