nasterea la ELIAS zilele astea !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

quote:
Originally posted by kid2003

Muuh, pai tu te scoti elegant cu Adina si Vladareanu. Eu cand am nascut am avut mare, mare bafta ca rezerva 1 (a lui Vladareanu), cea de langa salonul de nou-nascuti era goala si Vladareanu nu avea nici o pacienta zilele alea care sa nasca. Asadar cu o mica interventie la Adina (a vorbit o prietena de-a mea, pacienta lui Vladareanu cu Adina) mi-au dat rezerva si am stat ca o boieroaica singura in camera si in pat cu telecomanda. Bine, doar 2 nopti ca sambata la pranz mi-au facut vant acasa, venise o pacienta importanta a lui Vladareanu Poate ai noroc si iti da camera aceea, chit ca nu are baie, confortul e de vreo 3 ori mai mare decat intr-o camera normala (patul face toti banii).
Eu pentru pat vreau la plata...ca e asa bine sa butonezi telecomanda si sa nu tragi de atze legate de pat sa te ridici dupa cezariana...

bb2

Hi hi acolo am stat si eu inainte de operatie. Dar imi era deja rau si nu m-am bucurat de nimic. Doar de chirurgul care a venit sa vada daca nu am apendicita (era inalt si cu niste ochi verzi de mama mama).
Dupa nastere am stat in cealalta rezerva, da a fost bine dar totusi as da ceva pentru buda in camera. mai vedem pana la nastere.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Cele care ati nascut la Elias deja o data/de 2 ori/n.. , cum procedeaza medicii cu Epiziotomia la nasterile naturale? O fac asa din principiu sau chiar asteapta rabdatori si o aleg numa daca se impune?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Saptamana viitoare nasc si eu la Elias. Sper sa fie locuri, sa nu am parte de vreo surpriza, caci am citit ca se poate intampla...

37+ cu Stefan Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinel79 spune:

quote:
Originally posted by syyylviuta

Saptamana viitoare nasc si eu la Elias. Sper sa fie locuri, sa nu am parte de vreo surpriza, caci am citit ca se poate intampla...

37+ cu Stefan Cristian

buna ! si eu o sa nasc la elias, am 36 sapt dar doctorul meu pleaca in concediu intr-o saptamana si nu stiu cum o sa rezist pana la 39 s ca sa il astept
Dar se aude ceva despre aglomeratie in spital la elias sau doar stii tu ca in general iunie e luna mai plina ? eu am intrebat medicul daca poate sta o sora cu mine si mi-a spus ca in functie de cate nasteri sunt, de intimitatea care trebuie pastrata, trebuie sa aiba si echipament, oricum era sceptic ca s-ar putea. Dar sa nu am loc nici pentru mine deja e prea mult.
Tot baietel am si eu, si tot Stefan..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cand am nascut eu, toate fetele care au nascut normal aveau epiziotomie si se vaitau...

In alta ordine de idei, si mie imi era frica inainte de epiziotomie... Nu zic ca mi-as dori epi si la a doua nastere... dar nici nu as schimba doctorul ca sa scap de ea... N-a fost f bine, nu zic ca nu m-am plans si eu, dar la 6 saptamani de la nastere ziceai ca nici n-am nascut. Ma simt ca inainte si n-am avut absolut nicio problema... Mi-a facut epiziotomie si m-am rupt si eu, oricum... cred ca ma rupeam rau de tot daca nu-mi facea...desi bebe a avut 3200 gr, n-a fost urias.
Daca vreti sa nasteti fara epiziotomie, in conditiile in care e posibil, ar trebui sa mergeti la BV sa nasteti in apa...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Hello Ioana! Ce mari v-ati facut deja!
Urat, nu imi place ce aud. Mi-am dat seama ca se practica "de rutina" de prima data cand mi-a vorbit Calomfirescu din senin de epiziotomie de parca ar fi ceva standard... Din cate am inteles, sanse mari sa te rupi ai atunci cand nu te ghideaza bine docotrul/moasa cu impinsul. Ca sunt momente cand trebuie sa impingi si momente cand trebuie sa te chinui sa te abtii, nu? Inteleg ca dr este maestru in treaba asta. Dar la problemele pe care le am eu cu de o viata intreaga numai asta mai imi lipseste. Sigur, pe moment epiziotomia poate parea o cale rapida de a naste. Dar pe termen lung pe cei de la Elias nu-i mai intereseaza ce efecte are epiziotomia.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor cam cat mai costa o nastere naturala la Elias?

Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mai sunt noutati in ceea ce priveste Elias?
Noi suntem in dilema acum, ce-i drept, sarcina este mica si as mai mai avea timp, dar as vrea sa hotarasc maternitatea la care vom naste, ca sa aleg si medicul. Pana acum am urmatoarele variante: Elias - dr. Filipescu, Municipal - la care am nascut prima oara sau nastere la spitale private: Medlife sau Euroclinic.
pPe mine ma intereseaza sa am acces la o rezerva privata. Din cate stiu la Municipal sunt doar 2 cu plata si acolo depinde de noroc. Faci rezervarea si daca ai ghinionul sa nasca cineva fix inaintea ta...
La Elias cum este cu rezervele cu plata? Trebuie sa nasti prin CMu obligatoriu, ca sa ai acces la ele? Sau tot de noroc tine?

Ioana 8+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Mai sunt noutati in ceea ce priveste Elias?
Noi suntem in dilema acum, ce-i drept, sarcina este mica si as mai mai avea timp, dar as vrea sa hotarasc maternitatea la care vom naste, ca sa aleg si medicul. Pana acum am urmatoarele variante: Elias - dr. Filipescu, Municipal - la care am nascut prima oara sau nastere la spitale private: Medlife sau Euroclinic.
pPe mine ma intereseaza sa am acces la o rezerva privata. Din cate stiu la Municipal sunt doar 2 cu plata si acolo depinde de noroc. Faci rezervarea si daca ai ghinionul sa nasca cineva fix inaintea ta...
La Elias cum este cu rezervele cu plata? Trebuie sa nasti prin CMu obligatoriu, ca sa ai acces la ele? Sau tot de noroc tine?

Ioana 8+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Tine si de noroc mai ales in cazul unei nasteri neprogramate. Intreaba-l si pe Filipescu sa iti spuna si el ce si cum. Nu trebuie sa nasti musai prin Cmu ca sa ai acces la rezervele lor din Elias.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

buna,
imi spuneti si mie tarifele pt medic la o nastere normala/ cezariana?(nu la Vladareanu),
Nastere usoara, fara peripetii!

Trusa pt epidurala ati avut-o voi?

Mergi la inceput