Fulguleti de nov-dec-2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 13
dandusa spune:
Un Porumbel
Un Porumbel cazut-a,din zbor,pe-o stanca-n mare,
Si-i mic de tot saracul,de-abia a prins sa zboare!...
Vin valuri mari si-n stanca lovesc,si lui i-e frica,
Si trist si-ascunde capul,si-aripile-si ridica
Cand stropi sariti din valuri pe pene-i cad si-l uda,
Dar piuitu-i jalnic nu-i nimeni sa-l auda...
Ci iat-o porumbita ca-n zbor zorit soseste
E mama lui ce-l cata,plangand,de cand lipseste.
Si-i langa el acuma si-il ciuguleste dulce
Sa-i treaca spaima si-apoi sa mearga sa si-l culce.
Si-ncet spre cuib acum zbura-vor impreuna
Sa-l incalzeasca mama,sa doarma
Noapte buna...
Elena Farago
Micuta chinezoaica
lizzy spune:
suntem tare obositi... ne-a cam dat peste cap jumatatea de zi petrecuta la spital pt analize. pe scurt... pana la 12 nu a avut voie sa pape nika, se trezise de la 7, flamand, insetat, obosit... nu putea sa adoarma de nervi, nici macar in brate, asa ca de la 9 cand am ajuns acolo pana spre ora 2pm cand am plecat m-am plimbat cu el in brate. ioi...
miercuri avem rezultatele, atat pt sange cat si testele de digestie. singurul rezultat pe care l-am obtinut pe loc a fost testul pt intoleranta la lactoza, negativ, adica nu avem probleme. dar in sine a fost nashpa, i-au luat glicemia la fiecare 30 min, de 5 (!) ori. pfuuuiii... bine macar ca e negativ.
la cardiologie cica mai trebuie sa mergem dar nu am mai fost in stare. in clipa in care am ajuns in parcare si l-am asezat in scaunul lui s-a simtit in sfarsit in siguranta si a adormit bustean...
acasa insa, dupa atata suparare din spital, a fost agitat si marait ca pe vremea cand era bolnav. agatat de mine fiecare secunda, saracutzul.
gata s-a terminat. sper sa nu fie nika serios. si maine sa se trezeasca mai vesel ca facem vaccinurile (2...)
ce am apucat sa citesc pe fuga asta seara...
miraco, pt apelul tau. chiar mi-ar place sa apara 'minunatele din umbra'!
laura, nu stiu ce sa-ti spun! cum au aparut? ai observat mai demult si acum se vad mai bine sau... cum? hai nu te speria, trebuie sa fie ok! cand poti merge la pediatra?
chris, te-a distrat sfarsitul mesajului lui miraco? si mie mi-a smuls un zambet. fata ne-a dovedit ca intradevar ne citea si mai demult ;)
ruxandra, daca pasta de dinti e pt bb si scrie pe ea ca se poate inghiti fara pericole, atunci?! unde-i buba cu scuipatul? clar pana la 2.5-3 ani sansele sunt reduse.
mama marie (adica bunica mea care m-a crescut pana la 3 ani) e bolnava, are 78 de ani... am fost la spital cu lap-top-ul dupa mine. nu a apucat sa-l vada pe marc mergand. asa ca i-am aratat o mie de poze si a gramada de filmulete cu copiii mei. mi-a zis ca acuma poate sa moara impacata. offfff si eu nu vreau asta...
dandusa, noi nu folosim perna. adica numa' io am ;) si aia medicala, din motive de coloana carpita...
yagmur, inca o varianta. mai, numa' stors pampersu' ala, ca la spalat se fac cocoloashe! frateeee, habar n-au ce scump e sa cresti in conditii decente un copil...
ruxandra, imi place tare mult cum sunteti voi abonati la parc... si ce jocuri faine...
unde plecati? drum bun, relaxare placuta, sanatate si distractie faina!
ahhh, ce poze faine! ce fericiti sunt pustii tai la sanius!
m_monique incotro? spre mures? baga un apel daca aveti vreme. sper sa fim apti de vizite.
roxanica, ktrinel n-a plecat nicaieri. poate doar la job ;) eu am inteles asa: discutiile mai putin placute s-au suprapus cu o perioada mai aiurea din viata ei si deocamdata o lasa mai moale. eu atat am pricipit :)
danita, mai pup inca o data feciorul cel destept ;)
dandusa, nu ca as vrea sa deschid un subiect delicat... dar cum mai e cu somnul crinutzei?
roxanica, de mult nu l-am mai vazut... chiar ca a crescut puiul tau frumos! mi-a placut mult poza de vampir!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dayanara spune:
dbunny - cum de nu m.am gandit la faza cu glutenul ?¿ ce sa mai doctorul e doctor, eu am mare incredere in ei , ne gandim la o mie de chestii si de fapt poate fi altceva, oricum sper sa nu fie celiac.
acum 2 seri am baut cam jumate de cutie de nestle, si noaptea nu.ti spun decat ca a trebuit sa ma scol in toiul noptii sa aerisesc casa, cred ca eu am ceva cu lactoza oricum nu in asa fel incat sa nu mai bag cate 1 litru pe seara :)) pe mine nu ma deranjeaza ca am crampe
yagmur chris vai ce mila mi.e de ei cand se lovesc, si in buza doare rau
roxanica - mortal david , mai ales in alea unde e tolanit si fetita aia are un par, e superba!! cine e? (mi se pare ca am vazut pe frate intr.o poza :)) )
dandusa - am mai fost cateva zile in escala in saint maarten e tot pe acolo si puerto rico
poezia e frumoasa si chit ca se termina cu bine tot mi se pare trista
ruxandra - ai luat masuri la copii la picior? sa nu uiti :)
lui ivan i.au intrat doar numarul 23, el poarta 22, dar 22 nu i.ar intra in latime, oricum asa ii vor fi bune pana la primavara
ivan si dayanara
adinazot spune:
RUXANDRA,F FRUMOASE POZELE,IMI PLAC PUIUTII TAI ,SUNT NISTE SCUMPI,SEAMAN CU MAMI A LOR!!!
ROXANICA, CE DULCE E DAVIDUTUL!!!
DANDUSA,DULCE POEZIOARA!
VA PUP PE TOATE ,ACTIVE SI INACTIVE,NOAPTE BUNA!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
Dbunny spune:
Deny...cu branza topita mi-a zis sa incep... m-am exprimat gresit. Scuze
Dianarus..offf..Dani al mei nu rezista la foame, urla cand e oame in minutul ala trebe hranit. Spram sa aveti rezultate bune. Am urcat un filmulet cum rade www.dropshots.com/dbunny#date/2008-01-21/21:17:44" target="_blank">Dani cu chiuituri.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Ktrinel spune:
buna minunatelor,
sunt pe aici...pe undeva. nu am disparut, dar mi-a disparut entuziasmul ala cu care ma deschideam laptopul dimineata inainte sa fac pipi..
acu stau si numar...doua la prefectura, doua la scoala de fete...nu ies...3 la primarie, 2 la ...mai am si duble, care-s si la prefectura si la primarie...ca sa nu mai zic de triple...deci sunt cam pierduta..nu mai stiu pe unde sa citesc ca sa vad ce imi fac fulguletzii...ca orice nume le-ati da, sa stiti ca tot fulguletzi ii cheama...si asta nu le-o puteti lua.
nu ii mai manipulati, fulguletzii s-au nascut si vor creste impreuna ! ganditi-va si la ei. s-ar putea sa le fie mai de folos sa nu ne batem capul cu atatea rataciri, sa scotocim peste tot dupa reteta, un gram in plus, un centimetru, un dinte, un kk, o picatura pt muci...ma rog, unele mame au deja experienta in asta...dar eu si asa nu am timp de nimic ...asa ca ce sa mai zic de slalom-ul asta...imi da vertij...
ma bucur ca nu sunt probleme majore. stati sanatosi pana mai pot sa intru.
si mai ales, vedeti sa nu intre romanika in criza :))...ca tot am vazut telejurnalul :))ca asta mi-ar mai trebui...
Julia e bine...i-am facut breton de soldat roman...
stiti ca lunea asta a fost cea mai depresiva zi a anului (dupa niste studii si analize, ca tot sunt la moda:))...cica e blue-monday...new years resolutions se dovedesc a fi greu de tzinut, incep sa vina scadentele la facturile de Sarbatori, e frig...apropo, mamaana, nu mai speria poporul cu -9C ale tale :))...eu azi am iesit pe -16C si mai mult de -14C la pranz n-or fost...
so, sper ca nu v-a atins nimic din toate astea.
aceeasi,