*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (129)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Si cand spun "toata nasterea" ma refer la all inclusive: mancare, Augumentinu' de dupa (recomandat ca nu aveam rezultatul de la streptococ), cei 100 ron aruncati practic pentru cateteru' de epidurala (dr. meu imi spusese initial ca imi da el, dar... cred ca l-am luat pe nepregatite )... TOT. Mi se pare astronomic ce zici tu acolo!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

si barbatu-meo o zis ca o dat 25 de mil in total si inca nu stiu pe ce naiba asa de mult!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by jelimoni

quote:

Si cand spun "toata nasterea" ma refer la all inclusive: mancare, Augumentinu' de dupa (recomandat ca nu aveam rezultatul de la streptococ), cei 100 ron aruncati practic pentru cateteru' de epidurala (dr. meu imi spusese initial ca imi da el, dar... cred ca l-am luat pe nepregatite )... TOT. Mi se pare astronomic ce zici tu acolo!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

si barbatu-meo o zis ca o dat 25 de mil in total si inca nu stiu pe ce naiba asa de mult!

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

Apoi din ce spuneti voi aici ma bucur ca am ales nastere la privat : am dat 3200 , m-am dus doar cu trusa de farduri si am fost cel mai rasfatat pacient , curatenie sa poti manca de pe jos, medicamente la cerere, conditii de cazare de 4 stele

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ANCA DIANA!ANCA DIANA!ANCA DIANA!

BAFTAAAAAAAAAA!!!
SA AI O CEZARIANA MICA SI ARTISTICA, SE TE REFACI REPEDE SI SA REVII CAT MAI REPEDE, IN CEA MAI BUNA FORMA, CU CEL MAI FRUMOS SI SANATOS BEBEL!

MAI STAI UN PIC CU EXTRAVERALUL ALA, CA MAI SUNT PE-AICI FETE CARE VR SA ITI FACA GALERIE. :-)))

PUUUUUUUUUUUP!

irina 41 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

anca diana bafta maine!!!!!

gabrittza 37sapt+Daria Maria
AMR 3 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

lala, pe bune ca ai dreptate! respekt! :-) nu e vb ca ai primit factura pe serviciile prestate, dar, frate, intre a da 25 de milioane la stat si 32 la o clinica...alte conditii, alt standard, totul e altfel.
miercuri am fost la euroclinic cu o prietena, pt o endoscopie. oamenii de acolo au o cu totul alta abordare asupra actului medical si a relatiei cu pacientii. de la doctori la infirmiere si personalul de la receptie.
bun, sunt de acord ca si in sistemul privat poti avea nemultumiri si poti avea parte de experiente neplacute. dar e altceva, pori implcia inclusiv protectia consumatorului (la o adica!) pt ca e vorba despre servicii pe care le-ai platit. normal ca te poti duce cu jalba in protap daca pe banii tai nu ai avut parte de ce-ai platit.

cat despre elias...ellenuta, e bine ca ai avut parte de medicul pe care ti l-ai dorit. si, mai ales, ca ai scapat de toata nebunia. nu cred ca la filantropia o sa umble cainii cu covrigi in coada dar tot stiu ca imi va fi mai bine decat daca ramaneam la elias. bleah!

cat despre dulce...ai putea sa iti faci tu ciocolata, puna nd f putina cacao. ce zici, te inspira?

irina 41 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu am un mancacios la usa !!! Papa de rupe ! A inceput sa aiba falcute si gusulita , e un haios si un dulce . L-am cantarit azi si se vad falcutele si pe cantar : 4.140 gr !! A luat 1 kg in greutate in 3 saptamani si 3 zile . Are acelasi ritm de crestere ca si Bogdan care in primele 3 luni a crescut c minim un kilogram si ceva pe luna .

Problema principala raman colicii care ne dau de furca noaptea la ora 3 . Ziua suntem bine dar avem show noaptea.

Ii place enorm la plimbare in carut , ii place si in baie insa urla ca disperatul cand il scot din cadita , la imbracat si cremuit. Suzeta nu o accepta decat daca o tin eu cu mana iar daca este crizat nici nu vrea sa o vada. Pus in scoica se uita cu interes la jucariile atarnate si le zambeste. E un scumpic !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by jelimoni

quote:

POZE BEBE ROBERT

Apoi din ce spuneti voi aici ma bucur ca am ales nastere la privat : am dat 3200 , m-am dus doar cu trusa de farduri si am fost cel mai rasfatat pacient , curatenie sa poti manca de pe jos, medicamente la cerere, conditii de cazare de 4 stele

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

asa da.,.mai zic si eu dai un ban dar macar stii pt ce..bine ..si eu am fost rasfatata toate asistentele pe pe mine n-am de ce sa ma plang..insa conditiile..na..ca la spitalul de stat..jalnice

POZE BEBE ROBERT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Anca.Diana, stiu cum sta treaba cu emotiile... Uite si de la mine niste majorete:

Hai, Anca.Diana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Chiar, Irinouka, la tine cum mai stau lucrurile?? Te-ai programat, ceva? Ca stiu ca aveai probleme cu placenta... Nu m-am uitat la prima pagina, sorry...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Lala, Elenutza, dupa ceza la cat timp vi se facea calmantul? si ce anestezie ati avut?

Mitsu, ulei fiert si racit...il pui in sticla si il bagi in oala cu apa la fiert...

39 Tudor Gabriel
AMR 5 sau 9 zile

Mergi la inceput