Fulguleti de nov-dec-2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Dia1609
dbunny, da si tu un tel cand esti in ro, poate o sa vrei sa te vezi cu fetele din tm

Am numarul lui Flore, o sun pe ea si ne reunim la o cafeluta, un forneti un biftec sau o chifteluta. Cine-i mai din Timisoara? de Mirona stiu...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - nu cantaresc carutul, pai ar insemna ca unii cu carut usor sa treaca si altii ca au alt tip de carut sa care copilul in brate si n.ar fi corect

am mai gasit aici un subiect despre asta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112274
ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am facut si noi vaccinul de un an.
zmeul are 12,7 kg si 78 de cm. e zmeu de zmeu.

inca nu stiu daca plecam maine dimineata, ca tatal meu e racit. astept verdictul unui medic, sa vad daca putem merge la ei. noi vrem foarte mult sa mergem pt ca azi e ziua de nastere a mamei mele.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by Dia1609
dbunny, da si tu un tel cand esti in ro, poate o sa vrei sa te vezi cu fetele din tm

Am numarul lui Flore, o sun pe ea si ne reunim la o cafeluta, un forneti un biftec sau o chifteluta. Cine-i mai din Timisoara? de Mirona stiu...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Suntem 4: Miro, Dia, Bebinuta si eu

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Si eu cu energia scazuta nu sunt buna de nimic,am citit tot dar nu mai am putere sa scriu,cu raceala suntem mai bine pana la urma am luat toti 3 raceala

am vazut poze cu fulguleti tare frumosi David,Gargarita si Mihaita

Ktrinel-

Dia-si antonia are 10 kg

cum va mai jucati cu fulguleti ce jucarii ati mai luat
Antonia nu se mai joaca cu nimic,vrea doar sa se catere pe mobila, masa si sa scoata din sertare

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Intr-o totala graba pun si eu niste POZE

Mergi la inceput

bamboletta eu nu i-am mai luat nici o jucarie. inca mai are unele nedesfacute (pe care inca nu i le-am dat, dar urmeaza sa le scot si pe alea de la naftalina)
altfel, intre 2 cataraturi si 2 sertare, ne mai jucam cuc-bau sau cu mingea.
la cucu-bau ne ascundem si eu si sotul iar andrei ne cauta pe rand. e asa de fericit cand ne gaseste. iar cu mingea: dam mingea de la unul la altul, iar cand ajunge la mine, eu strig gol. asta il distreaza cel mai tare.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutz

Intr-o totala graba pun si eu niste POZE

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

tare frumos maria-sa.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Citit tot tot tot, si de dilemele lui Dbunny cu pantofii si borcanelele, si de mucii Beoacai, si de gerurile lui Ktrinel si de sistemul de vaccinare marca UK si de zmeu cu ale lui kile multe, si de lipsa de chef a fetelor Diane plus Bambo(mai tineti minte cartea aia a lui Dumas, 'Cele doua Diane'- de acolo am ramas indragostita de numele asta!!!), vazut Garga si Mihaiul si...timp nu mai e ca tre sa fug la baitza!
Asa ca am semnat condica si dusa sunt...noapte frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

kikineata, admirat si noi gargarita, dar e maaare, mai, mare... ce a mai crescut okioasa!

Mergi la inceput