Mi-e greu sa renunt la bebe ! (2)

Mi-e greu sa renunt la bebe ! (2) | Autor: ionik76

Link direct la acest mesaj

Nu stiu de ce apare primul subiect inchis.
Buna, fetele, si multumesc de incurajari. din pacate pb nu e virusul hepatitei B, ci varicela, pe care am avut ghinionul s-o fac in sapt 9 de sarcina, pt care previziunile medicilor sunt sumbre. initial am crezut ca sunt sanse sa pastrez sarcina, dar toti au spus ca e pericol de malformatii grave si m-au dezarmat, incat chiar daca mi-ar spune acum cineva ca va fi bine, tot nu as mai avea curaj sa-mi asum riscul. Dar nici sa renunt la copil nu am putere. Asa cum spunea si Eseea, e alta situatie cand pierzi sarcina, nu depinde de tine, esti constienta ca oricum copilul acela murise si nu mai e nimic de facut. dar cum sa fac eu acum chiuretaj cand stiu ca e bine, are edeja 9 sapt si mi-am facut atatea sperante si vise in legatura cu el, aveam iminenta de avort si m-am chinuit sa-l pastrez, urmand constiincioasa tratamentul si acum trebuie sa renunt la tot! Simt ca se rupe ceva in mine si ma uit la baietelul meu si ma gandesc ca poate si cel din pantecele meu avea sansa sa fie ca el sau poate altfel, cu destinul lui, cu norocul lui si nu pot accepta ca trebuie sa i-l curm ! Poate par multora exagerata, stiu ca sunt multe femei care fac asta, nu judec pe nimeni, dar eu nu sunt asa, e un copil dorit si mi se pare atat de nedrept !Stiu ca niciodata n-am sa pot sa ma impac cu mine pentru asta, nu stiu daca voi mai avea curaj sa mai fac un copil si stiu ca niciodata nimic nu va mai fi la fel ! Incerc sa-mi imaginez in fel si chip cum va fi, daca voi reusi sa trec peste asta si nu reusesc, mi-e groaza sa ma si gandesc, nu vreau decat sa se termine totul si sa nu imi mai amintesc niciodata !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Te rog, posteaza la celalalt subiect pe care l-ai deschis, am pus link unde am mutat mesajele:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114229

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput