Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nu mai pot de somn...noapte buna tuturor!

mami de Luca si 35+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 5 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

gata, am iesit de la baitza, am terminat si salata intre timp...nu inainte de atrage o tura zdravana de plans ... adica sa ne intelegem, manechin n-am fost niciodata, dara cum deja nu ma mai pot misca...nu ma mai suport...toata baia a ramas vraieste in urul meu, mi-au picat toate lucrurile care mi-ar fi putut pica si am daramat tot ce se putea darama...

bubule, si tata e la fel...nu are nicio grija...adica el e un om bun si bland, dar cateodata iti lasa impresia ca pur si simplu nu ii pasa de nimic din jur...si biata mama ramane cu toate pe cap (mai nou are grija si de o matusa de 86 de ani care cred ca aluat-o rau pe aratura, ca ii duce maica-mea mancare non-stop si se vaieta ca ea n-o sa moara de moarte buna, ci de foame si de inca o babutza care este imobilizata la pat...poveste lunga...macar asta e super haioasa, parintii ei au facut parte din echipa de arhitecti ai bucurestiului, ea si barbatul ei tot arhitecti...dar a ramas vaduva, nu tu copii, nu tu nimic)...plus sora-mea clasa a 12-a, plus grija casei, grija casei matusi-mii, grija magazinului ei, ca la nebuni, ce sa mai...si nici femeie nu vrea sa-si ia....are asa niste rahaturi in cap, ca arunca banii pe tot felul de tampenii, haine luate de la unul si de la altul , fara macar sa le probeze, pe care evident ca nu le poarta...in schimb, daca ii spui sa-si ia o femeie, nici sa nu auda, ca ce, ea sta sa dea banii de aiurea... etc s.a.m.d.

mstela, stiu, tu ai dreptate,honey bunny e pe primul loc...si nu pot sa spun ca m-am zdrobit....dar uite ca deja am ajuns in acel punct in care statul in picioare pret de 10 vase spalate nu imi face deloc bine...

natynicule, oamenii nu pot fi apropiati cu fortza si nici facuti sa inteleaga ca nu degeaba au crescut copii, si-au cheltut viata si banii sa-i faca mari si sa-i vada oameni...indiferent cati ani am avea, ei tot ca pe niste mucosi ne vor vedea...asta e mentalitatea lor...sunt oamneii din gura carora nu vei auzi niciodata iarta-ma,chiar daca simt acest lucru...ca au gresit...

kya, pupici multi...nu am apucat sa vad hainitzele pentru bebe pufos, dar maine asta fac...

simonette, cred ca v-ati facut niste mumosei si acum dormiti la caldurica!pupe si voua!

livycule, iar umbli cu melancolisme? verificam maine...pupici si usurel cu alergatura...ca te suspecte\ de ce face si vara-mea si toata ziua e ori la volan, ori cu rapoarte in brate, ori la intalniri...in rest doarme si mananca...adica de sarbatori!

Pupe tuturor si noapte bunica sa aveti!

mami_papatot 28+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello, hello, mai e cineva pe aici??? Nu cred..., ceea ce e bine, poate faceti nani si visati frumos.

Observ ca nu prea apuc in weekend sa stau pe crenguta, dar ma gandesc la voi. PAna la urma am facut ce ne-am propus azi, curatenie luna, masa la socrii, luat copilutul, mers la cumparaturi, venit acasa abia pe la orele 18 si-apoi programul de duminica seara!

Ca sa nu mai am probleme cu sforaitul sotului, ca m-am tot vaitat si m-am plans de asta...randunoiul meu l-a convins pe Razva sa doarma ei impreuna ca sa am si eu camera mea, sa nu ma mai deranjeze nici-un zgomot si poate reusesc sa ma odihnesc mai bine. Sa vedem daca merge asa! Asa ca baietii mei dorm dusi acum..., eu am vazut un film la tv si parca mi-e putin somn, dar voiam sa intru putin sa vad ce faceti.

Simonette, am vazut ca te-ai dus la nani, noapte buna!

Naty, imi pare rau ca ai fost suparata azi, uite o floare pentru tine . Totul o sa fie bine cu Iulia, ea este o luptatoare.

Am luat si eu un oscilococcinum acum pe seara caci azi mi-a tot curs un ochi si parca simt un inceput de raceala. Sper sa nu isi faca de cap cu mine...

Va pup pe toate si va urez o noapte frumoasa! Ne vedem dimineata la cafea cu siguranta.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gata. Dupa 2 zile de munca, avem panou electric, sigurante si fire noi in casa, nu mai suntem in pericol de incendiu. Acum putem sa ne punem si noi linistiti aer conditionat sa nu mai vedem dublu la vara. Raportez si una bucata randunoi aproape sanatos, care m-a si scos in parc azi, ca n-am iesit decand am fost in vacanta! Si nici Tai-Chi n-am mai facut spre rusinea mea. Altfel e viata cu fundul cat Europa Fundu ca fundu, ala sper sa scada la un moment dat, dar ce ma fac ca aseara am remarcat un inceput de vergeturi pe sani De mi-ar garanta cineva de vreo crema ca ar functiona, as lua-o pe loc.

Naty, pai ai savarsit tunsul si nu ne arati noul look? Eu nu pot recomanda homeopatele gen oscilo ca nu am voie sa iau. Ca sa nu perturbe schema de tratament pe care o fac eu de la dr meu. NU zice ca nu sunt bune, doar ca eu nu am voie sa le iau.
Eu n-am mai auzit sa nu fie voie sa mananci ceapa sau usturoi in homeo. Doar menta si musetel nu e voie. Si fara cafea/tutun/ceai negru. Pe dinti in timpul tratamentului nu tre sa te speli cu mentolat. In loc se gasesc paste speciale sau pastele pt copii in general nu contin menta.
Mami, sanatate Florinului! Sangele, ata ete, eu il iau deja ca atare. Ma intreb cate or fi aici fara nici o problema in zona. Las ca trece.

Pidana, am inteles lectia cu gelul, mercic.
Ali, sa ai parte de o seara de neuitat!
Bubu, si mie imi plac gemurile de la Ikea . Abia astept sa vad ce ati luat de acolo. Am bagat la cap din experienta ta cu petele
Gianiiiii ce mai faci? tot te astept sa reapari sa imi zici STOP la compotul de piersici
Omu e bine acum, hai nu raci si tu!
Tanti de la farmacie mi-a propus ca pe vremea cu ceatza sa umblu cu fular la gura ca cica e mediu f propice de luat virusii din aer.
La homeo menta, musetelul, cafeaua, tutunul, influenteaza, inhiba efectul tratamentului. E f important!
Simonette, pup mami cocheta
Gudinde, asa e, chiar nu e voie, mie mi-a zis homeopatul la modul cel mai serios inainte sa incepem tratamentul. MI-a zis ca daca vreau sa nesocotesc aceste reguli, mai bine ma las de homeo. vezi ce am scris mai sus.

Baiiiii abia ma ostoisem sa nu ma ma car la Brasov sa nasc sub apa si acum ma reaprindeti Oricum, daca stiti amanunte concrete, poate imi spuneti si mie

Naty, fortza multa!!!

Gata, mi-e somn. Somn usor si voua, si nu uitati, se apropie luna plina. Influenteaza nervozitatea. Repetati dupa mine: sunt o diva, sunt un inger, randunoiul de fapt ma iubeste, sunt mai calma ca Buddha.

sovi 26+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, ce mi-a placut ultima fraza, superb!
I-am zis deja randuoiului ca dupa ce se termina gemurile il trimit sa-mi mai ia de la Ikea, sau pe care aud ca se duce il pun sa vina cu 2 borcane in dinti

Mami, eu credeam ca tata ca al meu e specimen, dar vad ca mai exista...asa zis si eu "saraca mama!". Ea o are pe mama ei, a luat-o de la tara si stau toti, face dializa de doua ori pe saptamana plus pe socrul ei, adica tata lui tata, un om deosebit dar batran si se duce si ii face mancare/curat/spalat/calcat, plus casa ei plus nepotica De-aia mi-e ciuda ca de mine nu mai are timp deloc, iar tata habar nu are de nimic...gata si eu, ca iar ma apuca nervii!

Naty, sper ca te-ai mai linistit si acum tot ceea ce conteaza e familia ta! Ceilalti sunt pe locul doi!

Clau, si noi am facut we asta curatenie si razie si e tare bine si parca mai respiram. Inca n-am descarcat pozele, am facut cu cutiile de jucarii, maine dimineata le pun.

Aaa, Mami, nu mai plange, fata, stii vorba aia, 9 luni iti ia sa devii mama apoi tot 9 luni sa redevii femeie! Si pe mine ma apuca la fel cand ma vad in oglinda! Imi place burtica de nu mai pot, dar restul e jale

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neatza! Mah, voi chiar dormiti?? Oi fi fost singura insomniaca, eu, care toata saptamana am dormit bine. Dar ce sa ii faci, ieri am schimbat putin programul, si m-a si dat peste cap. Ca la copii mici!
dupa o seara de parc, 2 filme si un mic (dupa vo 5 sapt de pauza!), s-a facut ora 2. Dupa nici 4 ore de somn, nici nu mai puteam sa tin ochii inchisi.

Va doresc o saptamana asa cum v-o doriti! ba chiar mai bine!

sovi 26+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata si eu zic!
Iete-te cine era azi prima la apel, nu tu eu, Roxana, Raluca sau Clau ci...Sovi! Care a reinviat, ceea ce ma bucura mult, cuscra. Cred ca toate aveam nevoie un pic mai mult de aerul de prospetime si tonus pe care-l aduci crengutei. Iar faza cu "sunt
o diva sunt un inger"...m-a dat pe jos de ras, mai ales ca si eu ma simt exact ca Mami ,mai ales la baie..."like a bull in a china shop"
Mda...am inviat. Incep sa nu ma mir de ce oamenii slabi pot deveni dependenti de Diazepam. Din plina criza de atac de panica aseara, cu sufocari, tahicardie, plans si toate tampeniile, am dormit ca un prunc (evident, cu vizite la baie dar parca eram somnambula), m-am trezit super-calma, cu capul limpede, nu ma mai doare (sa bat in lemn!), doar ceva arsuri pe gat si nas un pic infundat...Doamne, si ieri credeam ca mor! Apai nu stiu cum e cu Oscilococcinum asta dar se pare ca realmente e bun, acum inteleg de ce mama (fan constant) raceste atat de putin iarna si-i trece in 24 de ore tot. Eu am mai luat homeopate dar in vremea cand fumam, evident ca era apa de ploaie.
Azi va fac doar cafelutza virtuala, ca aia reala nu-mi face bine nici la tratament, nici la arsuri si nici la Iulia...
P.S. Sovi, vorbesti de ??

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Neata, cu chiu cu vai am dormit azi-noapte. M-am mutat dintr-o camera in alta ( ca pana la urma Razvan n-a vrut sa doarma cu tacso ) , dar legat am dormit ceva. Acum baietii mei deja sunt la treaba si am ramas singurica acasa. Si ce bine este...liniste si curat, curat ca munciram ieri o gramada. Dar acum imi e drag sa privesc in jur.
Deci, nu are sens sa mai iau oscilo din moment ce beau cafea si mananc ciocolata. Bunnnn, bine ca stiu, ca le luam degeaba.
Ochii imi curg in continuare si sunt rosii, parca putin ma ustura si gatul...si o mica durere de cap. Asta-i doar inceputul, nu-i asa?

Sovi, ma bucur ca e omu' bine si ca ai iesit si in parc. Si eu scot parleala in weekend caci toata saptamana stau in casa. Dar la cat de mare si grea ma simt, nu-mi displace sa stau in pijama pe canapea.

Merg sa-mi fac o cafeluta si va astept pe crenguta.

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

`Neatza!

Ca sa vezi ce poa` sa faca o partida mica de ...te scoala din amorteala!!! Pai, mai Sovi...tine-o tot asaaa! Felicitari ptr tabloul electric si ptr plimbarica si mai ales ptr sotiorul cel aproape sanatos care presteaza si ti-aduce aminte ce diva esti!!! Asa-mi place sa te vad!

Clau, ce bine de tine ca asta seara te lafai sg in pat!!! Eu de mult vreau sa pun in aplicare planul asta, dar nu tine...Luca se trezeste noaptea si ma cauta asa ca mai bine stau la locul meu...si oricum am observat ca nu pot nici eu fara el!

Azi dimineatza la ora 5:00, ne uitam amandoi la tv si ne pupaceam..., ma topesc dupa el desi este atat de energic ca ma darama!

Papaciosule, calmeaza-te bre!!! Ce-oi vrea de la tine? Esti burtoasa, nah!!! Si apoi daca n-ai apucat sa cetesti...repeta cum zice Sovi..."sunt o diva, sunt un inger...."

Va doresc o zi si o saptamana beeetooon!

Referitor la ....fraaaate, visez numai porcarii...scarboase de-a dreptul, si de vreo 2 ori am avut orgasm in somn... Taaare as vrea sa fiu sprintena si sa jonglez cum stiu eu macar 10 minute cu omul....mai am de asteptat

mami de Luca si 35+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR maxim 5 sapt!!!!

Mergi la inceput

He, he, frateeee, pai n-am mai vazut de luni de zile, nu mai stiu ce-i aia...Noroc ca mai visez, vorba lui Simo, si-mi mai aduc aminte de senzatii.
Nu pot si pace, n-am nici-un chef la dimensiunile mele de -acum, imi ia 10 minute sa ma intorc de pe o parte pe alta noaptea, d-apoi sa mai fac si altceva. Mare deosebire de cealalta sarcina, atunci am facut constant pana la nastere. Dar n-aveam greutatea asta, la 62 de kg deja nasteam...Acum am 69 !

Simonette, pana la urma nici eu n-am avut parte de lafaiala decat jumatate de noapte ca s-a trezit Razva plangand ca vrea sa doarma cu mine, nu cu Paul. Asa ca i-am cedat camera si m-am dus peste al meu randunoi sforaitor.

NAty, ma bucur ca esti intr-o dispozitie buna!

Nu-s' ce naiba imi curg ochii astia, scriu asa printre lacrimi...

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput