alte probleme la concurs

alte probleme la concurs | Autor: dianocica

Link direct la acest mesaj

dupa ce m-am brainstormuit cu hazbandu' de ne-au iesit ochii, cu 2 ferestre de participare la concurs in fata, am ales 2 raspunsuri pe masura si...nimic. cica nu am trimis nici un raspuns :(( prima oara m-am tapit, a doua oara am dat repede un print screen just in case. si bine am facut. deci, aici dadeam eu raspunsul minune, si asta mi-a aparut :((( idei? sugestii?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Exista un termen limita (si cred ca si un numar limita de caractere, dar asta e doar o banuiala fiindca mie mi s-a intimplat sa scriu repede dar prea mult...ditamai povestea si sa pierd "ocazia").

Deci, cred ca v-ati gindit prea mult...prea multe secunde...

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

la asta m am gandit si eu initial dar ieri mi a aparut iar si am raspuns imediat. si scurt :D adica ca nu mai am chef sa raspund. si tot n-a fost bine.

nu ma omoram dupa premiu dar intrasem in joc ca a fost fun sa incerc sa aflu ce pisici era aia....din pacate e suparator ca la acest subiect nimeni nu s-a obosit sa dea un raspuns :(( nimeni adica..un admin.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

si eu acum navigam de vreo doua ore pe forum si mi-a aparut trifoiul.cand am dat pe daca vrei sa mai asculti sunetul apasa aici mi-a disparut trifoiul si sansa de a da un raspuns.si ma oftic pentru ca eu cred ca stiam raspunsul.si mie mi-a aparut trifoiul la 19.23, iar pe site scrie ca am fost selectata sa raspund la 18.23.cred ca este si o problema de Time Zone.la 18.23 nici nu eram conectata pe site.

Cristina, sigur in curand
in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

iar la statistici pe forum arata ca m-am logat la 19.10.deci cum as fi putut fi selectata la 18.23, inainte sa ma loghez?asta e ca si cum unui copil i-ai arata o prajitura, dar nu-l lasi decat sa o miroasa si sa o vada.sper sa puteti face ceva si sa mi se dea sansa sa dau un raspuns.

Cristina, sigur in curand
in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput